Bome teško je čekanje, pogotovo kad si doma. Ja radim takav posao da nemogu nikako raditi iako bi voljela da mogu da mi brže vrijeme prođe. Kažu i da bolje utječe na stres kad se zaokupis na poslu iako ja u to baš ne vjerujem. Čitala sam hrpu istraživanja gdje znanstvenici tvrde da nikad nije dokazano da manjak stresa utječe na IVF oplodnju. Tako da ja mislim da brinule se mi ili ne, ako bebac hoće ostat ostat će.
Ma bas tako… Cura koja je bila samnom na transferu je nakon 7 dana sahranila mamu koja se godinama borila sa karcinomom a bile su jako vezane… Dan nakon transfera pise ona meni ona kod mame u bolnici a mamine zadnje rijeci koje je jedva izustila njoj : bori se!
Kaze toliko je plakala, toliko normabela popila nije se mogla smiriti.. Sve dane je plakala, nije mogla ni jest ni pit ni spavati.. Uglavnom taj transfer je bio dobitan nakon 5 neuspjesnih i ona je rodila i nazvala curicu po mami 😔🙏….
Joj neznam kj bi rekla tužno sretna priča 😢😢😢❤️ ali eto da
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruby i Nirvana čestitam trudnice naše 🤩🤩🍀🍀 neka je sa srećom i da nam se javljate s lijepim vijestima s uzv-a 😘😘
LucyLou stvarno ima smisla usporedba, jedan zacarani krug..
MTB nisam jos dosla do toga, ali mogu zamisliti koliko ti dani sporo prolaze, mene i samo cekanje menge izludi 🙈
Belaaa nikome nije zabranjeno plakati, olaksaj si dusu i nakon toga mazi busicu i vjeruj u dobro, od srca ti zelim da tako i bude ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lucija bas tuzna prica! Rasplakalo me!.
Bela cuvaj se i mazi svoju bebicu,ovdje svi molimo za tebe i na kraju ce sve ispast dobro! Drzi se i sta god trebas obrati nam se...🥰❤️🥰❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Bome teško je čekanje, pogotovo kad si doma. Ja radim takav posao da nemogu nikako raditi iako bi voljela da mogu da mi brže vrijeme prođe. Kažu i da bolje utječe na stres kad se zaokupis na poslu iako ja u to baš ne vjerujem. Čitala sam hrpu istraživanja gdje znanstvenici tvrde da nikad nije dokazano da manjak stresa utječe na IVF oplodnju. Tako da ja mislim da brinule se mi ili ne, ako bebac hoće ostat ostat će.
Ma bas tako… Cura koja je bila samnom na transferu je nakon 7 dana sahranila mamu koja se godinama borila sa karcinomom a bile su jako vezane… Dan nakon transfera pise ona meni ona kod mame u bolnici a mamine zadnje rijeci koje je jedva izustila njoj : bori se!
Kaze toliko je plakala, toliko normabela popila nije se mogla smiriti.. Sve dane je plakala, nije mogla ni jest ni pit ni spavati.. Uglavnom taj transfer je bio dobitan nakon 5 neuspjesnih i ona je rodila i nazvala curicu po mami 😔🙏….
Joj neznam kj bi rekla tužno sretna priča 😢😢😢❤️ ali eto da
Bas tako.. A htjela je odustati od postupka jer joj se mami bas pogorsalo stanje i kaze zazalila je sto je uopce iska.. To mi jos na transferu pricala, bas smo se nekako kliknule i dan danas se cujemo... No tu sam si nekako pomislila bas to : koliko je ona bila u komi, plakala, brinula, otpisala postupak prakticki i eto.. Ili joj je to bio poklon od mame i Boga.. Nesto dobijes, nesto izgubis. Sretno - tuzna prica da....
Ruby i Nirvana čestitam 🎉🎉🎉
Sanjich ja i dalje čekam tvoj selfie s doktorom jer ovo na slici mu nije najbolja strana 😂😂😂
MTB osjećaji koje imaš su skroz normalni.. biti će to sve dobro 🤞🏻
Mi danas bili na nekom rucku, kad su stigli krumpirici na stol ja se pukla smijati, svi me u cudu gledali 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo doktorica mi se javila da nastavim Utrogestan i sve i da u Ponedjeljak dodjem do nje ja ja kazem da putujem u 12.30 jedino ujutro rano oko osam neznam sad zasto hoce da dodjem kaze mi u poruci vjerovat cemo u cudo jer i ovo je bilo cudo trudnoca nakon toliko neuspijeli
Sada neznam sta ce odgovorit dali cu doc tako rano iako neznam strah me i pregleda i sta ce reci 🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Lucija bas tuzno sretna prica... Zalosno je sta je zivot tako nepravedan da nije dozivila unucicu ali to je krug zivota ocito...
Manemoj ha ha ha joj nadam se da cemo prec preko te teme za dan dva, da stignem zaboravit do aspiracije 🤞😊
Lucija bas tuzno sretna prica… Zalosno je sta je zivot tako nepravedan da nije dozivila unucicu ali to je krug zivota ocito…
Manemoj ha ha ha joj nadam se da cemo prec preko te teme za dan dva, da stignem zaboravit do aspiracije 🤞😊
Ja se već vidim u ponedjeljak na aspiraciji kako mom dr govorim da je dr Mrsic sexy 😂😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Lucija, ovo me bas dirnulo - nesto dobijemo, nesto izgubimo. Cuda se dogadjaju svugdje oko nas i cesto se najljepse stvari dese kada se najmanje nadamo... ❤️
Darliv, ali mi smo sve borilice i izaci cemo mi sve iz tog zacaranog kruga kao najvece pobjednice! 💪🏻😊
MTB, nisi razmazena, ni najmanje - ovdje nema osudjivanja! Tebi je ovo prvi put koji sam po sebu ima svoju dodatnu tezinu jer ne znas sto sve ocekivati i samim time ni kako se pripremiti i nositi s osilacijama svih tih emocija. Ja i dan danas ne znam ali ucim i svaki dan se trudim biti smirenija i kao sto i sama kazes, njeznija prema samoj sebi. I svaki mali pomak slavim je je on za mene, emotivku koja prozivljava sve, i svoje i tudje na entu, ogroman! 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Mislim da bi Mršić moga sve ovo procitat,jednom priliko mi je reka da cita forume i da uopce ne smatra da je lose tu i tamo procitat forum..i za njega i za nas ..tako da ce bit odusevljen koliko ga ovde spominjemo i volimo 😂😂😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji