Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Olivera
    31. Listopad 2020. 21:18

Već dva sata čitam zaostatke jer nisam bila na forumu od jučer, uhvatila me užasna slabina pa sam dan odležala u mraku. Uglavnom, najprije sam xy stranica umirala od smijeha a sad sam se za kraj rasplakala na ovu Lucijinu priču, jer i ja patim od pozitivne bete zato što moju sreću ne mogu podijeliti s mamom
    MTB meni su tek jučer javili za utz, idem vidjeti svoju bebicu 4.11.😍
    Nirvana, Tina, ruby…čestitam na lijepim testovima i beti🎉❤️

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

31. Listopad 2020. 21:19

miss1502

Mislim da bi Mršić moga sve ovo procitat,jednom priliko mi je reka da cita forume i da uopce ne smatra da je lose tu i tamo procitat forum..i za njega i za nas ..tako da ce bit odusevljen koliko ga ovde spominjemo i volimo 😂😂😂😂

Ja sam isto cula da doktori citaju forume😂😂😂... Pa neka... Mozda se poprave🙊😂😂😂

Ruska1986
    31. Listopad 2020. 21:22

Belaaa

Evo doktorica mi se javila da nastavim Utrogestan i sve i da u Ponedjeljak dodjem do nje ja ja kazem da putujem u 12.30 jedino ujutro rano oko osam neznam sad zasto hoce da dodjem kaze mi u poruci vjerovat cemo u cudo jer i ovo je bilo cudo trudnoca nakon toliko neuspijeli
    Sada neznam sta ce odgovorit dali cu doc tako rano iako neznam strah me i pregleda i sta ce reci 🙏🙏

Pa lijepo da se javila! I ako odes kod nje na pregled, uzmi sa dozom rezerve sve sta ti kaze jer ionako ides kod pravog strucnjaka na pregled! Oni imaju puno bolji i uvz i sve od ovih soc.ginekologa. Tako da drz se i mislim da ce sve ipak biti na kraju ok 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

31. Listopad 2020. 21:23

Lucija jel se bojis ici po smrziliće? Ja se bas bojim da ce mi se dogoditi isto. I postoji li tu na forumu slucaj da je iz svjezeg transfera bio spontani, a fet da je uspio?

31. Listopad 2020. 21:25

LUCIJA007

miss1502

Mislim da bi Mršić moga sve ovo procitat,jednom priliko mi je reka da cita forume i da uopce ne smatra da je lose tu i tamo procitat forum..i za njega i za nas ..tako da ce bit odusevljen koliko ga ovde spominjemo i volimo 😂😂😂😂

Ja sam isto cula da doktori citaju forume😂😂😂… Pa neka… Mozda se poprave🙊😂😂😂

Ako moj cijenjeni doktor Lučinger ovo cita : molim Vas organizirajte se bolje jer stizu hladni dani i mojim suborkama ce bit zima vani cekat termin na koji rijeko kad zbilja zovete🙊😂😂
    A mi se vidimo na proljeće i bolje vam je da, se opet uhvate blizanci i OSTANU 9 mjeseci. 
    Ps. Divni ste😂💓💓

31. Listopad 2020. 21:29

angribird

Lucija jel se bojis ici po smrziliće? Ja se bas bojim da ce mi se dogoditi isto. I postoji li tu na forumu slucaj da je iz svjezeg transfera bio spontani, a fet da je uspio?

Au ovo ti je jako tesko pitanje i zbilja mislim da spontani nema veze da li je  svjezi ili smrznuti transfer...svega zna biti... Nesto drugo je u pitanju...
    Bit ce me strah da... I u ovoj T me bilo strah a vjerujem da ce me bit strah dok god bebu/bebe🙊🙏 ne dobijem u ruke... 

31. Listopad 2020. 21:30

LUCIJA007

angribird

Au ovo ti je jako tesko pitanje i zbilja mislim da spontani nema veze da li je svjezi ili smrznuti transfer…svega zna biti… Nesto drugo je u pitanju…
    Bit ce me strah da… I u ovoj T me bilo strah a vjerujem da ce me bit strah dok god bebu/bebe🙊🙏 ne dobijem u ruke…

Znam da nema veze svjezi ili smrznuti nego kao iz iste berbe su😅

31. Listopad 2020. 21:37

angribird

LUCIJA007

angribird

Au ovo ti je jako tesko pitanje i zbilja mislim da spontani nema veze da li je svjezi ili smrznuti transfer…svega zna biti… Nesto drugo je u pitanju…
    Bit ce me strah da… I u ovoj T me bilo strah a vjerujem da ce me bit strah dok god bebu/bebe🙊🙏 ne dobijem u ruke…

Znam da nema veze svjezi ili smrznuti nego kao iz iste berbe su😅

Joj ja ti znam brdu cura, slucajeva.. I ne, ne stoji ono ako je svjezi transfer bio neuspjesan ili zavrsio spontanom da ni ostali embriji ne valjaju... Citala sam bas tu kolikim curama je zadnji embrij iz iste 'berbe' konacno zavrsio rodjenjem djeteta.... 

• ruby22
    31. Listopad 2020. 21:38

Trebali bi doktori svakako malo procitati forume da  vide reakcije na svoje mozda nekad nesmotrene izjave... Znam da im je to posao al ipak ne prodaju novine nego se zaista radi o vrlo emotivnim i teskim situacijama. 

oboje 33 god
    👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
    👨🏻 nalazi ok
    Poliklinika Škvorc
    2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
    6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
    10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Listopad 2020. 21:40

Ruska1986

Belaaa

Evo doktorica mi se javila da nastavim Utrogestan i sve i da u Ponedjeljak dodjem do nje ja ja kazem da putujem u 12.30 jedino ujutro rano oko osam neznam sad zasto hoce da dodjem kaze mi u poruci vjerovat cemo u cudo jer i ovo je bilo cudo trudnoca nakon toliko neuspijeli
    Sada neznam sta ce odgovorit dali cu doc tako rano iako neznam strah me i pregleda i sta ce reci 🙏🙏

Pa lijepo da se javila! I ako odes kod nje na pregled, uzmi sa dozom rezerve sve sta ti kaze jer ionako ides kod pravog strucnjaka na pregled! Oni imaju puno bolji i uvz i sve od ovih soc.ginekologa. Tako da drz se i mislim da ce sve ipak biti na kraju ok 🙂

Je lijepo je ali zbilja neznam hocu li ici jer ipak putujem i sve ne zelim se dodatno nervirati znam da zeli najbolje 
    Rekla je da ako uspijem da joj se javim pa da svratim oko osam ako uspijem 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.