Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Listopad 2020. 21:41

A ionako cu joj sve reci u Utorak jer je rekla da joj se obavezno javim!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

31. Listopad 2020. 21:51

angribird

LUCIJA007

angribird

Lucija jel se bojis ici po smrziliće? Ja se bas bojim da ce mi se dogoditi isto. I postoji li tu na forumu slucaj da je iz svjezeg transfera bio spontani, a fet da je uspio?

Au ovo ti je jako tesko pitanje i zbilja mislim da spontani nema veze da li je svjezi ili smrznuti transfer…svega zna biti… Nesto drugo je u pitanju…
    Bit ce me strah da… I u ovoj T me bilo strah a vjerujem da ce me bit strah dok god bebu/bebe🙊🙏 ne dobijem u ruke…

Znam da nema veze svjezi ili smrznuti nego kao iz iste berbe su😅

A imas tu bas i primjer nase forumasice more2309.. Svjezi transfer nista, fet blizanci, ista 'berba' 🙃

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 21:58

darliv, uskoro ćeš se i ti ovako patiti. Ali plusić koji dobiješ nadoknadit će sve! 

LucyLou, baš mi je drago da smo u istom čoporu 

Olivera, još malo pa ćeš vidjeti bebu!!! 

lucija007, za pismo Luciju... 
    Ajd mu još reci i da počne davati anesteziju svima 

💔💔💔

Teja1408
    31. Listopad 2020. 21:59

Nirvana, Ruby i Tina cestitam curke 💕
    Lijepo da je netko opet pokrenulo pozitivan niz 🤞🏼

31. Listopad 2020. 22:02

Belaaa, lipo od nje sta se javila, a subota navecer je. Otidji u poned. ako ti je zgodno i ne stvara ti presing pred put. I kako ti je i ona rekla, i sama trudnoca je bila cudo pa ce se i rodit to malo cudo, zivo i zdravo.
    Lucija007, rasplaka me ova prica, a i ova usporedba od Chloe.
    miss1502 ma kad on stigne citat forume pored rada u bolnici i na 3 mjesta privatno? Ne stignem nas pratit vise ja, koja besposlicarim po citave dane🙈....ali bas bi volila da cita 😂😂....ajme najebat cu sljedeci put kad ove moje ne bude, jos ako me dopadne na punkciji....cap cap....ostat cu bez jajnika 😂😂

31. Listopad 2020. 22:03

Jel mi niste mogle na vrime rec da dr. XY čita i/ili spominje forum? 😱

• *.Women_name.*
    31. Listopad 2020. 22:03

LUCIJA007

*.Women_name.*

LUCIJA007

*.Women_name.*

Bome teško je čekanje, pogotovo kad si doma. Ja radim takav posao da nemogu nikako raditi iako bi voljela da mogu da mi brže vrijeme prođe. Kažu i da bolje utječe na stres kad se zaokupis na poslu iako ja u to baš ne vjerujem. Čitala sam hrpu istraživanja gdje znanstvenici tvrde da nikad nije dokazano da manjak stresa utječe na IVF oplodnju. Tako da ja mislim da brinule se mi ili ne, ako bebac hoće ostat ostat će.

Ma bas tako… Cura koja je bila samnom na transferu je nakon 7 dana sahranila mamu koja se godinama borila sa karcinomom a bile su jako vezane… Dan nakon transfera pise ona meni ona kod mame u bolnici a mamine zadnje rijeci koje je jedva izustila njoj : bori se!
    Kaze toliko je plakala, toliko normabela popila nije se mogla smiriti.. Sve dane je plakala, nije mogla ni jest ni pit ni spavati.. Uglavnom taj transfer je bio dobitan nakon 5 neuspjesnih i ona je rodila i nazvala curicu po mami 😔🙏….

Joj neznam kj bi rekla tužno sretna priča 😢😢😢❤️ ali eto da

Bas tako.. A htjela je odustati od postupka jer joj se mami bas pogorsalo stanje i kaze zazalila je sto je uopce iska.. To mi jos na transferu pricala, bas smo se nekako kliknule i dan danas se cujemo… No tu sam si nekako pomislila bas to : koliko je ona bila u komi, plakala, brinula, otpisala postupak prakticki i eto.. Ili joj je to bio poklon od mame i Boga.. Nesto dobijes, nesto izgubis. Sretno - tuzna prica da….

Rekla bi sve nas čeka neka sudbina i kad će se baš desit ta beba kad treba 😁 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

31. Listopad 2020. 22:08

Sanjich🤞🤰

Jel mi niste mogle na vrime rec da dr. XY čita i/ili spominje forum? 😱

Ma nema sanse, dezurstva u bolnici, humana, cito, obad, cula sam da i u nekoj ambulanti u Imotskom radi jednom tjedno....nema sanse da nas cita. To on samo trkelja da ga mi ne bi spominjale po forumu, vidis da nigdje slike nema, ne voli se puno izlagat 😂

31. Listopad 2020. 22:10

Evo makla sam iz potpisa  i stavila dr XY hahhha al prepoznat ce se on prema terapiji ako cita hahahha a
    Steta ziva sta se ne moze post obrisat haha 

31. Listopad 2020. 22:11

LUCIJA007

angribird

LUCIJA007

angribird

Lucija jel se bojis ici po smrziliće? Ja se bas bojim da ce mi se dogoditi isto. I postoji li tu na forumu slucaj da je iz svjezeg transfera bio spontani, a fet da je uspio?

Au ovo ti je jako tesko pitanje i zbilja mislim da spontani nema veze da li je svjezi ili smrznuti transfer…svega zna biti… Nesto drugo je u pitanju…
    Bit ce me strah da… I u ovoj T me bilo strah a vjerujem da ce me bit strah dok god bebu/bebe🙊🙏 ne dobijem u ruke…

Znam da nema veze svjezi ili smrznuti nego kao iz iste berbe su😅

A imas tu bas i primjer nase forumasice more2309.. Svjezi transfer nista, fet blizanci, ista 'berba' 🙃

Da, da znam ali ona nije imala spontani od svjezeg, ja jesam, uh bas sam negativac i srce mi se slama zbog sviju nas tu!! Takvi su mi neki dani

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.