Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Listopad 2020. 17:20

Hy curke🤗 
    Evo u utorak imam prvi ultrazvuk i mozete mi objasnit malo oko tih folikula kako kad krecu rasti koliko trebaju narast jer neznam nista oko toga🤣hvala

MaloTele
    31. Listopad 2020. 17:24

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Hvala, cure, sve po redu ♥️♥️
    Ja jos uvijek ne mogu vjerovati 🤣
    I da, potajno se nadam twinsicima 🎁🎁
    Nego, sad vam mogu ispricati kako sam ja provela noc prije transfera. Mislim da sam spavala 5h u komadu, ako i toliko, a koliko kvalitetno, tko zna jer sam bila na 100 muka.
    Ne oko transfera, ne, ne.
    Ja sam brinula da ne umrem jer sam u nedjelju razbila teglu krastavaca i nakon toga pojela 1 (opran, sve cisto, sterilno, jer nisu oni dotakli pod, bilo mi zao baciti ih sve) pa me mama iznapadala da sto mi je, da je moglo sitno staklo zapeti u krastavcu, a onda i u mom crijevu ili gdje vec.
    I tako ja onda nisam spavala zbog straha da mi to stakalce ne probije neki vitalni organ i rekla sam muzu da me prati sljedecih nekoliko dana, ako se pocnem gubiti, susiti, itd., da kaze doktorima sto sam napravila, da me mogu spasiti 🤣 eto, mozda je trik ne raznisljati o transferu🙈🙈

Haha znaci oces rec da je potrebno jesti staklene kisele krastavce prije transfera, a promijenit nick na forumu nakon? To je tajna formula za dobit pozitivan test?🤣🤣 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Nadalica
    31. Listopad 2020. 17:24

Nirvana ne vidim testice, vec su izbrisani, ajde ocu i ja da vidim ajme ajme ajme ♥️ znaci svi da razbiju teglu s krastavcima i pojedu po jedan pa nece stici razmisljati o transferu 🙈

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

31. Listopad 2020. 17:27

Seny

NadimakMTB hvala ti na orvom postu…puno mi je pomogao posto sam jos uvijek nova u svemu ovome 😊

Uglavnom cure nama su stigli prvi nalazi koje smo morali pribaviti. I meni i suprugu su svi nalazi ok jedino sta ja imam bakteriju Ureaplasmu. Zanima me ako znate da li se moze ici u postupak ako je bakterija prisutna ili treba cekati da je se rijesimo? I isto tako me zanima ako mogu ici obaviti prohodnost jajovoda sad kad imam bakteriju ili isto trebam cekati da je se rijesimo?

Mislim da ništa ne možeš dok je se ne rješiš, a pogotovo ne prohodnost, da se ne raširi dalje. Meni je otišla sa turom Sumameda, pili oboje, ali pokazala se i na sljedećem brisu, rekao doktor da pustimo malo jer da sumamed ima produljeno djelovanje. I stvarno, na sljedeći bris, nakon 2 mjeseca je više nije bilo

MaloTele
    31. Listopad 2020. 17:28

Seny

NadimakMTB hvala ti na orvom postu…puno mi je pomogao posto sam jos uvijek nova u svemu ovome 😊

Uglavnom cure nama su stigli prvi nalazi koje smo morali pribaviti. I meni i suprugu su svi nalazi ok jedino sta ja imam bakteriju Ureaplasmu. Zanima me ako znate da li se moze ici u postupak ako je bakterija prisutna ili treba cekati da je se rijesimo? I isto tako me zanima ako mogu ici obaviti prohodnost jajovoda sad kad imam bakteriju ili isto trebam cekati da je se rijesimo?

Nazalost ne smijes imat nista ni za postupak ni za prohodnost,ali smijes se druzit s nama dok ne prođe to 😊 nisam imala ureaplasmu pa Nez kako to ide,ali sigurno Ce ti odg neko ko ima iskustva s njom :) 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

31. Listopad 2020. 17:31

cappuccino

Pozdrav djevojke,

ima li možda netko Duphaston za prodati ili pokliniti!?
    Zahvaljujem.

Vidim da ovaj post ponavljas nekoliko puta, i da ti je vec odgovoreno da na duphaston imas pravo preko hzzoa dobiti tj trazis svog soc ginekologa pa mi nije iskreno jasno? 

Nirvana2024
    31. Listopad 2020. 17:33

Nadalica

Nirvana ne vidim testice, vec su izbrisani, ajde ocu i ja da vidim ajme ajme ajme ♥️ znaci svi da razbiju teglu s krastavcima i pojedu po jedan pa nece stici razmisljati o transferu 🙈

Da, da, nema tog straha od transfera kao od sigurne smrti od staklenih krastavaca  A brisanje nicka ti dođe kao simptom, očito
    Evo link, stavila sam da se ne izbriše nikaaad  
    https://ibb.co/DC45NQs

Hvala Women_name, Samara, Bozma, LucyIntheSky, Chloe, Minilu Točkicaa <3

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 17:34

Seny, već si taj post objavila jutros i dobila si hrpicu odgovora. Nađi ih par stranica nazad 

Nirvana2020, hahaha za priču sa krastavcima. 
    Ja sam mužu nakon transfera rekla da ako iz bilo kojeg razloga hitna mora doći po mene, a ja sam u nesvjesti, neka im prvo kaže da sam trudna. I nakon toga ga povremeno testiram i iz vedra neba pitam "što kažeš hitnoj????" 

Jadranka, ne moraš znati ama baš ništa. Doktor će ti govoriti koliko folikula imaš i koje su veličine. Mi ih prvi put opsesivno pratimo jer mislimo da to nešto znači. E pa, ne znači. Opusti se, prati terapiju koju ti daje, i kad folikule budu dovoljno velike, reći će ti termin aspiracije. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 17:36

Nitko mi nije odgovorio na pitanje o cerviksu 

💔💔💔

31. Listopad 2020. 17:37

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Hvala, cure, sve po redu ♥️♥️
    Ja jos uvijek ne mogu vjerovati 🤣
    I da, potajno se nadam twinsicima 🎁🎁
    Nego, sad vam mogu ispricati kako sam ja provela noc prije transfera. Mislim da sam spavala 5h u komadu, ako i toliko, a koliko kvalitetno, tko zna jer sam bila na 100 muka.
    Ne oko transfera, ne, ne.
    Ja sam brinula da ne umrem jer sam u nedjelju razbila teglu krastavaca i nakon toga pojela 1 (opran, sve cisto, sterilno, jer nisu oni dotakli pod, bilo mi zao baciti ih sve) pa me mama iznapadala da sto mi je, da je moglo sitno staklo zapeti u krastavcu, a onda i u mom crijevu ili gdje vec.
    I tako ja onda nisam spavala zbog straha da mi to stakalce ne probije neki vitalni organ i rekla sam muzu da me prati sljedecih nekoliko dana, ako se pocnem gubiti, susiti, itd., da kaze doktorima sto sam napravila, da me mogu spasiti 🤣 eto, mozda je trik ne raznisljati o transferu🙈🙈

Kraljice hahahha ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.