Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Prosinac 2020. 10:10

Nadalica

Cure nadam se da je ok sto sam promijenila slikicu ako nekome smeta, ja cu da brisem 🤗

Pihh šta bi nam smetalo 😂
    Krasne bebice imaš ♥️♥️♥️

Nadalica
    01. Prosinac 2020. 10:11

Nadalica

Ruska1986

Nadalica

Darliv hvala ti, bas je lijepo kad se neko i mojoj sreci obraduje sem mojih roditelja, svi ostali me poprijeko gledaju pa eto to tvoje mi tako puno znaci nemas pojma 🤗🤗🤗

Ja se tebi divim kako uspijes sve popratit uz dva mala bebaca, svaka cast! 😊 Osjecam pokrete i presmijesno mi je to… Skroz neki cudan osjecaj! Muz stalno pokusava osjetit, ali zasad nist.. Valjda ce i to bit ubrzo 😊

Pa iskreno ja se samo vama i bebama bavim 😂 eto sada znate koliko ste mi bitne 🤗 uzmi kockicu cokolade i lezi na stomak, neka muz drzi ruku negdje malo ispod pupka i osjetit ce.. meni je svaki put uspijevalo ❤️❤️❤️ meni malo nedostaje taj osjecaj kada ih osjetis da se pomjeraju, mogu zamisliti kako se osjecas 🤗🤗🤗

Cuj mene lezi na stomak 😂😂😂 na ledja sam mislila.. ovo nije bio autocoreckt nego moj usporeni mozak, sorry

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Rita94
    01. Prosinac 2020. 10:12

🌺Dada31🌺

Rita94

Drage žene,
    Evo krenula sam na praćenje folikula.
    9dc endometrij 10mm
    Desno folukul 8,3mm
    Lijevo 5mm
    Bio mi je neki doktor na zamjeni i rekao je da je to skroz malo i da stanje nije najbolje i da ga čudi kako imam redovne cikluse.
    Može li me netko uvest u ovu priču? Neznam koliki folikuli trebaju biti, a niti endometrij… Oprostite na glupim pitanjima

Malo su pomaleni folikuli za ovaj dan ciklusa. Ideš u prirodni?
    Endometrij ti je skorz ok 😊
    Znaš li kada imaš iduću folikulometriju i za kad je planirana aspiracija? Nadam se da će ti narasti 🙏❤️

Prošli tjedan sam bila 2x na pregledu 
    Jutros sam bila  i  naručio me opet u petak. 
    Postupak mi je tek predviđen za 6mj, nema smisla prije zato što nemam kao antralne folikule. Neznam više ništa, luda sam i plače mi se! Problem je što nitko ništa ne govori pozitivno, da mi netko kaže aha to je normalno terapija ne može prije djelovati,nešto!  Nitko ništa konkretno. 

27,5 god. // MM - > 30 god.
    biokemijska // 6tt
    spermiogram -> uredan
    AMH -> 1,8 pmol/L
    FSH -> 10mj 13 / 1mj 2,6
    1/21 - > aspiracija

Olivera
    01. Prosinac 2020. 10:13

Nadalica kakvo brisanje slike, ova je predivna i sve ovdje čekamo dan kad ćemo ponosno moći staviti neku sličnu😍
    Cure ja sam obavila utz, sve je super. Bebica je jako aktivna, i veliki smo 5.1 cm❤️. Moj se muž rasplakao, mislim da sam ga prvi put vidjela takvog. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    01. Prosinac 2020. 10:13

Dobro jutro drage žene 
    Iskreno, ne znam sta se desava u grupi, od danas cu nadam se pratiti desavanja,i pregledati nesto od zadnja 2,3 dana. 
    Ova moja velika grcka porodica me satrala desavanjima ovih dana, nadam se da ce mi sad biti malo dosadno.
    Bila sam na konsultacijama za drugi pokusaj. Insistirala sam da proverimo TSH, LH i ostalo, to cu ovih dana. Sto se njega tice ja sam OK, pre sledeceg pokusaja cemo uraditi histeroskopiju. To bi bilo krajem Januara. 
    Bio mi je zadnji dan menst.uradio mi je UZ i videla sam 4,5 loptica, bilo me sramota da pitam... Nije mi jasno, to su jajne celije? Otkud 4,5? Jel to znaci da mi je sad vreme za action home edition ? 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Nadalica
    01. Prosinac 2020. 10:15

Ivana pa ne znam, znam da se sve ovdje borimo za te bebice, mozda ima neka cura kojoj smeta slikica, u svakom slucaju bih razumjela 🤗 Hvala ti, danas 4 puna mjeseca i vrijeme za prvu kasicu, imam ogroman strah da se ne zadave, nek mi je bog na pomoci 

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

darliv
    01. Prosinac 2020. 10:15

Rita a gdje si u postupku? Nazalost rijetko tko naleti na pricljive lijecnike, njima je to takva rutina i dosta njih nema empatije prema pacijentima. Mozda da si za sljedeći puta sastavis popis pitanja i da ti objasne sto mozes ocekivati i koje su ti opcije.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Nadalica
    01. Prosinac 2020. 10:17

Olivera hvala ti ❤️😀 ma dusa, moj je plakao na svakom uzvu 😂😂 pripremi se.. na porodjaju place on ja njega smirujem umjesto da je obrnuto 😂

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

• Rita94
    01. Prosinac 2020. 10:19

darliv

Rita a gdje si u postupku? Nazalost rijetko tko naleti na pricljive lijecnike, njima je to takva rutina i dosta njih nema empatije prema pacijentima. Mozda da si za sljedeći puta sastavis popis pitanja i da ti objasne sto mozes ocekivati i koje su ti opcije..

Na sv. Duhu sam 
    Mi smo njima jedna u nizu, a oni nama trenutno sve na svijetu. 
    Ja sam u statusu predmenopauza. 😭😭

27,5 god. // MM - > 30 god.
    biokemijska // 6tt
    spermiogram -> uredan
    AMH -> 1,8 pmol/L
    FSH -> 10mj 13 / 1mj 2,6
    1/21 - > aspiracija

darliv
    01. Prosinac 2020. 10:19

Nadalica

Olivera hvala ti ❤️😀 ma dusa, moj je plakao na svakom uzvu 😂😂 pripremi se.. na porodjaju place on ja njega smirujem umjesto da je obrnuto 😂

🤣🤣🤣🤣 hahahahaha, zanimljivo iskustvo 🤣 btw bebice su preslatke 🥰

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.