Weeee hvala Nymeria i LucyLou
Ruska1986, hoću, naravno, jel u pon prerano?
Pa po boji crta, rekla bi da nije prerano. Fakat su vidljive!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nirvana pa ovo je divota 🤩čestitam od srca ❤️👍
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Chloe18, Ruska1986, Minilu, MTB i Sanjich, hvalaaaa.. da mi niste u ovako kratkom roku odgovorile, prošvikala bih
Znači, ako sam vas dobro razumjela, ono što stvarno želite reći je da si malo legnem, ne radim danas (a vjerojatno i sutra) više ništa i malo si gledam seriju?
Osim toga, mislim da je presudno da ti muž nabavi pomfrit i izmasira ti stopala.
Ne radi tebe, nego radi bebe, možda i komada dva
Bez brige, vec je zaprimio narudzbu 🤣
Drmnula sam i 1 Kinder Bueno za srecu 🎊
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Znaaaači, kao što ste već mogle primijetiti, danas nisam sva svoja.
Ono što je meni svojstveno je da sam karakter kako meni odgovara pa tako i za današnje pišanje. Dakle, ujutro nema šanse, čekam sutra i gotovo, ali naravno, otišla u dužu šetnju i kad sam se vratila, odlučila piškiti, ono, no reason whatsoever.
Izvadila sam sve testove koje imam, kao danas za vježbu piškim po ovima vulgaris, the good stuff čuvam za sutra ujutro.
Dakle, da skratim, popiškila sam 3 testa i za svaki slučaj, ovulacijsku trakicu jer.. zašto ne? naručila sam 100 kom pa da bude od koristi… eniveeeej, svi su pozitivni, slika je tu, ovaj First sign se loše vidi zbo plastičnog stakalca, al ja na tom testu nikad ništa osim bjeline nisam vidjela, a tu je rozo… samo ne znam jel moguće da su lažno pozitivni?
https://ibb.co/dgXXSnV
Znači idu redom: LH preko ebaya, Duchesse iz Mullera, Hcg s ebaya i First sign iz DM-a
Cestiaaam 🎉🎉🎉🎉
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women name ne znam jesi liti pitala za strecanje u vagini, al meni ti se ti isto zna događati vecinom kad se seksamo, kao neka stuja da me opali dolje na trenutak 😂
Meni ne inače, jedino ovih dana. I baš me oštro danas probada u području maternice, poznata mi je ta bol od prošli put nažalost pa mi ne mirisi na dobro, da nema ove fucking korone išla bi čak možda na hitnu da me pogledaju, ovako ću cekat ponedjeljak 🤷♀️
Mene je znalo onako ostro probost u jajnicima, kad sam vec trudna bila. Ono, kao npr. brzi ubod nozem! Al bas zigne! Par puta se nisam mogla ispravit.. Ne mora znacit nist lose
Women name.. Nemora nista 😗lose znaciti ali ako ces se ti umirit odi u ponedjeljak na uzv 😘😘😘😗
Vidjet ću hoće se smirit kj do pon, u uto bi trebala ionako na ultrazvuk 😘
Ma bit ce to sve u redu, draga, neka si popila normabel da te opusti i smiri maternicu - sad ce i taj utorak, a do tad sve navijamo za tebe i malu mrvicu😘
Hvalaa draga ❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nirvana2020 svidja mi se tvoja kolekcija 😍
Cestitam, vec 5 dnt imas dobre crte
Chloe18, Ruska1986, Minilu, MTB i Sanjich, hvalaaaa.. da mi niste u ovako kratkom roku odgovorile, prošvikala bih
Znači, ako sam vas dobro razumjela, ono što stvarno želite reći je da si malo legnem, ne radim danas (a vjerojatno i sutra) više ništa i malo si gledam seriju?
Nemoj ti vise nista radit osim bete 🤗🤗 totalno si mi uljepšala dan, volim dobre vijesti 😍😍😍
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
NadimakMTB hvala ti na orvom postu...puno mi je pomogao posto sam jos uvijek nova u svemu ovome 😊
Uglavnom cure nama su stigli prvi nalazi koje smo morali pribaviti. I meni i suprugu su svi nalazi ok jedino sta ja imam bakteriju Ureaplasmu. Zanima me ako znate da li se moze ici u postupak ako je bakterija prisutna ili treba cekati da je se rijesimo? I isto tako me zanima ako mogu ici obaviti prohodnost jajovoda sad kad imam bakteriju ili isto trebam cekati da je se rijesimo?
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Hvala, cure, sve po redu ♥️♥️
Ja jos uvijek ne mogu vjerovati 🤣
I da, potajno se nadam twinsicima 🎁🎁
Nego, sad vam mogu ispricati kako sam ja provela noc prije transfera. Mislim da sam spavala 5h u komadu, ako i toliko, a koliko kvalitetno, tko zna jer sam bila na 100 muka.
Ne oko transfera, ne, ne.
Ja sam brinula da ne umrem jer sam u nedjelju razbila teglu krastavaca i nakon toga pojela 1 (opran, sve cisto, sterilno, jer nisu oni dotakli pod, bilo mi zao baciti ih sve) pa me mama iznapadala da sto mi je, da je moglo sitno staklo zapeti u krastavcu, a onda i u mom crijevu ili gdje vec.
I tako ja onda nisam spavala zbog straha da mi to stakalce ne probije neki vitalni organ i rekla sam muzu da me prati sljedecih nekoliko dana, ako se pocnem gubiti, susiti, itd., da kaze doktorima sto sam napravila, da me mogu spasiti 🤣 eto, mozda je trik ne raznisljati o transferu🙈🙈
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ja bi na tvom mjestu vec nazdravila s jednim kratkim , gledala serije do pon. I odmah u 7:00 vadila betu.
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Sortiraj odgovore
Najstariji