Znaaaači, kao što ste već mogle primijetiti, danas nisam sva svoja.
Ono što je meni svojstveno je da sam karakter kako meni odgovara pa tako i za današnje pišanje. Dakle, ujutro nema šanse, čekam sutra i gotovo, ali naravno, otišla u dužu šetnju i kad sam se vratila, odlučila piškiti, ono, no reason whatsoever.
Izvadila sam sve testove koje imam, kao danas za vježbu piškim po ovima vulgaris, the good stuff čuvam za sutra ujutro.
Dakle, da skratim, popiškila sam 3 testa i za svaki slučaj, ovulacijsku trakicu jer.. zašto ne? naručila sam 100 kom pa da bude od koristi… eniveeeej, svi su pozitivni, slika je tu, ovaj First sign se loše vidi zbo plastičnog stakalca, al ja na tom testu nikad ništa osim bjeline nisam vidjela, a tu je rozo… samo ne znam jel moguće da su lažno pozitivni?
https://ibb.co/dgXXSnV
Znači idu redom: LH preko ebaya, Duchesse iz Mullera, Hcg s ebaya i First sign iz DM-a
Wooooooooooooooow 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Ono što je meni svojstveno je da sam karakter kako meni odgovara pa tako i za današnje pišanje. Dakle, ujutro nema šanse, čekam sutra i gotovo, ali naravno, otišla u dužu šetnju i kad sam se vratila, odlučila piškiti, ono, no reason whatsoever.
Izvadila sam sve testove koje imam, kao danas za vježbu piškim po ovima vulgaris, the good stuff čuvam za sutra ujutro.
Dakle, da skratim, popiškila sam 3 testa i za svaki slučaj, ovulacijsku trakicu jer.. zašto ne? naručila sam 100 kom pa da bude od koristi… eniveeeej, svi su pozitivni, slika je tu, ovaj First sign se loše vidi zbo plastičnog stakalca, al ja na tom testu nikad ništa osim bjeline nisam vidjela, a tu je rozo… samo ne znam jel moguće da su lažno pozitivni?
Znači idu redom: LH preko ebaya, Duchesse iz Mullera, Hcg s ebaya i First sign iz DM-a
Wooooohooooo, imamo još jednu trudnicu!!!
💔💔💔
Nirvanaaaaaa ma kakav lazno pozitivan y sta vec trkeljas trudnicka ludila? CESTITAM 👶👶 to su dvi bebe ma garanttttt
OK, sad mi je lakše e, a zašto je LH trakica pozitivna? Znači popiškila sam sve osim štapića za ražnjiće i Clear blue, njega čuvam za sutra ujutro
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
OK, sad mi je lakšee, a zašto je LH trakica pozitivna? Znači popiškila sam sve osim štapića za ražnjiće i Clear blue, njega čuvam za sutra ujutro
Mi smo na lh trakicama znale testirat T isto.. Jer lh hormon raste i u T... Tako da ne sekiraj seeee uzivaaaaj ajme predivnoooo
OK, sad mi je lakšee, a zašto je LH trakica pozitivna? Znači popiškila sam sve osim štapića za ražnjiće i Clear blue, njega čuvam za sutra ujutro
A da probaš i na štapić za ražnjiće?
💔💔💔
A da probaš i na štapić za ražnjiće?
Bit ću karakter pa ću se od njega suzdržati
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Woooow cestitam ❤️
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Pa ovo je super!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ocito ti je mijenjanje nadimka pomoglo 🤭🤭🤭 Ti si 🤰🙂🙂🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I svaka cast na raznovrsnosti testova 😂🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji