Lara Wolfajme kad pogledam ovaj video tek onda mislim da nema nade za mene 🙈 ovako svaki mjesec potrosim 1500kn na dodatke, kojima samo kupujem nadu 😂. I sve znam, ali mi lakse ovako
Tebe triba plesnit s tim razmisljanjem.. Ja cu se bas naljutit na tebe jer ne zelim ni jedan posto osjetit da si otpisala ovo.. I ne znam zasto al nema tu usporedbe s nikitinom borbom jer su tu razlicite dijagnoze.. Ja bi mozda na tvom mjestu ulozila kakvu lovu i otisla malo odmorit negdje s muzem.. Napunila baterije pa onda isla u novi postupak.. Nekako gledam nakon nekog vrmena i tijelo se zasiti svega i bude u grcu.. A odmor sve resetira ❤️
Bozma ma nisam htela mijenjat nick neg sam dodat ovo jer mi je tak na fejsu i sad je promijenio skroz 🙈 tek za mjesec dana mogu vratiti na Nymeria 🤣
Pratila sam tu tvoju priču 😔 i od drage Nikitte 😔
Žao mi je…nadam se da će vama krenuti stvari na bolje 🙏
Zaslužile ste. ❤
Sta vam je svima sa nickovima ovih dana 😂
Cini mi se da smo od starih onda ostale Nikitta, ti, Blacky89 i ja. Aj tebe i Blacky se rjesavamo na sljedecem FET-u, sigurna sam da ce i Nikitta nakon operacije, unatoc svemu uspjet.
A mogla bi i ja, ipak sam pisnila neku privremenu crticu napokon
MTB, kakve je tvoj muz imao simptome? Jucer ujutro sam se testirala, valjda bi me netko zvao do sad da sam pozitivna, a nalaz se jos ne vidi na e-gradjani
Bozma dobro Sanjich kaže tebi treba odmor, odmak malo od svega 🍹⛱ onda se glava malo razbistri i opusti se. 😊
A šta je sa Meto jel ona još tu? Nadam se da je trudna ili već mama ❤
Meto ce u postupak u 1/21, tako bar pise na popisu na prvoj strani, tu mos bacit oko da vidis ekipu koja je aktivna 😊 i mtb ce te rado doat na popis, ona nam ga svaki dan nadopunjuje i ujutro objavljuje pozdrave i posebne motivacijske poruke ❤️❤️
MTB, kakve je tvoj muz imao simptome? Jucer ujutro sam se testirala, valjda bi me netko zvao do sad da sam pozitivna, a nalaz se jos ne vidi na e-gradjani
On je imao stvarno slabe simptome - jedan dan temperatura 37.2 i bol u donjem dijelu leđa 2 dana. Ne bi ni sumnjao na koronu da nije bio u društvu u kojem je kasnije bilo potvrđeno nekoliko slučajeva. Očito nije bio puno izložen i/ili ima jako dobar imunitet.
Ostali su imali temperaturu, bol u leđima, neki su izgubili okus i njuh, ... nitko nije razvio ništa ozbiljnije.
💔💔💔
Bozma dobro Sanjich kaže tebi treba odmor, odmak malo od svega 🍹⛱ onda se glava malo razbistri i opusti se. 😊
A šta je sa Meto jel ona još tu? Nadam se da je trudna ili već mama ❤
Ajme, kako sam Meto zaboravila, ona meni odavno trudna
Splićanke drage e pa vi bome imate dr Sheldona 😁🤣
Tiinaa divan ti je test, a ja crtu vidim i ovak bez naočala, tako da mi se čini da je to to 👍❤️
Lara Wolf dobrodošla nazad i držim fige da se smrzlić primi kada se odlučiš otići po njega 🤞, čini mi se da te se sjećam iz vremena dok sam samo čitala forum. U kojoj si klinici?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Znaaaači, kao što ste već mogle primijetiti, danas nisam sva svoja.
Ono što je meni svojstveno je da sam karakter kako meni odgovara pa tako i za današnje pišanje. Dakle, ujutro nema šanse, čekam sutra i gotovo, ali naravno, otišla u dužu šetnju i kad sam se vratila, odlučila piškiti, ono, no reason whatsoever.
Izvadila sam sve testove koje imam, kao danas za vježbu piškim po ovima vulgaris, the good stuff čuvam za sutra ujutro.
Dakle, da skratim, popiškila sam 3 testa i za svaki slučaj, ovulacijsku trakicu jer.. zašto ne? naručila sam 100 kom pa da bude od koristi... eniveeeej, svi su pozitivni, slika je tu, ovaj First sign se loše vidi zbo plastičnog stakalca, al ja na tom testu nikad ništa osim bjeline nisam vidjela, a tu je rozo... samo ne znam jel moguće da su lažno pozitivni?
https://ibb.co/dgXXSnV
Znači idu redom: LH preko ebaya, Duchesse iz Mullera, Hcg s ebaya i First sign iz DM-a
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Nymeria da, od “stare ekipe” koja tu visi cca 2,5 godine - ostale smo Meto, Blacky89, Bozmai Belaaa (koja nam je sada trudnica i za čiju bebicu molimo sada). Tu i tamo se javi Grizli da pita što ima, ali u principu sve ostalo su novije cure. Joj hvala ti što brineš za mene. Srce si. Bit će sve ok, idem na operaciju. Tebi želim isto svu sreću! ❣️
MTB je, ali uzimaš utriće, to je isto progesteron. Od utrića mi je tempica išla do 37.4 (inekcija progesterona nikad nisam nažalost primala). Btw. Koga god znam - ima slabe ili nikakve simptome, drago mi je da ti je muž dobro. 🥳
Blacky Bazinga! 🤣 Lik je fkt Sheldon 🤣
To je slika iz mladih dana, sad je Gargamel, onako proćelav
Nikitta, da, skroz sam zaboravila na utriće. Mozak mi je ishlapio.
Imam i pitanje za iskusne: pisalo se više puta o promjenama cerviksa u ovom periodu, neke cure su po cerviksu znale da dolazi menga.
E pa, .... kako vi to napipate i koje promjene pratite? Ja kužim da općenito se nešto mijenja otkad sam krenula stavljati utriće, da je osjećaj drugačiji, ali ne kužim sve to
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji