nada86 točno kužim kako se osjećaš, definitivno zid i ovaj tren ti se čini da ga ne možeš probiti, ali budeš.
Meni je slično bilo nakon zadnjeg puta, bez transfera, bez smrzlića, bez ičeg i bez plana i nade za dalje.
Sad kad razmislim, bilo bi mi tada lakše da sam se tu odlučila pisati.
Probajte se sabrat i po meni, što prije napravit dobar plan za dalje, mene je to recimo nekako sabralo.
Drži se 💪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Jel se javljala Ivanaxx,nisam danas pola pročitala
Heej, otišla sam s mužem za vikend malo na osamu pa čitam svako 10tu stranu haha
Kod mene sve isto, pijem th, čekam betu, nisam dobila. Dobro mi je došlo otić jer ne mislim o ovome skoro nimalo.
Sretno svimaaa, javim betu, izvadit ću je sutra pa prema tom nalazu dalje. To je 12.dnt, mislim da je ok.
Test neću ponavljati, šta god pokaže opet nisam mirna dok beta ne potvrdi, ako nema M
Mislila sam da si radila test😁😁😁😁
Lucy znači nisam jedina, sad mi se oteglo, osjećam se kao zarobljena u ovom slabašnom tijelu i ne mogu niti u šetnju, a kamoli vježbat. Kad se sjetim da sam se u nekim postupcima ispucavala ona 3 dana između punkcije i transfera jer mi je falilo.
AuroraB, bolje bi bilo da nisam ponovo gledala, sad sam odgledala ovaj video Poor Egg, ja sam sad imala, skoro pa sve prazne folikule, on tvrdi da je to zbog previše LH. A prirodno mi je na 2dc bio povišen, skoro 30, i onda još na to Menopur, sve ima smisla
Pa ako ti je uvijek LH visok od kada znas za sebe mozda ti je to ustvari i razlog svega sto ti se događa?? Disbalans hormona? Vjerojatno si to čitala, ne zelim ja sada nesto pametovat ali činjenica je da dobijaš stanice…. Lh je visok i kod policisticnih jajnika i to je jedan od razloga zasto se kod pcos sindroma dobija malo kvalitetnih stanica.🤔🤔🤔🤔🤔
Ja isto vjerujem u to, još kad gledam ove webinare, gdje detaljno objasni kako taj višak androgenih hormona utječe na stanice. Nikad mi se ni jedan doktor nije obazirao na taj LH zato jer imam niži AMH i malo povišen FSH. Sadašnja doktorica mi je rekla da sam vjerojatno nekad imala PCOS i da će me taj omjer uvjek pratit i da bi ga trebala vadit 2dc, pa ako je visok krenut sa cetro umjesto sa normalnom terapijom. Vadila sam prva 2 puta, bio je više nego duplo veći od FSH ali isto smo krenuli normalno sa Bemfolom
Iskreno, ja sam mislila varati i ne slušati. Kao, dobro dobro, ali budem ja barem malo, kao da će ona znati.
I onda sam shvatila da ne mogu, i shvatila sam zašto je ta preporuka ipak bila bitna
S tim da je meni doktorica na svakom pregledu napominjala da ne smijem vježbati, kao da je znala kako mi mozak funkcionira.
Kao da mene opisuješ 🤦♀️U jednom od prošlih, dan nakon što mi je rečeno da ne bi više trebala, imala sam neko "natjecanje" i odradila ga, doduše tijelo mi je bilo ok, naravno da ne bi da me boljelo.
Uglavnom, kažem im za vježbanje i to je to. Sad sam poslušna 😁
Ali da mi je bitno za psihu, je, različiti smo svi.
Ja sam samo u prvom pitala doktora i rekao mi je da vježbam i radim što god hoću dok me jajnici ne počnu ozbiljnije zatezat, onda ni slučajno više i tako sam i radila.
nada86, ne kvariš raspoloženje. Ako se misliš zbog toga micat s foruma nemoj. Ne možemo svi bit stalno sretni dok nam se događaju loše stvari. Makni se samo ako mi tebi kvarimo raspoloženje.
Ja sam obično uvijek imala neki plan, i za dalje, a i nešto bi sebi zacrtala da ako postupak ne uspije da napravim nešto što dugo želim, čak i ako bi to nešto bilo malo skuplje, ali dogovorila bi se mužom, pa bi se kasnije time bar malo razveselila.
Evo mene sa folikulometrije. Doktor rekao da endometrij nije bajan i da folikul nije narastao od petka. Kao da moze narast jos naglo ali i da postoji sansa da nema ovulacije.... 😭😭 skicnulq sam u karton,pise na lijevom endometrioza (smanjila se) i na desnom 11/8, ispid slova E (to je valjda endometrij ) 5,a danas je napisao isto 11/8 i endometrij 6.... jel imam sanse da naraste i jel znaci da ima 11 mm?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
9 dan ciklusa mi je a ovulacija mi bude najcesce 13 ili 14 dan
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
9 dan ciklusa mi je a ovulacija mi bude najcesce 13 ili 14 dan
Ne znam kako to ide u prirodnim ciklusima, ali meni je buknulo zadnjih par dana.
Ako ti ovulacija ide kao inače, imaš par dana vremena još.
A za endometrij, pij ciklu i ananas. U najgorem slučaju ići ćeš na FET, što uopće nije loše.
💔💔💔
Bozma znam da ce ti se dignuti dlake na glavi na ovo pitanje🤣🤣🤣 ali da li si ga ikada pokusavala prirodno dovesti u red? Odavno smo ti zakljucili da je amh nebitan dok ima folikula.
Dobro jutro drage lavice!
Nada86, ja sam se tocno tako osjecala zadnjih par tjedana - nakon neuspjelog transfera zadnjeg smrzlica. Tu sam i pisala da imam osjecaj da sam dosla pred zid i da ne znam kako i sto dalje. Zelim ti samo reci da je to normalno, ne mozemo non stop biti jake i borbene. U redu je i pokleknuti, osjetiti i taj manje lijepi dio, a onda se opet dignuti i krenuti ispocetka. Ja sam plakala kad mi se plakalo, vristala kad mi se vristalo, hodala kad mi se hodalo, samo da te frustracije izadju iz mene. Isto to predlazem i tebi - slusaj svoje tijelo i svoje emocije, daj si oduska, a onda s uzdignutom glavom kreni u sljedecu bitku. Tvoja prica ide dalje, kraj je tek onda kada doktori kazu da vise nema smisla. 😉😘
Lucyinthesky, i meni je fizicki bilo tesko usporiti ali sam si onda rekla da je to tek mala zrtva koju trebam napraviti za nasu bebu i da je to ustvari za njeno dobro. 😊
Anksimoron, poliklinika IVF ima dezurni broj (vidi na njihovim stranicama) gdje se javljaju u bilo koje doba dana. Tako da slobodno zovi i pitaj ih na vrijeme sve sto te zanima 😉
MTB, kako si nam ti jutros?
Svim ostalim curkama zelim sto ljepsu nedjelju 😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji