Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    29. Studeni 2020. 13:32

MTB, Lucyinthesky, Bozma, LucyLou, Nikitta hvala cure od srca, sigurno da nam je lakše kad smo ovdje skupa, u dobru i u zlu.. sada nekako nemam ni za šta volje mada sam odmah pogledala kakve opcije imam u blizini i glava mi ne da mira, traži plan, traži rješenje...
    Tu sam, navijam za sve nas, držim fige da svaka ostvari svoje snove šta prije... 🙏🙏🍀🍀

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Studeni 2020. 13:45

Jeremija

🌺Dada31🌺

Hvala vam curke. Vidjet ću što će doktor reći sutra. Ja imam takve bolove kao da ću dobiti svaki čas. Pogotovo noćas, ali tako mi je i jučer bilo pa nije došla. Sutra baš javim što kaže…. Samo se nadam da me neće odgađati 🙏❤️
    E da i jedno pitanje… Terapija mi je 125… Ostalo mi je u PENu još cca 75… Šta sa tim malim ostacima? Jel se smiju puknuti 2 manje doze odjednom ako mi ostane tako i iz drugog? 🙈🙈🙈

ako si bila na pilulama nema šanse da imaš menstrualne bolove. Na pilulama nemamo zapravo menstruaciju. Progooglaj malo kako pilule djeluju, pa će te možda malo umirit. Nemoj se brinut oko toga, normalno je da nisi dobila jer i inače menstruacija, tj ono što mi mislimo da je menstruacija na pilulama budu dvije kapi za koje ti ni uložak ne treba, bez ikakvih bolova

Ma ja sada imam menstrualne bolove, tjedan dana nakon prestanka uzimanja pilula. Zadnju sam uzela prošlu nedjelju prije točno tjedan dana. Doktor mi je rekao da 2dc počnem sa bockanjem,ako menga ne dođe na vrijeme, onda najkasnije petak 27.11 da počnem sa pikanjem... Ja sam počela unazad 2 dana osjećati menstrualne bolove, kao da će menga doći s nje još nema. Neznam dali ju stimulaciju onda i blokira pošto mi je već 3.dan pikanja....piše da je moguće da menga ne dođe i tada dolazi do anovulacije, ali se ne spominje hormonska terapija za izazivanje tako da mi je sad ti nepoznanica po tom pojmu. Valjda doktor zna što radi samo neznam kakva situacija bude za dalje... Što se događa sa endometrijem ako ja sad dobijem M a već sam hotmonima...nigdje informacija o tome... Tako da sutra ga moram sve ispitati 🙄🙄 a iskreno malo me strah svega... Najgore što ja nisam imala ni te 2,3 kapi. Apsolutno ništa 🙄 a inače su moje menge masakar. 

endometrioza

ANKSIMORON
    29. Studeni 2020. 13:53

AuroraB

Ankisimoron znači dobila si danas M? Onda i ti sutra krećeš s pikanjem ili ćeš znati nakon UZV? Joj baš sam happy zbog nas dvije🤣

Da danas sam dobila... ha vidjeti cemo sto ce sutra reci... i sto ce covid test pokazat... jer za nefalit danas me copila grlobolja, nekako malaksalost.. prehlada neka je sigurno... sad nadam se da mi je samo imunitet pao od nervoze 🙄 jel netko zna ako bi slucajno bila pozitivna, da li mogu postupak prebaciti za sljed mjesec... ja sam u ivf preko hzzo dobila termin 😆

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    29. Studeni 2020. 13:56

AuroraB

Anksimoronmožes li mi napisati dijagnozu, godine i terapiju? Nemaš potpis…🤔

Ja ti imam 33 godine, nemam prirodno ovulacije niti M... imala sam dermoidne ciste, odstranjen mi je dio i jednog i drugog jajnika... ovo mi je 3 IVF... oba sam imala biokemijsku... do smrlica nikad dosla...

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Studeni 2020. 13:56

Nikitta

Dada31 koliko dugo si pila pilule? Ja sam 11 dana pila Visanne, zadnju popila u četvrtak nakon što sam dr. prijavila jako krvarenje i užasne bolove kao najgore menstrualne. Rekao je da prestanem uzimati na 7 dana. Nadala sam se da će se krvarenje smanjiti, ali nije. Imam toliko jake menstrualne bolove i krvarim da je to prestrašno, trenutno drugi put kakam. odmah nakon obroka, takvi grčevi i bolovi da jaučem, a nedjelja je, dakle 3 dana kako ne pijem Visanne. Hoću reći, obzirom da imaš endometriozu, moguće su jaki menstrualni bolovi, iako možda ne dobiješ menstruaciju. Mi endo sestre nažalost možemo očekivati razne bolove koje cure bez endo nemaju, i ne očekuju. Ja zaista nisam očekivala ovakve bolove na Visanne, a kamoli nakon prestanka uzimanja. Trebalo im je da prorade dobrih 7 dana, očito da su me sad dobrano razmrdale. To je jedini “lijek” za endometriozu, evo kako mi je pomogao. 🤷🏼‍♀️ Javi sutra što se događa na uzv. Slobodno popij tablete protiv bolova. 😘

Nikitta Pila sam ih točno 11 dana, jednu ujutro i jednu navečer, što znači 22 tablete u 11 dana... Tako mi je doktor rekao... Prestala sam prošlu nedjelju i menga se trebala pojaviti u roku od 2,3 dana i 2dc sam trebala početi pikanje, kao četvrtak, no on kaže kao ako ne dođe u četvrtak ti svakako počni sa pikanjem 27.11(petak) i kada sam pitala što ako uopće menga ne dođe. On na to kaže Ma doći će.. Pa meni eto nije došla. Vidim da nitko takav slučaj nije imao i znam da mi nitko onda ne može ni dati normalan odgovor što i kako dalje. Jer početkom svake M rndometrij se tanji što meni nikako nebi bilo dobro da mi se desi na pola stimulacije, zato se nadam da doktor zna što radi. Što se samih bočica tiče nisu ni približni onima što inače imam. Jedva da ih osjetim ali tu su pa nema potrebe da išta pijem. Zbunjena sam eto ali svakako ću javiti sutra šta je rekao čisto da ako se kome desi da se ne ždere ko ja.. 🙄🙄 Zašto ja uvijek moram biti slučaj za promatranje i zašto nikada ne može biti kako treba.. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Studeni 2020. 13:58

Ispravak Nikitta  : što se samih BOLOVA * tiče 

endometrioza

🌼TiKi🌼
    29. Studeni 2020. 14:11

ANKSIMORON

AuroraB

Ankisimoron znači dobila si danas M? Onda i ti sutra krećeš s pikanjem ili ćeš znati nakon UZV? Joj baš sam happy zbog nas dvije🤣

Da danas sam dobila… ha vidjeti cemo sto ce sutra reci… i sto ce covid test pokazat… jer za nefalit danas me copila grlobolja, nekako malaksalost.. prehlada neka je sigurno… sad nadam se da mi je samo imunitet pao od nervoze 🙄 jel netko zna ako bi slucajno bila pozitivna, da li mogu postupak prebaciti za sljed mjesec… ja sam u ivf preko hzzo dobila termin 😆

Ja sam imala koronu u 10.mj i prebacila postupak za 11., ali ovisi ti o politici klinike. Prije dolaska sam samo morala imati negativan test na covid.

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ANKSIMORON
    29. Studeni 2020. 14:13

TiKi92

ANKSIMORON

AuroraB

Da danas sam dobila… ha vidjeti cemo sto ce sutra reci… i sto ce covid test pokazat… jer za nefalit danas me copila grlobolja, nekako malaksalost.. prehlada neka je sigurno… sad nadam se da mi je samo imunitet pao od nervoze 🙄 jel netko zna ako bi slucajno bila pozitivna, da li mogu postupak prebaciti za sljed mjesec… ja sam u ivf preko hzzo dobila termin 😆

Ja sam imala koronu u 10.mj i prebacila postupak za 11., ali ovisi ti o politici klinike. Prije dolaska sam samo morala imati negativan test na covid.

U kojoj si ti klinici?

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Ana26
    29. Studeni 2020. 14:31

TiKi92

ANKSIMORON

AuroraB

Kad si morala na testiranje? Samo prvi dan ciklusa ili?
    I ja sam imala koronu pa nisam mogla ovaj mjesec u postupak.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

ANKSIMORON
    29. Studeni 2020. 14:33

Ne znam koga pitas :) meni su rekli prije prvog pregleda i onda ponovo prije aspiracije... 

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.