Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    29. Studeni 2020. 12:13

vuky

Cure, dobili smo 10 oocita, ali me upozorila da zbog velicine folikula ocekuju i nezrelih… pa… javim :)
    Forum nisam citala, cu popodne odmarati pa cu imati i sto citati :)

Držim fige da ih bude što više 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Olivera
    29. Studeni 2020. 12:30

ericaa

Pami i MTB hvala puno. Bio je neki mrgudasti doktor pa me izbedirao. Odmah sam eksala 3 dcl cikle! Jos mu ja govorim da mi je tek 9 dc a ovulacija mi bude cesto i na 14 dc. Al nije bio nesto optimistican,bar moj dojam. Ja ne odustajem od mog folikulica,on je mini ko i ja….koliko rastu po danu? Idem u utorak ponovo pa cemo vidjet. Hvala vam puno cure❤❤❤❤

Bio ti je vjerojatno dr Manestar, on zna biti vikendom...djeluje mrgudasto i malo priča, ali je inače ok. 
    Što se endometrija tiče meni je 13 dc bio svega 6,5, da bi samo dva dana kasnije bio 9,5. Nemoj unaprijed očajavati, sve se to još stigne pokrenuti💗

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

AuroraB
    29. Studeni 2020. 12:33

Ankisimoron znači dobila si danas M? Onda i ti sutra krećeš s pikanjem ili ćeš znati nakon UZV? Joj baš sam happy zbog nas dvije🤣

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    29. Studeni 2020. 12:35

vuky

Cure, dobili smo 10 oocita, ali me upozorila da zbog velicine folikula ocekuju i nezrelih… pa… javim :)

Kad budeš znala pravo stanje, prekosutra? Držim🤞🤞

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

AuroraB
    29. Studeni 2020. 12:37

Anksimoron možes li mi napisati dijagnozu, godine i terapiju? Nemaš potpis...🤔

ericaa
    29. Studeni 2020. 13:02

Pami

Erica to mora da ti je bio dr.Manestar. On je nekad radio privatno pa je otišao privatno, ali dođe im za vikend uskočiti. Koliko znam folikuli rastu otprilike 2-3mm u 2 dana, ali nemoj se puno s tim opterećivati jer je prirodni ciklus i može on još naglo porasti.

Moguce da je taj doktor. Vidjela sam da je malo strozi. Prosli put mi je bila druga doktorica,mlada jako simpa. Pa mozda je i razlika u mjerenju mala. Hvala puno na savjetima. Kupila novu ciklu 🤣 bit ce sta bude,ja cu napraviti sta mogu a drugo je na bogu,prirodi i doktorima kako je rekao onaj svecenik.... 
    Manemoj ah taj endometrij.... s obzirom koliko sam prosli put krvarila i ugrusaka imala dobro da nije ko prozirna folija 🤣🤣 imam i pol ananasa spremno 🍍 hvala na savjetima,da,prirodno je sve pa u biti ne mogu predvidjeti niti znati,jos je i prvi postupak... bila prosetat po buri uz more i sad chilling. 
    Nikita hvala,da,ja sam u prirodnom pa to sve se moze jos razviti ili odustati... al i ja sam mala pa ne moze ni folikul ko limun biti 😏😁😁
    Hvala vam svima,znala sam da cete mi znati reci vise od doktora i umirit me! Joj sto volim ovaj forum❤

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

manemoj
    29. Studeni 2020. 13:05

Nikitta

Dada31 koliko dugo si pila pilule? Ja sam 11 dana pila Visanne, zadnju popila u četvrtak nakon što sam dr. prijavila jako krvarenje i užasne bolove kao najgore menstrualne. Rekao je da prestanem uzimati na 7 dana. Nadala sam se da će se krvarenje smanjiti, ali nije. Imam toliko jake menstrualne bolove i krvarim da je to prestrašno, trenutno drugi put kakam. odmah nakon obroka, takvi grčevi i bolovi da jaučem, a nedjelja je, dakle 3 dana kako ne pijem Visanne. Hoću reći, obzirom da imaš endometriozu, moguće su jaki menstrualni bolovi, iako možda ne dobiješ menstruaciju. Mi endo sestre nažalost možemo očekivati razne bolove koje cure bez endo nemaju, i ne očekuju. Ja zaista nisam očekivala ovakve bolove na Visanne, a kamoli nakon prestanka uzimanja. Trebalo im je da prorade dobrih 7 dana, očito da su me sad dobrano razmrdale. To je jedini “lijek” za endometriozu, evo kako mi je pomogao. 🤷🏼‍♀️ Javi sutra što se događa na uzv. Slobodno popij tablete protiv bolova. 😘

Ajme ti još krvariš? 😱
    Nadam se da se nazire kraj ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

ericaa
    29. Studeni 2020. 13:09

Olivera ,Aurora😘🥰 hvala puno svima! U utorak cemo bit pametniji jer je 11 dc pa ako naraste folikulic i zadeblja se endometrij,kako bi rekla bivsa premijerka Kosorica,na dobrom putu sam da budem na putu prema putu za transfer 😁😁😁😁

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Studeni 2020. 13:15

vuky

Ovo za sad zvuči dobro, držmo fige da ih se lijepa hrpica oplodi 

💔💔💔

manemoj
    29. Studeni 2020. 13:18

Nikitta

To su sve moja nagađanja dakako, ali dovoljno da me prof. Keckstein skine s Visanne na 7 dana. Naravno, kad mu napišem da i dalje krvarim, sumnjam da ću nastaviti terapiju. Palac kao da je danas napokon manje natečen i manje plav. Slučajnost? Ne znam više ništa 🙈

Znači sve što se moglo dogoditi s papira se dogodilo.. da čovjek ne povjeruje 🤦

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.