Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    31. Listopad 2020. 14:48

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

točkicaa

Women name ne znam jesi liti pitala za strecanje u vagini, al meni ti se ti isto zna događati vecinom kad se seksamo, kao neka stuja da me opali dolje na trenutak 😂

Meni ne inače, jedino ovih dana. I baš me oštro danas probada u području maternice, poznata mi je ta bol od prošli put nažalost pa mi ne mirisi na dobro, da nema ove fucking korone išla bi čak možda na hitnu da me pogledaju, ovako ću cekat ponedjeljak 🤷‍♀️

Mene je znalo onako ostro probost u jajnicima, kad sam vec trudna bila. Ono, kao npr. brzi ubod nozem! Al bas zigne! Par puta se nisam mogla ispravit.. Ne mora znacit nist lose

Mene ne u jajnicima, baš u području maternice na sredini. I nije samo jednom, već kontinuirano, cijelo jutro mi je bilo tako. Popila sam si normabel da mi se malo mišići opuste pa bumo vidjeli…

Ma mislim da to ne mora nista lose znacit… Mozda se to samo bebica gnjezdi i namjesta 🤗🙂

Hvala cure, nadam se ❤️❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    31. Listopad 2020. 14:49

Lara Wolf

Sanjich🤞🤰

Nymeria ja sam se ponadala kao i za sve druge curke koje ai nestale s teme da su otisle s radosnim vijestima 🤞 ali dobro, svi ce mo mi prije ili kasnije na neke ljetne bebe 👶🤞🤞🤞💃

Ma kakvi…puno toga sam imala za odraditi prije nego što sam uopce krenula u novi postupak…2 operacije. Al nadam se što se tiče operacija da je konačno s time gotovo. 😫
    No sad pak ova korona pa opet sve neizvjesno. Na sreću zadnju operaciju sam sad imala u 9.mj. prije ove eksplozije korone. Sad se baš i ne bi usudila ić.
    Žao mi je da si i ti dalje tu… 😔 al nadam se da će se i nama sreća osmjehnuti brzo jer to je ono što u svemu treba imati kad dr svoje odradi i ono malo zrnce sreće da se sve poklopi 🤞🏼🙏

Ma oce, cure! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻  smjesni se ona vama vec sad, sigurno! 🤗🤗 Super da si stigla ovo sve rijesit prije ovog ludila!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 14:50

Jadranka, onda je to to. Sve je u redu. Vidiš da nije bilo teško  

Bozma, i meni je selfie pao na pamet, ali nisam htjela biti bezobrazna  

💔💔💔

31. Listopad 2020. 14:57

Lara Wolf, vratila se ti sa drugim imenom 😘
    MilsaSt opituraj se sad dok ti ne vrate embrij. Kako je proslo na punkciji?
    Tina cestitam
    MTB, to za vjezbanje mi doktorica uvijek napomene, mediteranska prehrana i vjezbanje. Iako ja to i inace, citav zivot, a nece pa nece

31. Listopad 2020. 15:00

Daa,presmjesno nit osjetis a strah kao da cu se piknut neznam čime🤣🤣

31. Listopad 2020. 15:01

Bozma

Sanjich🤞🤰

NadimakMTB

Možda da ga uslikaš usred aspiracije?

Selfi? 🕺💃

Samo da on ne uslika selfi usred aspiracije Nego on je baš nešto ozbiljno nabrušen na nas starije, ja sam mogla kod njega ići 200 godina na konzultacije i pit tu kontracepciju, ne bi on mene nikad primio u postupak. I dok sam išla na konzultacije uvijek je bila neka "šala" na račun godina, on mi je i nabio ove staračke komplekse A vidim i po curama koje ga čekaju u čekaoni, sve mularija, zato i ima najveću uspješnost, samo do 35 i sa savršenim nalazima Nadalice, da monika belluci

Ma ja sam shvatila da oni oguglaju s vremenom na sve.. Da znas sta je meni pricao na konzultacijama.. Trebala bi ga i ja smatrat gargamelom a ne simpaticnim... 
    Da kakog sam muza nasla s tako losim spermio., da se to sve treba unaprijed provjerit, pa je krenuo nezz ni sama kako o slavonkama a ja slavonka pa onda o med sestrama slavonkama, pa onda o nekom prijatelju koji je isao u norvešku ili nizozemsku pa ga je cura poslala na testiranje spolnih bolesti i spermio prije nego ga je primila.. I na kraju ja izasla bez da smo ista prokomentirali o potupku.. Kad sam ga pitala za nuspojave za siofor rekao je ma kakve nuspojave i poslao me ca.. Hahah a svejedno nekako mu vjerujem i nadam se sa ce bit u pon na uzv da malo kaze svoje misljenje 😅

31. Listopad 2020. 15:08

Sanjich, on bi meni svasta rekao, ali i ja bi njemu, imala sam osjecaj kao da smo ovce skupa cuvali 😂
    Ali on mene nikad ne bi primio u postupak

31. Listopad 2020. 15:14

Bozma

Sanjich, on bi meni svasta rekao, ali i ja bi njemu, imala sam osjecaj kao da smo ovce skupa cuvali 😂
    Ali on mene nikad ne bi primio u postupak

To mi je preglupo.. Neznam.. Ne kuzim se valjda jos dovoljno u sve ovo.. Ali bas kao sto nymeria kaze.. Doci ce ta jedna jajna stanica prava snazna koja ce se ugnjezdit lijepo... I nebitno za godine... Jos si ti okej i ne viidm ja tu neku starost za sve ovo... Mozda naivno ali ti kad i oatanes T ja to necu smatrat cudom jer je samo pitanje vremena 

31. Listopad 2020. 15:15

Lara Wolf ajme kad pogledam ovaj video tek onda mislim da nema nade za mene 🙈 ovako svaki mjesec potrosim 1500kn na dodatke, kojima samo kupujem nadu 😂. I sve znam, ali mi lakse ovako

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 15:20

Lara, baš ti hvala na ovom videu, svidio mi se. Pogledat ću i druge filmiće.
    Sviđa mi se i ideja da on treba uzimati suplemente, a ja ne 
    MM je ionako suplement guy, on stalno nešto pije.
    Ja pijem folnu, D vitamin i ZMA. Sad, po novom, i Euthyrox.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.