Joj cure, ja se mučim već par dana sa zatvorom, prije nikad nisama imala taj problem..isla po dva puta 😅 sad ne pomaže ni kava ni donat, pa zar nije rano 5 tjedana za takve simptome..koma
Ja od kad stavljam utrice imam zatvor. Ja sam isto kao i ti 5 tjedan, ali ovaj zatvor pripisujem utricima. Nekad ne idem po 4 dana, nekad svaki 2.dan. Trbuh mi je balon.
Onda moguce i od utrića, nisam znala. Samo strasno sam napuhana..tipa traperice gore ne mogu zakopcat vise..uzas 😅😅. Vidim u potpisu ti 1 ultrazvuk 8.12. Meni 3.12, blizu smo si..
Da, jedna od nuspojava utrogestana (progesterona) je zatvor. Meni je isto trbuh velične male lubenice. U ovoj godini sam na utričima kad se sve zbroji jedno 4 mjeseca. Doma sam u piđami cijelo vrijeme, a van oblačim samo haljine.
I ja isto, radim od doma 8 sati dnevno za kompom pa sam isto u pidzama od nula do 24h..nekad se sredim u širu trenirku 🤣. I ja sam ove god bila dosta na utricima..ovo mi treci put ..tj.ciklus kako ga nazvati već 😅
Haha, da. I meni su piđame glavni odjevni predmet ove godine. Imam ovu radnu i noćnu. Muž mi ove godine samo piđame kupuje za poklone. Danas me baš pitao ako za Božić želim piđamu od pliša😂😁🤣
Hahaha i ja ću reći svojemu da želim piđamu pliš za Božić, pošto ih se ne mogu naprati i osušiti, a i trebat će nam za naše buše veći brojevi, ako Bog da 😀😇 nikad dosta pidzama 😂😂
Cure, jučer sam opet krenula s estrofemom. Navečer me počela boliti glava, mislila da ću biti bolesna, jutros se jedva digla iz kreveta. Nemam temperaturu, samo se slabije osjećam i pritisak u glavi. S tim da mi je menstruacija praktički stala, nešto sitno ide a danas mi 4dc. Jel moguće to od estrofema? I prestanak menstruacija i ta glavobolja/slabost?
Da… Mene je uvijek uzasno bolils glava od njega… Ali Uzasnooo… Ni prvih par dana dok se tijelo nije naviklo… Kasnije mi je prestalo.. Meni je on gori bio od bilo koje stimulacije…
Ok znači nisam luda. Sad mi lakše. Jer stalno razmišljam šta ako sam bolesna, hoću nekoga zaraziti i sve to. Znači što ga duže koristim biti će lakše? Dobro je znati
Hvala ti 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure, jučer sam opet krenula s estrofemom. Navečer me počela boliti glava, mislila da ću biti bolesna, jutros se jedva digla iz kreveta. Nemam temperaturu, samo se slabije osjećam i pritisak u glavi. S tim da mi je menstruacija praktički stala, nešto sitno ide a danas mi 4dc. Jel moguće to od estrofema? I prestanak menstruacija i ta glavobolja/slabost?
Skroz moguće ja mislim. Čekaj, jesi ga ti pila i nakon transfera, kao da mi je ostalo u sjećanju da si se loše bila osjećala neke dane ili je to možda bio netko drugi 🤔?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Slažem se sWoman_name,uzorak stolice se nosi prije uzimanja antibiotika iNina985ima pravo, obavezno probiotik. Mene je spasio Lactibiane IKI, to sam već pisalaBozmi.Vukyvidjela sam tvoju bebu pesonju, preslatko 😍 Evo napisala sam maločas što kaže Keckstein. 🤷🏼♀️
Miss ja sam one woman show. Aha, sutra beta, zabrijala sam 🙈
Lucyinthesky ma javio se, veli da nije od Visanne, ali da prestanem uzimat 7 dana.
Nina985 samo se nadam da će ozdraviti na kraju, jer mi nije uopće svejedno, čitam par dana na Indexu da su morali amputirati palac radi ovakvih pizdarija. Baš sam u banani. Da mi nitko u dva navrata na hitnoj nije KKS vadio, da isključe infekciju. Sutra idem kod dermatologa u Vinogradsku i tražit ću da mi vade krv.
Nikitta, nema ti druge nego nega kao i ja, privatno sve. Do danas je sve bilo na psihickoj bazi, a odjednom je panika.
Nina985, čitala sam sad po netu da smijemi probiotike piti, možda bi nam pomogli..dobri su i za bebicu također.
Ja obožavam jogurte i već par zadnjih mjeseci pijem jogurte s tim "dobrim bakterijama". Ne znam sta bi bilo da ne pijem. Inace sam prije isla na wc i po 5 puta dnevno, ali to je bila opet neka druga krajnost
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Skroz moguće ja mislim. Čekaj, jesi ga ti pila i nakon transfera, kao da mi je ostalo u sjećanju da si se loše bila osjećala neke dane ili je to možda bio netko drugi 🤔?
Da, da. Jesam ali tad je kao bila i temperatura dva dana pa nisam toliko povezivala i tad mi je to bilo nakon tjedan dana uzimanja a sad sam jučer uzela prvi pa nisam bila sigurna jel može biti
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Draga Nikita kakav si ti stres sa tim psom doživjela nije ni čudo da nisi trudna 😂 ovo je sad šala i oprosti ako sam te uvrijedila ♥️ ali stvarno muke, bol i tuga
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Nema ne par sati opet hrpa dešavanja...
Bozma ja isto mislim da tribaš otići na hitnu, nije to za zezu, za čas sepsa a i šta god duže čekaš sve si slabija i tribaće ti više vrimena da se oporaviš. Ja mislim da bi moj muž bolnicu u zrak diga da me neće primiti, pokažite malo zube, to više stvarno nema smisla... 😔😔
Nikitta stvarno nemam riječi, iskreno ti želim da ti se kolo već jednom okrene i da krenu samo pozitivna dešavanja 🙏
Šta se zatvora tiče, ja sam se godinama mučila, onda sam prije 2 godine otkrila chlorella alge, od tada (kuc kuc) kao podmazano 😂 a i želudac me više ne boli a prije sam se mučila bar jednom u deset dana..
Nikitta, takve horore smo mi imali s nasim psom dok je bio u pubertetu. Nista citavo nismo imali u stanu, jedan dan se igrao s kaucem i dovukao ga na vrata pa nismo mogli uci, paket mlijeka uzeo i odnio na kauc i tamo se igrao s njim, sve se izlilo u kauc, pa moje drvo zivota uzeo i tresao glavom, one crne zemlje bilo i na plafonu, na kraju zaspao s njim na kaucu svoj toj zemlji, kako sam urlala taj dan kad sam dosla s posla, susjedi rekli muzu: tko bi rekao, vasa zena onako sitna, a tako glasna 😂. Onda smo jedno vrijeme ostavljali kameru kad bi odlazili na posao, pa to je bio show, plakali bi od smija dok bi gledali, tocno se cuje moje auto kako odlazi, njih dva se dizu, rastezu i krecu u harac. Sreca kratko je trajalo, prmijenili smo namjestaj i jos puno toga. Sad su ok, psi za pozeljet.
LioraLiora, Nina985 ja inače imam problema sa sporom probavom, a sad zbog utrića+ progesteron kojeg tijelo dodatno luči u trudnoći je još gore. Meni za sad pomaže žlica maslinovog ulja (ili bilo kojeg drugog ulja koje volite) ujutro natašte i nakon toga popijem čašu mlake vode sa limunom. Kombinacija boli glava 🤪 ali meni zasad djeluje.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji