Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    26. Studeni 2020. 21:03

Cure, jučer sam opet krenula s estrofemom. Navečer me počela boliti glava, mislila da ću biti bolesna, jutros se jedva digla iz kreveta. Nemam temperaturu, samo se slabije osjećam i pritisak u glavi. S tim da mi je menstruacija praktički stala, nešto sitno ide a danas mi 4dc. Jel moguće to od estrofema? I prestanak menstruacija i ta glavobolja/slabost?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Nikitta da, to joj je bilo dok je prvi put saznala da ga ima. Njega je operirala i sad ima opet neki 2 i pol cm i njega drži u normali kontracepcijskiž pilulama. Tko zna kako će to završiti. Ja joj govorim da se pazi i da ide dalje ali čeka da se ova korona smiri da ide što manje po bolnicama sad.
    Što se tiče pilula, da zato sam i mislila da ako pijem 2 da ću brzo nakon prestanka prokrvarit ali ništa od toga. Već me brine kako će se uopće Endometrij zadebljavati i folikuli rasti kad mi još ni menga nije počela a kamoli završila. Buni me to,što ako i dalje bude izostajala 🙄🙄🙄

endometrioza

Nina985

LioraLiora

Nina985

LioraLiora

Joj cure, ja se mučim već par dana sa zatvorom, prije nikad nisama imala taj problem..isla po dva puta 😅 sad ne pomaže ni kava ni donat, pa zar nije rano 5 tjedana za takve simptome..koma

Ja od kad stavljam utrice imam zatvor. Ja sam isto kao i ti 5 tjedan, ali ovaj zatvor pripisujem utricima. Nekad ne idem po 4 dana, nekad svaki 2.dan. Trbuh mi je balon.

Onda moguce i od utrića, nisam znala. Samo strasno sam napuhana..tipa traperice gore ne mogu zakopcat vise..uzas 😅😅. Vidim u potpisu ti 1 ultrazvuk 8.12. Meni 3.12, blizu smo si..

Da, jedna od nuspojava utrogestana (progesterona) je zatvor. Meni je isto trbuh velične male lubenice. U ovoj godini sam na utričima kad se sve zbroji jedno 4 mjeseca. Doma sam u piđami cijelo vrijeme, a van oblačim samo haljine. 

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

26. Studeni 2020. 21:07

Nikitta moj muz je duugo proucavao od koga cemo uzeti psa.. Cim su se izlegli javili smo da cemo uzeti jedno stene...
    Nije imala ni 4 mjeseca kad smo ju uzeli i to nam je jedva dao jer je tvrdio da bi MOJ pesek trebao ostati jos minimalno mjesec dana, s mamom a mi da dodjemo samo  vidjeti i izabrati ranije .. Dakle ciča zima 12 mjesec, ja usla medju ono leglo peseka a MOJ pas je meni prvi došao u susret i veselo skakutao oko mene  dok su ostali stenci ostali uz mamu🌺🌺🌺..
    Covjek pita kojeg cete.. Rekoh zar nije ocito, ovo je moj pas☺️☺️☺️😄.. Imala je jedno klempavo uho i muz me zezao da kud sam od svih izabrala nju🤭😂(nije bila bas jeftina).. Pokusao me usmjeriti da nam izaberem drugog🤭🙉.. Rekoh nema sanse po tom je posebna.. I uho se za par mjeseci ispravilo🙃
    I onda sam  namolila tog covjeka da nam ju odmah da.. Provela je s nama u kuci tu zimu i briga  kao da smo imali malu bebu, no to je i bila.. Kaze meni muz nismo je trebali vec uzeti, bojat ce se i tuliti za mamom... Niti jednu noc nije tulila🌺🌺🌺
    Znala sam se dizati da vidim jel ziva koliko je mirno spavala☺️😄...
    A ti si stvarno dala svoj maximum za tog peseka👍
    Imali smo i mi prije ovog jednog peseka kojeg smo takodjer morali dati.. Kriva pasmina za nas nacin zivota.. Stetocina ziva ali opet sam ga obozavala.. Ja s njim nisam imala toliko problema koliko moj muz.. Zamisli scenu.. Operem ves, objesim... On SVAKI ali svaki put redom pocupa i izvaka SVU muzevu odjecu moju ostavi 😂😂😂... Ostavim tenisice vani moje na mjestu njegove izvakane...
    Nekoliko puta nam pobjegao, podletio pod auto, dobili kaznu joj svega je bilo 🙉🙉

26. Studeni 2020. 21:08

Nina985

LioraLiora

Nina985

LioraLiora

Joj cure, ja se mučim već par dana sa zatvorom, prije nikad nisama imala taj problem..isla po dva puta 😅 sad ne pomaže ni kava ni donat, pa zar nije rano 5 tjedana za takve simptome..koma

Ja od kad stavljam utrice imam zatvor. Ja sam isto kao i ti 5 tjedan, ali ovaj zatvor pripisujem utricima. Nekad ne idem po 4 dana, nekad svaki 2.dan. Trbuh mi je balon.

Onda moguce i od utrića, nisam znala. Samo strasno sam napuhana..tipa traperice gore ne mogu zakopcat vise..uzas 😅😅. Vidim u potpisu ti 1 ultrazvuk 8.12. Meni 3.12, blizu smo si..

Da, jedna od nuspojava utrogestana (progesterona) je zatvor. Meni je isto trbuh velične male lubenice. U ovoj godini sam na utričima kad se sve zbroji jedno 4 mjeseca. Doma sam u piđami cijelo vrijeme, a van oblačim samo haljine.

I ja isto, radim od doma 8 sati dnevno za kompom pa sam isto u pidzama od nula do 24h..nekad se sredim u širu trenirku 🤣. I ja sam ove god bila dosta na utricima..ovo mi treci put ..tj.ciklus kako ga nazvati već 😅

26. Studeni 2020. 21:09

manemoj

Cure, jučer sam opet krenula s estrofemom. Navečer me počela boliti glava, mislila da ću biti bolesna, jutros se jedva digla iz kreveta. Nemam temperaturu, samo se slabije osjećam i pritisak u glavi. S tim da mi je menstruacija praktički stala, nešto sitno ide a danas mi 4dc. Jel moguće to od estrofema? I prestanak menstruacija i ta glavobolja/slabost?

Da... Mene je uvijek uzasno bolils glava od njega... Ali Uzasnooo... Ni prvih par dana dok se tijelo nije naviklo... Kasnije mi je prestalo.. Meni je on gori bio od bilo koje stimulacije... 

Ruska1986
    26. Studeni 2020. 21:12

LioraLiora

Nina985

LioraLiora

Nina985

LioraLiora

I ja isto, radim od doma 8 sati dnevno za kompom pa sam isto u pidzama od nula do 24h..nekad se sredim u širu trenirku 🤣. I ja sam ove god bila dosta na utricima..ovo mi treci put ..tj.ciklus kako ga nazvati već 😅

Zatvor je i od utrica a i crijeva se bas ulijene u trudnoci.. Ja sam sa minimalno 3 puta dnevno pala na 2 puta tjedno valjda.. i da, mene je Donat samo dodatno zastopao. Malo mi jogurt sa chia sjemenkama pomogao, ali ga sad ne mogu zbig zgaravice... Pa probaj 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

26. Studeni 2020. 21:12

Nina985, čitala sam sad po netu da smijemi probiotike piti, možda bi nam pomogli..dobri su i za bebicu također.

Nina985
    26. Studeni 2020. 21:13

LioraLiora

Nina985

LioraLiora

Nina985

LioraLiora

Haha, da. I meni su piđame glavni odjevni predmet ove godine. Imam ovu radnu i noćnu. Muž mi ove godine samo piđame kupuje za poklone. Danas me baš pitao ako za Božić želim piđamu od pliša😂😁🤣

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Ruska1986
    26. Studeni 2020. 21:13

🦋Anitram1982🦋

Kad smo kod peseka. Ja imam svoju potporu 🤗

Kakav kes! 😊😊 ako dobro vidim zube 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.