Nikitta a moja draga, s tobom uvijek neki show!! Ne znam sta reci, ima li kraja vise ?! P.s. sutra mi je druga beta.
Women Name mislila sam sacekat sutra drugu betu,ako bude ok, zvat cu ih odma i pitat kad me najranije mogu upisat na uzv. Ako ne budu mogli brzo, ic cu privatno ako se krvarenje i grcevi nastave .
Darliv hvala ti, bit ce sve ok nadam se 🙏 kako se priblizava noc sretnija sam jer je jos jedan dan iza mene i sutra se nadam boljem, sa konacno prestane krvarenje, i da beta bude poduplana 🙏🙏
Ruska ok,sad mi je lakse,nisam jos bas cucnila nikako od bolova,al grc nekad bude stvarno jak, prođe srecom brzo pa se malo odmorim do iduceg...
AuroraB hahhh,dobra ideja,mogla bi vam pokazat koliko je to moje krvarenje na skype 😂😂 pa da procijenimo skupa sta je to..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Bozma čitam ovo sve i ne vjerujem 🤦♀️Ovo da bi te sutra možda ostavili na obradi 2 dana, mislim da to nije ni loše. Držim fige na najjače 🤞
Nikitta bome je tvoja priča s prstom zaista za film, a ovo za naše zdravstvo, tu nemam riječi, ma grozno nešto 🙄Čekaj, sad ubiti čekaš da ti tvoj austrijski dr kaže da li bi to moglo biti od Visanne!? Kako god, nadam se da će se to ubrzo riješiti.
A pas, e bez tog segmenta si život ne mogu ni zamisliti ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bozma, ne razumijem se ni ja bas detaljno u nalaze, ali vidim da je crp visok, zeljezo nisko itd. Ja bi isto otisla na hitnu, moraju ti nesto dat, ili zovi hitnu doma, napravi i vecu dramu nego sta je,ali dovukla bi ih ja kako-tako!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Nikitta a moja draga, s tobom uvijek neki show!! Ne znam sta reci, ima li kraja vise ?! P.s. sutra mi je druga beta.
Women Name mislila sam sacekat sutra drugu betu,ako bude ok, zvat cu ih odma i pitat kad me najranije mogu upisat na uzv. Ako ne budu mogli brzo, ic cu privatno ako se krvarenje i grcevi nastave .
Darliv hvala ti, bit ce sve ok nadam se 🙏 kako se priblizava noc sretnija sam jer je jos jedan dan iza mene i sutra se nadam boljem, sa konacno prestane krvarenje, i da beta bude poduplana 🙏🙏
Ruska ok,sad mi je lakse,nisam jos bas cucnila nikako od bolova,al grc nekad bude stvarno jak, prođe srecom brzo pa se malo odmorim do iduceg…
AuroraB hahhh,dobra ideja,mogla bi vam pokazat koliko je to moje krvarenje na skype 😂😂 pa da procijenimo skupa sta je to..
Tek s betom preko 1000 se moze nesto vidjeti na ultrazvuku... Nesto.. Nekome nista...
Pokusaj ti sutra popiti nakon lijepo poduplane bete 4 dufastona odjednom...
Samo predlazem🙉😂... Meni je stvarno od tog stalo krvuckanje.. Na par dana🙄 no kod mene nije to bila stvar i nije bilo spasa ali mi je bilo lakse psihički 'zavaravati se' da je sve ok jer krvarenja nema...
Vuky folikuli su ti fino napredovali
MTB Divim se tvom stavu i načinu razmišljanja, što si puna pozitive, a opet realna. Iskreno se nadam da će se i tebi kao i svima nama na ovom forumu ostvariti najveća želja da postanemo majke i držimo svoje bebice u naručju.❤❤
Pami beta ti je odlična 🤗🤗
Anitram žao mi je, kad vidim u tvom potpisu sto si sve prošla, stegne me oko srca. Super je što imaš pozitivan stav. Sada odmori i dušu i tijelo da se pripremiš za iduću godinu u nove pobjede. Želim ti sve najbolje 🤗🤗🤗
Miss nadam se da si danas mirnija i opuštenija
Leptirica čestiram, beta je odlična!!!🤗🤗🤗
Tiki92 sretno na aspiraciji 🙏🙏🙏
Nikitta kod tebe stalno neke dogodovštine. Nevjerojatno koji sve zapleti i obrati postoje s tim tvojim palcem.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Joj cure, ja se mučim već par dana sa zatvorom, prije nikad nisama imala taj problem..isla po dva puta 😅 sad ne pomaže ni kava ni donat, pa zar nije rano 5 tjedana za takve simptome..koma
Joj cure, ja se mučim već par dana sa zatvorom, prije nikad nisama imala taj problem..isla po dva puta 😅 sad ne pomaže ni kava ni donat, pa zar nije rano 5 tjedana za takve simptome..koma
Ja od kad stavljam utrice imam zatvor. Ja sam isto kao i ti 5 tjedan, ali ovaj zatvor pripisujem utricima. Nekad ne idem po 4 dana, nekad svaki 2.dan. Trbuh mi je balon.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Ja od kad stavljam utrice imam zatvor. Ja sam isto kao i ti 5 tjedan, ali ovaj zatvor pripisujem utricima. Nekad ne idem po 4 dana, nekad svaki 2.dan. Trbuh mi je balon.
Onda moguce i od utrića, nisam znala. Samo strasno sam napuhana..tipa traperice gore ne mogu zakopcat vise..uzas 😅😅. Vidim u potpisu ti 1 ultrazvuk 8.12. Meni 3.12, blizu smo si..
Hvala vam svima na potpori. Bit ce to sve ok. Malo se odmorimo pa idemo dalje. Nema odustajanj 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji