Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Studeni 2020. 22:13

Nikitta sad imamo njemackog ovcara.. Treba nam cuvar jer se ja bojim biti sama kod kuce od kad smo imali lopova  u dvoru a ja sama bila kod kuce.. Joj kad se tog sjetim 😔😔😔...
    Ne znam sto je  htio, cula sam ga i vidjela kad sam izasla van jer je bivsi pas bio u kuci i rezao nenormalno na prozoru, ja si mislim sto rezis ni na kraj pameti da lopov u dvoru, izadjem van i  kad je ON mene vidio preskocio je ogradu i pobjegao, zvala sam  policiju.. Niti su ga nasli niti znam sto je htio🤢🤢🤢🤢... 
    Mislili bi ljudi opasan pas, a ona dusa mazna.. Ne smijes povisiti glas na nju odmah spusti njusku i pobjegne, sve mi ju zao dodje kad viknem da ne laje rekoh pas ima stres 😂...
    Uglavnom za razliku od proslog psa ona i moj muz su ma.. The Best.. Dakle on ode na teren ona vani ispred ograde spava sve dane i ceka ga....Moram joj i jest nosit pred ogradu jer nece nikud od vrata dok on ne dodje😄.. Jedva i jede od tuge dok ga nema. To je strasan period  za nju🙉.. 
    Dok je bila u kuci onako mala samo za muzem hodala i hoda dan danas. On na wc ona ceka pred vratima, on ode na posao ona spava na njegovim papucama.. Muz ode ujutro na posao a ona tuli 15 min pred vratima za njim🙉🙉🙉... Kad dodje kuc ajme veseljaaa😄😄😄...
    Tocno zna dakle trci po dvoru skace i oko pola 4 ceka pred ogradom svog gazdu😂... 
    A kako osjeca kad se nekad prepiremo mm i ja to je cudo jedno... 😄 Pokunjeno hoda po dvoru i samo nas promatra 😂... 
    Onda nekad kad tako pricamo glasnije i zezamo se ne smijemo povisiti glas ona odmah tuli valjda misli da se svadjamo pa joj kazem da samo pricamo da je sve u redu i ona zasuti.. Ma divna je😂☺️☺️☺️... 

26. Studeni 2020. 22:23

LUCIJA007

Nikitta sad imamo njemackog ovcara.. Treba nam cuvar jer se ja bojim biti sama kod kuce od kad smo imali lopova u dvoru a ja sama bila kod kuce.. Joj kad se tog sjetim 😔😔😔…
    Ne znam sto je htio, cula sam ga i vidjela kad sam izasla van jer je bivsi pas bio u kuci i rezao nenormalno na prozoru, ja si mislim sto rezis ni na kraj pameti da lopov u dvoru, izadjem van i kad je ON mene vidio preskocio je ogradu i pobjegao, zvala sam policiju.. Niti su ga nasli niti znam sto je htio🤢🤢🤢🤢…
    Mislili bi ljudi opasan pas, a ona dusa mazna.. Ne smijes povisiti glas na nju odmah spusti njusku i pobjegne, sve mi ju zao dodje kad viknem da ne laje rekoh pas ima stres 😂…
    Uglavnom za razliku od proslog psa ona i moj muz su ma.. The Best.. Dakle on ode na teren ona vani ispred ograde spava sve dane i ceka ga….Moram joj i jest nosit pred ogradu jer nece nikud od vrata dok on ne dodje😄.. Jedva i jede od tuge dok ga nema. To je strasan period za nju🙉..
    Dok je bila u kuci onako mala samo za muzem hodala i hoda dan danas. On na wc ona ceka pred vratima, on ode na posao ona spava na njegovim papucama.. Muz ode ujutro na posao a ona tuli 15 min pred vratima za njim🙉🙉🙉… Kad dodje kuc ajme veseljaaa😄😄😄…
    Tocno zna dakle trci po dvoru skace i oko pola 4 ceka pred ogradom svog gazdu😂…
    A kako osjeca kad se nekad prepiremo mm i ja to je cudo jedno… 😄 Pokunjeno hoda po dvoru i samo nas promatra 😂…
    Onda nekad kad tako pricamo glasnije i zezamo se ne smijemo povisiti glas ona odmah tuli valjda misli da se svadjamo pa joj kazem da samo pricamo da je sve u redu i ona zasuti.. Ma divna je😂☺️☺️☺️…

I nikad ali nikad nije nista zvakala, dirala sto ne smije ma  nema sanse... Jednom joj kazes ne i niti ne prilazi tome za  sto joj kazes da ne smije.. Muz znao namjerno neke stvari ostavljati dok je bila sama blizu nje i ma nema sanse da bi prisla icemu... Zna po ljetu sama bit tjedan dva dok smo na moru, dodju joj posjete 😂tj moji i njegovi nahraniti ju poigrati se s njom i to... Sve joj na dohvat ruke i nista ne dira... 
    Kako ostavimo tako sve nadjemo... 
    Pravi pas cuvar🌺

• Niksa
    26. Studeni 2020. 22:31

MTB

Doro jutro, svima. Hvala još jednom na svoj podršci. Posebno sam ganuta s vama, lavicama, koje mene tješite a same stre izgubile bebu u puno kasnijoj trudnoći. Ovo što ja prolazim je NIŠTA u odnosu na ono što ste vi prošle, vi ste prave herojke i stijene. Od srca vam želim da vam se želja ostvari i da vam bebica/bebice koje ste izgubili pomognu i prate svoje brace/seke kroz život.

Ja sam iznenađujuće dobro spavala. Jučer sam si još priuštila jedno energetsko iscjeljivanje. Znam da su podijeljena mišljenja o tome. Meni je takav tretman u svrhu opuštanja i prepuštanja, jer to sama ne znam, a nisam osoba koja može meditirati niti voli direktni fizički kontakt tipa masaže. I stvarno me opustilo i uspavalo, došlo mi je kao melem. Ja sam dobro. Imam stvarno divnog muža, imam posao koji volim i koji me lijepo može okupirati, imam Netflix - dani će mi proći, a rane iscijeliti.

Želim svima danas puno sreće u onome što vam je na planu. Idemo dalje. Cijenim vašu ljubav i podršku, ali ne želim više biti tema, želim da danas druge lavice jave predivne vijesti i da se naša struja usmjeri prema njima i onima koji su u postupku.

❤️

Ja '80 Najveca podrska '77
    2013 3xAIH..😔
    2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔

2020 7 mj..pripodni 4st 😔
    11.2020. 🙏

VM
    26. Studeni 2020. 22:40

Ozdrav, ja sam danas imala punkciju, dobili 9js, najvise do sad. Najbitnije mi je kakve ce kvalitete biti 🤔. Sad se mucim s problemom da li vratiti 2 ili 3. Ono sto sam googlala i pronasla je mozda 2 blastociste ili 3 ako ne budu bas odlicni. Sto mislite. Zadnji puta su sugerirali 3 jer je samo 1 bila kao odlicna 5dan ali neki predblastocista stadiju. Prepala sam se 3jki i vratila samo 2.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Studeni 2020. 22:52

VM

Ozdrav, ja sam danas imala punkciju, dobili 9js, najvise do sad. Najbitnije mi je kakve ce kvalitete biti 🤔. Sad se mucim s problemom da li vratiti 2 ili 3. Ono sto sam googlala i pronasla je mozda 2 blastociste ili 3 ako ne budu bas odlicni. Sto mislite. Zadnji puta su sugerirali 3 jer je samo 1 bila kao odlicna 5dan ali neki predblastocista stadiju. Prepala sam se 3jki i vratila samo 2.

Ja sam morala potpisati koliko želim da mi vrate, rekla sam jednu jer se može desiti da budu blizanci i od jedne...(to mu je i doktor sugerirao).. Od dvije mogu biti i četvorke, zamisli od 3 😁😁 ovdje nam jedna lavica trudna, jednojajčane trojke... Tako da zamisli samo 😊😊😊😊 što god odlučila, želim ti da bude uspješno i s Božjom pomoći 🙏❤️

endometrioza

26. Studeni 2020. 22:59

Nikitta

Lucija ajme ja bih se isto bojala ostat sama. Kad je bio potres, ja sam toliko bila izbezumljena da je muž morao dolazit s posla prije mraka, a radi inače nekad i iza 20h. Ne znam kako bih da sam vidjela lopinu. Divan vam je karakter psa, takav je i pas iz azila kojeg sam našla za prijatelje. Pas za poželit, umiljat, čuvar, labrador, prekrasan, ništa ne uništava… ali ja volim male psiće, koji su često velike pizdarije🤷🏼‍♀️😍🙈

Volim i ja male psice ali sumnjam da bi se njega netko bojao a to mi treba 🙉.. Htjela sam nabaviti jos jednog za unutra 🤷‍♀️ ali muz nije nesto zainteresiran... Morat cu jos malo navaljivat kad vec bebe nema bar pesek u kuci 🙃☺️☺️... Onda opet on kaze da to nije u redu prema nasem pesonji vani i tak... A bila je bas mala mala  kad smo ju uzeli ajme za cas mi je narasla... 

26. Studeni 2020. 23:08

VM

Nemoj ti Lanu slusati😄 i meni je rekla da je jedna super druga ne bas i da ce mi tako vratiti i ostale spremiti u skrinjicu(super+losija) pa su se obje uhvatile 🙉.. 
    Mislim meni nije zao.. Da su bar i ostale no ako ne zelis minimalno blizance nemoj 3 unatoc njezinoj prognozi🤷‍♀️🙉🙉☺️... 

ericaa
    27. Studeni 2020. 01:06

Nikita ja imam bishona havanezera. Oko 5 kg čiste ljubavi! To bice je toliko umiljato,inteligentno,mazno i pufasto ❤ ne voli biti sama,ponekad je drama queen,kad se duri,duri se kratko,a pusice daje neprestano. Operirali smo kicmicu,puknut prsljen,pa vise nesmije na kauc i krevet da ne bi skocila al inace spava pod poplonom zimi i krene se mazit tek na zvuk alarma. Javlja da je netko dosao ili je oko stana al ne ide prema vratima dok ti ne krenes prva 🤣🤣 prisluskuje razgovore,malo je prozdrljiva i jako osjetljiva i sklona alergijama ali niti jednu dlaku ne pusta. Uglavnom ako ikada budemo bas ja i muz uzimali psa biti ce samo taj. Ovo su uzeli roditelji kad sam bila kod njih pa sad dijelimo skrbnistvo 😆 
    Bozma i moja stolica,vodena a uzasno je smrdila. Baca mi na bakteriju po svemu,vjerojatno salmonelu. I meni su bili poviseni leukociti i nizak kalij zbog povracanja. Svakako,zeljezo je zbog krvarenja nisko a CRP bi trebalo eliminirati da nije neka upala.... potpisujem sve sta su cure rekle.
    E da,nama su provalili u stan i ja dosla a vrata obijena,uzasan osjecaj.... strah i panika. I naravno,donijela teletinu za rucak i prvo to u frizider stavila pa isla guglat broj policije,od ludosti nisam znala sto bi.... sve razbacano,rublje i roba po sobi,uzas...sad imamo protuprovalna vrata 🙏🥰
    Nikita taj palac bas radi problem,nemam nista pametno za reci osim da drzim 🤞🙏 da se rijesi sto prije...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🍀🐞MISS🐞🍀
    27. Studeni 2020. 05:57

https://ibb.co/BB72LXX
    Jutro cure,jeli vam ova linija djeluje svjetlija ili tamnija od jučer? Danas je druga beta pa nek mi Bog pomogne 🙏🙏
    Sretno svima danas, saljem velika ❤️ svima,posebno mtb,anitram i bozma

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• *.Women_name.*
    27. Studeni 2020. 06:12

🍀🐞MISS🐞🍀

https://ibb.co/BB72LXX
    Jutro cure,jeli vam ova linija djeluje svjetlija ili tamnija od jučer? Danas je druga beta pa nek mi Bog pomogne 🙏🙏
    Sretno svima danas, saljem velika ❤️ svima,posebno mtb,anitram i bozma

Hej jutro, evo još netko tko ne može spavat 😂
    Tamnija je od jučer, bit će danas beta za 10 👍 sretno 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.