Trudnice
Nirvana2020/WNGG - 7tt 27.11 UZV
*.Women_name.* - 10tt 30.11 UZV
MTB - 7tt 1.12. UZV
Olivera - 10tt 1.12 UZV
Ruska1986 - 19tt 7.12. UZV
Samara - 12tt 11.12 UZV
Willy
Lana3 - 8tt
ruby22 - 9tt imamo dvojke
more2309 - 10tt imamo dvojke
Simba 1989 - 12tt imamo jednojajčane trojke
Tuma - 13tt sve super, it's a girl!!!
BAJO1 - 24tt, mala Marija
MakiST - 26tt it's a boy!!!
flower93 - 28tt curica i dečko
MPO majka
Nadalica, blizanci
💔💔💔
Kad čitam ovo kao da čitam o mojoj Beli, miješanka bisona i maltezerice. Isto se bojim da joj kicma ne ode jer je luda skroz, nebi ta skočila s kutne pa okolo do vrata otišla nego skoči na naslon pa s naslona dole, bliže joj je 😂 maza kakve nema. Imali smo problema s njom jer je dosta durilica i osvetoljubiva kad ostane duže sama doma. Gospodica se zatrci skoči na nogice od kante sa šapicama i vadi moje uloske. Onda ih lijepo raskomada po cijeloj kući. Nemoram reci da smo tako jednom došli s frendovima doma iz izlaska a ono iznenađenje 🤦🏻♀️ inače nikad ništa nije uništila, ali eto kad ju naljutio jer je sama onda traži kakav će kvar napravit sličan tome, raskomadanju stvari iz kkante za smeće, maramica i slično. Prgavica mala
I nasa obozava rasparati maramicu,papir i slicno. Ako je u dzepu,izvuce,ode na tepih i u 1000 komada 🤣🤣 nasoj je stradala kicma jer imamo dosta stepenica i uvijek je skakala sa naslona kauca na pod i tako 100 puta u danu a ima 11 g i puknuo prsljen. Sreca,uspjeli je operirati,sad ju ne boli nista samo kad se zaleti baca na dr. HOUSA malo 😆🥰
Miss meni se cini da bas lijepo tamni!!
E cure,imam pitanje. Morala sam ispuniti one izjave za kbc i pise koliko zelimo jajnih stanica i zametaka da vrate? Buduci sam u prirodnom,maximalno je 1 jel tako?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Beta je izvađens, nalaz ce biti oko 13h pa javim..Krvarenje jutros skoro pa ni nema, ni grceva zasada ..nadan se sa ce tako i ostati i da slijede ljepsi dani! Hvala svima ❤️
Dada da, i meni je dio s bockanjem bio zanimljiv, cak mi je kasnije to bockanje i falilo! Sretno
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Miss super, drago mi je da se krvarenje smirilo 🥰
Erica pa da, u prirodnom upišes 1, a u stimuliranom sam ja pisala "sve". Naravno ako ih je puno neće ih sve vraćati, ali najbitnije da oplode sve do 12 dozovljenih. Ali nećemo sad tako daleko, sretno danas i držim 🤞 da odmah ovaj prirodni bude i dobitni 🍀😊
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Dobro jutro cure….😊
Ja sam se danas prvi put bocnula i uopće neznam zašto sam toliko šizila oko toga 😂, pa to je tako lako i zabavno 😁😁😁 valjda mi je gore što moram na posao umjesto da se vratim sad fino u krevet 🙈🙈🙈
MISS divna ti je crta, tami lijepo ❤️
Dobro jutro. Ne postoji mogucnost bolovanja dok se priprema za postupak?
Pa iskreno nisam tražila sada kada se samo pikam... Ovdje u njemačkoj malo drugačije funkcionira zdravstvo po tom pitanju. Kod njih je teško dobiti i čuvanje trudnoće.. Moja susjeda je morala raditi sve do 3 tjedna pred porod. Ako imaš sreće pa nađeš dobru ginicu koja će ti dati zabranu rada, ali koju mora odobriti poslodavac.... Uglavnom ja ću uzeti tamo oko aspiracije, a definitivno poslije transfera neću raditi jer ne želim apsolutno nikakva naprezanja dok ne vidim stanje... Jer poslodavac nezna za postupak i također mu ne želim reći sve dok test ne potvrdi, s tim da sam obavezna do 12tt reći ako se primi. Ma zavrzlame... Tko se žali na naše hr zdravstvo, nek dođe tu biti bolestan-ma samo prehlađen, nedo Bog većeg zla ... Trebaš umirati za bolovanje 🙈🙈🙈
endometrioza
Kad čitam ovo kao da čitam o mojoj Beli, miješanka bisona i maltezerice. Isto se bojim da joj kicma ne ode jer je luda skroz, nebi ta skočila s kutne pa okolo do vrata otišla nego skoči na naslon pa s naslona dole, bliže joj je 😂 maza kakve nema. Imali smo problema s njom jer je dosta durilica i osvetoljubiva kad ostane duže sama doma. Gospodica se zatrci skoči na nogice od kante sa šapicama i vadi moje uloske. Onda ih lijepo raskomada po cijeloj kući. Nemoram reci da smo tako jednom došli s frendovima doma iz izlaska a ono iznenađenje 🤦🏻♀️ inače nikad ništa nije uništila, ali eto kad ju naljutio jer je sama onda traži kakav će kvar napravit sličan tome, raskomadanju stvari iz kkante za smeće, maramica i slično. Prgavica mala
I nasa obozava rasparati maramicu,papir i slicno. Ako je u dzepu,izvuce,ode na tepih i u 1000 komada 🤣🤣 nasoj je stradala kicma jer imamo dosta stepenica i uvijek je skakala sa naslona kauca na pod i tako 100 puta u danu a ima 11 g i puknuo prsljen. Sreca,uspjeli je operirati,sad ju ne boli nista samo kad se zaleti baca na dr. HOUSA malo 😆🥰
Miss meni se cini da bas lijepo tamni!!
E cure,imam pitanje. Morala sam ispuniti one izjave za kbc i pise koliko zelimo jajnih stanica i zametaka da vrate? Buduci sam u prirodnom,maximalno je 1 jel tako?
Procitaj jel to to.. Jer ja sam dobila papir na kojem pise kolilo ostanica dopustam da ni izvade.. I tu moras zaokruzit veci broj a ne 1... Da se ne bi zeznula ako nije to to
Miss lijepo tamni test😊 zelim ti lijepu betu i dan bez grceva, krvarenja i stresa... palo mi je na pamet, koliko si ih vratila? Ako si 2, mozda su se oba primila, pa jedan odustao a drugi nastavio i zato krvarenje.... no dobro, glavno da se beta podupla🥰
Saljam zagrljaje MTB i anitram ❤❤
Bozma kako si ti danas? Jesi dala uzorak stolice da ti muz odnese? Jesi krenula piti antibiitike?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Miss lijepo tamni test😊 zelim ti lijepu betu i dan bez grceva, krvarenja i stresa… palo mi je na pamet, koliko si ih vratila? Ako si 2, mozda su se oba primila, pa jedan odustao a drugi nastavio i zato krvarenje…. no dobro, glavno da se beta podupla🥰
Saljam zagrljaje MTB i anitram ❤❤
Bozma kako si ti danas? Jesi dala uzorak stolice da ti muz odnese? Jesi krenula piti antibiitike?
Je,vratila sam 2 .to je i meni palo napamet, moguce da se desilo to,ili mozda su se primila oba pa se maternica puno siri pa i od toga krvarenje...ne znam, sve cemo vidjeti na uzv ako Bog da 🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Dobro jutro cure moje 🥰
Dada31 vidim odradila si bockanje, nije strasno 😉
ericaa sretno danas 😊
Oolive i Tiki držimo fige da aspiracije prodje bezbolno i uspješno 🥰🤞🏻
miss1502 ma tamni crta, biti će to sve ok. Jedva čekamo betu ❤️
Bozma nadam se da će ići na bolje što prije, javljaj šta je doktor rekao
Nikita drži se, nadam se da će krvarenje prestati čim prestanes s tabletama
MTB ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji