Miss sretnooo danas i da beta bude sto prije na mailu 😊
Dobro jutro cure, svima danas zelim uspješan dan i hrpu dobrih vijesti 😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Tuma, muz me ostavio na humanoj i odnio stolicu. Pregledali su me i izvadili krv. Sad sam na infuziji. Ako crp bude visok ostat cu.
Ali sve u svemu mi se cini da sam bolje.
A kako dobru doktoricu imam ❤
Miss, skroz ok mi izgledaju ovi njemci. Ovakvi su moji bili samo obrnuto 😂
Tuma, muz me ostavio na humanoj i odnio stolicu. Pregledali su me i izvadili krv. Sad sam na infuziji. Ako crp bude visok ostat cu.
Ali sve u svemu mi se cini da sam bolje.
A kako dobru doktoricu imam ❤
Super, ajde da su te bar negdje primili. Nevjerojatno da si na kraju na humanoj zavrsila. Drago mi je da si bolje, javi se kad ces znati vise 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nikitta sretno danas 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure, obavila uzv, vadila E2 i P4, ima novih folikula sad ih je 13-14, ali endometrij ostao ko jucer, pa je dr spomenuo i moguci fet :/ sto mi pase! Poslje idem vidjeti jel nastavljam bockanje ili ide zavrsna :/ bo...
Bozma drago mi je sa si bolje 💗💗 i neka si na humanoj, neka naprave sve pretrage! Brzo ti budessuper 💗
Sori digresija, nisam ništa uspila čitat zadnja dva dana, zanima me vaše mišljenje o ovome. U pon sam primila booster, jučer ipak napravila test čisto da vidim kako booster izlazi iz tijela, on već negativan da ne može negativniji. Smiješno mi je jer sam rekla da neću radit nikad više test i još sam dodala komentar da kakva sam pegula ne bi bia poz ni nakon boostera. Eto, nisam znala da sam tolko vidovita. To je ujedno bia 8dnt, 11 dan nakon oplodnje, dva su embrija, mislim tribalo se nešto pokazat i bez boostera da se primilo, a da ne pričam da bi bar booster mora sjenicu neku najmanju pokazat. Ugl ja ovo smatram neg testom, al me peče savjest da ne pijem hormone pa se sad trujem, šta bi vi na mom mistu?
Vuky, koja razlika u broju folikula u odnosu na prije, jos ako bude fet, super.
A pas, dobro ste odlucili sad da ga uzmete, taman ga odgojite dok se beba rodi. Da je lako ispocetka, nije ali kasnije...to se ne da opisat.
Sori digresija, nisam ništa uspila čitat zadnja dva dana, zanima me vaše mišljenje o ovome. U pon sam primila booster, jučer ipak napravila test čisto da vidim kako booster izlazi iz tijela, on već negativan da ne može negativniji. Smiješno mi je jer sam rekla da neću radit nikad više test i još sam dodala komentar da kakva sam pegula ne bi bia poz ni nakon boostera. Eto, nisam znala da sam tolko vidovita. To je ujedno bia 8dnt, 11 dan nakon oplodnje, dva su embrija, mislim tribalo se nešto pokazat i bez boostera da se primilo, a da ne pričam da bi bar booster mora sjenicu neku najmanju pokazat. Ugl ja ovo smatram neg testom, al me peče savjest da ne pijem hormone pa se sad trujem, šta bi vi na mom mistu?
Koji booster si dobila?
Koji test?
Pa moze biti jos rano, nije to nista za opisati i nikako nemoj prekidati terapiju...
Miss test ti super tamni, bit ce to lijepo poduplana beta🌺🌺...
Sortiraj odgovore
Najstariji