Bozma po mom iskustvu u bolnici ovo sve ti je poremećeno zbog povraćanja i proljeva, nisu prevelika odstupanja. Trebalo bi vjerojatno nadoknaditi kalij i željezo. Leukociti nisu tako strašno povišeni, ali CRP definitivno pokazuje upalu. E sad jel upale potječe od nekud zbog aspiracije ili bi trebala dati stolicu na analizu jer kod bakterije također crp ode gore. Sjećam se da je sličan nalaz bio kod mog muža kod salmonela, crp također tako povisen iznad 100, te je također imao povišene monocite, ali prikazane u postotcima (koliko se sjećam oko 21). Kakva ti je stolica? Njegova je bila zelena poput špinata. Tada je moja odjelna doktorica rekla da se povišeni monocite najčešće povezuju sa salmonelom iako nije pravilo. Definitivno bi te trebao netko obraditi i otkriti odakle potječe upala kako bi mogli dati adekvatan antibiotik. Ja sam tada sa svojim mužem išla kod sebe u bolnicu jer njegova doktorica također nije reagirala na ništa, a jadan jedva je hodao 🤷♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bozma, kaze moja sestra da neka bakterijska upala pa sam joj rekla za sve sta se dogadja zadnjih par dana i kaze da postoji mogucnost salmonele
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nikitta, krasno, nema bolje stvari od bolnica u doba korone
Evo nalaza
https://ibb.co/PCrB1Cy
https://ibb.co/bvZ2tJL
Hvala cure. E da mi je sa 14 bila danasnja pamet i ja bi u te vode 😁
Bozma, jel te boli trbuh?
Evo moja sestra gleda nalaze, ona je doktorica. Opisujem joj tvoje stanje. Kaze da ti je zeljezo nisko ubog toga sto su ti zilu probili. Kaze da imas neku upalu i sad zeli znati jel te trbuh boli. Daj please opisi sve simptome.
Malo, ali ne znam procjenit je li od crijeva ili neceg drugog. Jucer kad me doktorica zvala rekla je da je unutarnje krvarenje da bi bili uzasni bolovi. Ali nemam uzasne bolove.
Zvala me sestra koja mi je jutros dosla dat infuziju da pita za nalaz. Dobra je prijateljica sa mojim doktorom pa ce mu prosljedit pa da mi netko drugi da recept za antibiotik
Hvala Vam cure. Kakvo je ovo vrijeme doslo, samo zdravi smiju ici po bolnicama, a ja bas sad bolesna.
Women stolica je zuta vodica koja uzasno uzasno smrdi. Ne mozes vjerovat da proljev nakon 5 dana same vode moze tako smrdit.
Sad me zvala sestra, doktor je vidio nalaz i dogovorio s jednom ljekarnom da mi odmah daju antibiotik pa ce im on naknadno pustit recept. A da javljam dalje kakvo je stanje pa ce me slat dalje na pretrage. Mogla bi sutra poslat stolicu na analizu kad vec imam uputnicu
Bozma i ja bih na tvom mjestu s tim nalazima ili na hitnu ili na zaraznu da ti odmah ukljuce neki antibiotik. Imas crp preko 100, zabrinjavajuce je i kad je 20.
Bozma je li postoji zarazna u ST? Da odeš tamo? Ne smiju te otpravit kući bez obrade, posebno obzirom na ovakve nalaze. Daj fakat se sad brinemo svi za tebe, već danima! Ili si se otrovala, ili je ovo s aspiracijom nešto, ali ti trebaš hitnu liječničku skrb! ‼️
Tiki znam da je liječnicima i sestrama sada koma. I zaista ih ne pljujem, nego ovaj splet okolnosti je zaista tragikomičan,što da nisam pametna, mislim šta je s onom izrekom “Kako je lepo biti glup.” 🥸
Ma postoji, ali kod nas kad ides na hitnu prenocis tamo a ja nemam snage za to. Znam kad bi vodila mamu ja zdrava bi padala s nogu.
I netko pitao za covid. U subotu se testirala, nisam od tada izlazila iz kuce osim na aspiraciju, ali limfociti su isto bili malo niski na nalazu od 2dc, prije 10-tak dana. Na njemu je sve bilo ok, zeljezo iznad granice, limfociti malo nizi ostalo u granicama
Nikitta Ajmeee... Nisam ni znala da postoji psiholog za pse eto. Super si ti to sve izdrzala 👍
Mi smo uzeli malo stene s papirima i od malena ju mi odgadjamo.. I sve osjeca.. Dok sam imala spontani oko mene nije niti skakala (inace puno skace i veseli se) a nije niti lajala iako se inace uvijek strasno veseli kad dodjem kuci.. Ujutro cim se probudi inace laje i samo sto ne kaze gladna sam, tih dana je ujutro samo tuzno lezala 😪...
Imala je toliko paznje za mene da sam ju u jednom trenu za grlila i plakala a ona je samo tuzno tulila, nevjerojatno nesto 💞
Obozavam ju malo je za reci🌺
Da.. Mene je ono medikamentozno ciscenje satralooo doslovno i ostavilo dozivotne posljedice jer sam u jednom trenu mislila da cu umrijeti.. Kaze muz da sam bulancala i oprastala se sa zivotom🙉🙉
Bozma je li postoji zarazna u ST? Da odeš tamo? Ne smiju te otpravit kući bez obrade, posebno obzirom na ovakve nalaze. Daj fakat se sad brinemo svi za tebe, već danima! Ili si se otrovala, ili je ovo s aspiracijom nešto, ali ti trebaš hitnu liječničku skrb! ‼️
Tiki znam da je liječnicima i sestrama sada koma. I zaista ih ne pljujem, nego ovaj splet okolnosti je zaista tragikomičan,što da nisam pametna, mislim šta je s onom izrekom “Kako je lepo biti glup.” 🥸
Ma postoji, ali kod nas kad ides na hitnu prenocis tamo a ja nemam snage za to. Znam kad bi vodila mamu ja zdrava bi padala s nogu.
I netko pitao za covid. U subotu se testirala, nisam od tada izlazila iz kuce osim na aspiraciju, ali limfociti su isto bili malo niski na nalazu od 2dc, prije 10-tak dana. Na njemu je sve bilo ok, zeljezo iznad granice, limfociti malo nizi ostalo u granicama
Moja seka prošle godine završila na hitnoj. Crp preko 250. Šetali su je cijeli dan i, još gore nego Nikittu za palac. Prvo je išla na zaraznu, pa su ju poslali na Merkur jer im nešto nije radilo., sa Merkura na Rebro, pa opet na zaraznu, na kraju u Dubravu da bi tamo rekli da ne znaju od čega je i rekli joj da jedino još nije ginekologa prošla... Da bi iz Dubrave došla u Petrovu na hitnu i našli joj cistu 8cm, s velikom upalom jajnika. Endometriom...nisu ju smjeli poslati na operaciju makar je bila hitna.
Morali su CRP spustiti ispod 50 da smije... Jedno tjedan dana du se borili sa tim. Na kraju je bilo već zadnje vrijeme i spustili su nešto malo ispod 100, uspjeli spustiti temperaturu koja je divljala danima 40..i operirana je hitno... Poslije toga sve normalno... Ko zna zašto ti ne povišeno, svakako bi trebala malo detaljniju obradu. Nadam se da će brzo proći ☹️☹️
endometrioza
Nikitta pa tvoj slučaj ni doktor House nebi bolje rješio😆
Bozma prekrasno je kak su se curke odmah "pobrinule" za tvoje nalaze... Svaka čast Nina85, Ruska, Tiki92, Ljutopile! 🧚♀️
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB, stvarno nitko nema bolju ekipu od nas. Evo me i mpo dr.zvala da dodjem ujutro da me ipak pogleda, jer je crp vise za intravenozni antibiotik nego za klavocin. Pa mozda i da ostanem na 2 dana obrade
Sortiraj odgovore
Najstariji