Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    26. Studeni 2020. 20:10

Jeremija

Hvala Vam cure. Kakvo je ovo vrijeme doslo, samo zdravi smiju ici po bolnicama, a ja bas sad bolesna.
    Womenstolica je zuta vodica koja uzasno uzasno smrdi. Ne mozes vjerovat da proljev nakon 5 dana same vode moze tako smrdit.
    Sad me zvala sestra, doktor je vidio nalaz i dogovorio s jednom ljekarnom da mi odmah daju antibiotik pa ce im on naknadno pustit recept. A da javljam dalje kakvo je stanje pa ce me slat dalje na pretrage. Mogla bi sutra poslat stolicu na analizu kad vec imam uputnicu

Uzmi stolicu prije nego antibiotik popiješ, jer ti može dati lazan nalaz. Kad ideš u ljekarni kupi čašicu, možeš držat u frižideru pa sutra odnese. Ja vjerujem da si nkj pokupila jer imat tako dugo baš vodu to je najčešće kod bakterija. Kod virusa bi ona već išla prema kasastom. Nadam se da će ti brzo bit bolje 😘 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

vuky
    26. Studeni 2020. 20:12

Bozma pa ja se ubog tebe vratila na ovaj forum i sad se samo brinem oko tebe ... izvoli se brzo oporaviti ... ( nemoj me krivo shvatiti- pokusaj da bidem duhovita, ne ide mi baš znam) Nego, sutra odi svakako nesto rijesiti, ocito imas neku upalu, vjerojatno je to se povlacilo vec od ono prije, kako si se smrzavala, lovilo te nesto i onda aspiracija koja je eto posla u krivo i tebi je organizam totalno pod stresom i pao imunitet ( meni se to tako cini ) Uzmi antibiotik i ozdravi cim cim prije 💗
    Nikita bome se kod tebe pravi filmski scenarij izdogađao, a scenarije u bolnicama necu ni komentirati... ajde, bas me zanima sta ce ti Dr reci za Visane jel do njih....
    Ja sam si uzeka psa ( tj. ici cu po njega nakon transfera) 
    i znam da ce mi biti cista ljubav i sreca, ja sam rekla to je nasa beba da doceka bebu 💕
    Ja danas jos pergoveris, gonal i cetrotide, ujutro opet uzv- biti ce da ce punkcija biti u ned ili pon .... jedva cekam da prode i nadam se da sam zdrava sa nisam negdje pokupila koronu! Kad uzimaju test za punkciju? Je netko bio skoro u Petrovoj? 

Razumna
    26. Studeni 2020. 20:13

Lucija i ti imaš psa 😊
    Nikita ja sam dogovorila sa Ivanom P.  iz Sl. Broda( da je sad ne reklamiram) kakvog psa želim. Dakle , da voli biti u krilu, da je mirna curica ( boje mi nisu bitne) i da je socijalizirana i da se voli maziti - to mi je najvažnije jer sam puna ljubavi i želim je nekome dati ( ok, mazim muža i sve po redu... )

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• *.Women_name.*

Jeremija

AuroraB, stvarno nitko nema bolju ekipu od nas. Evo me i mpo dr.zvala da dodjem ujutro da me ipak pogleda, jer je crp vise za intravenozni antibiotik nego za klavocin. Pa mozda i da ostanem na 2 dana obrade

Odlično!

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Kako smo mi ovdje jedna nevjerojatna skupina zena💪💪💪💓💓💓💓.... 
    Nema koje teme ne dokaknemo, placemo, dizemo se,trazimo sjene, slavimo bete, pa ponekad oplakujemo i one tuzne stvari, psiholozi, pssihijatriji, mame, sestre, medicinske sestre i doktori... Ma svasta nesta .. Sve razlicite i sve jasno govorimo svoje misljenje bez tenzija te zajedno nalazimo rjesenja🌺🌺🌺💞💋❣️

Nina985

Bozma uzmi i probiotik uz antibiotik jer i sam antibiotik nekad moze izazvati proljev. I obilno se hidrirati trebas. Drzim fige da sve bude ok 🙏🙏

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Razumna
    26. Studeni 2020. 20:18

LUCIJA007

Kako smo mi ovdje jedna nevjerojatna skupina zena💪💪💪💓💓💓💓….
    Nema koje teme ne dokaknemo, placemo, dizemo se,trazimo sjene, slavimo bete, pa ponekad oplakujemo i one tuzne stvari, psiholozi, pssihijatriji, mame, sestre, medicinske sestre i doktori… Ma svasta nesta .. Sve razlicite i sve jasno govorimo svoje misljenje bez tenzija te zajedno nalazimo rjesenja🌺🌺🌺💞💋❣️

A sve imamo isti cilj, drugim ženama predostupan a nama teško dostupan...

2/22 FET 2xmorula👎

26. Studeni 2020. 20:18

Razumna

Lucija i ti imaš psa 😊
    Nikita ja sam dogovorila sa Ivanom P. iz Sl. Broda( da je sad ne reklamiram) kakvog psa želim. Dakle , da voli biti u krilu, da je mirna curica ( boje mi nisu bitne) i da je socijalizirana i da se voli maziti - to mi je najvažnije jer sam puna ljubavi i želim je nekome dati ( ok, mazim muža i sve po redu… )

Da da... Imam mog peseka kojeg obozavamm.. Dobro ponekad me izludi kad je u pms-u😂 ali stvarno😂.. Kaze mm a sto mislis kako je meni tek s vas dvije... Jedno vrijeme smo imale i uskladjene mjesecnice😂
    Samo sto su njezine 2 - 3 puta godišnje... 🙉
    Koliko sam uspjela snimiti njezine cikuse😄 jer 
     nije u kuci vec u dvoru  i sad po zimi u ljetnoj kuhinji. 

AuroraB
    26. Studeni 2020. 20:19

Vrijeme je da uskoro prijeđemo na novu razinu, grupni Skype pa da se odmah i gledamo🤣 Mogle bi i live testove raditi🤣🤣🙈

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Razumna
    26. Studeni 2020. 20:21

LUCIJA007

Razumna

Lucija i ti imaš psa 😊
    Nikita ja sam dogovorila sa Ivanom P. iz Sl. Broda( da je sad ne reklamiram) kakvog psa želim. Dakle , da voli biti u krilu, da je mirna curica ( boje mi nisu bitne) i da je socijalizirana i da se voli maziti - to mi je najvažnije jer sam puna ljubavi i želim je nekome dati ( ok, mazim muža i sve po redu… )

Da da… Imam mog peseka kojeg obozavamm.. Dobro ponekad me izludi kad je u pms-u😂 ali stvarno😂.. Kaze mm a sto mislis kako je meni tek s vas dvije… Jedno vrijeme smo imale i uskladjene mjesecnice😂
    Samo sto su njezine 2 - 3 puta godišnje… 🙉
    Koliko sam uspjela snimiti njezine cikuse😄 jer
    nije u kuci vec u dvoru i sad po zimi u ljetnoj kuhinji.

ha  ha ha ja mastam da se barem moja kujica osteni 😂 pa da budem i baka

2/22 FET 2xmorula👎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.