lucija007, Ljutopile, ni u jednom trenutku mi nije bio cilj poručiti vam da bi vi trebali pristupiti životu kao ja. Dapače, različiti smo, drugačije reagiramo na stvari, drugačije živimo svoje živote i tako i treba biti. Siliti se da se smiješ i budeš pozitivan kad ti nije do toga je zločin, baš kao i siliti se da plačeš i budeš tužan kad se tako ne osjećaš. Svako od nas treba živjeti svoju istinu, onako kako je osjeća. Ne vjerujem da postoji ispravan put, postoji samo naš put.
Moja čitaba je bila više u smjeru kako vidim da i dalje razmišljam i osjećam kako sam osjećala i prije ove priče, sa jednom dozom ozbiljnosti i realnosti više. To je bilo sve.Nikitta, ovaj tvoj dan je tragikomičan. Kao da sam gledala jedan od onih filmova zabavne katastrofe, gdje jednostavno ne možeš prestati gledati. Znam da tebi nije bilo smiješno i ne smijem se tebi, već mi je jednostavno sulud taj sklop okolnosti koji se poklopio na današnji dan. Dobro je da si sad kući i da se možeš malo posvetiti sebi.
Ma znam da nisi, nisam ja to niti na tren uopce pomislila...
Kao sto rekoh sve smo mi individue za sebe i bas to sto kazes : bio bi zlocin siliti se smijati se kad ti se place i obrnuto...
Svatko od nas ima svoj put i svoj mentalni sklop a najbitnije je ne boriti se protiv njega nego se pomiriti s njim i reci sam sebi :u redu je, i ovo si prezivjela... Jaka si i jaca nego sto mislis🌺
Ja vec 5 godina guram glavom kroz zid.. I lupam po vratima opet i opet... A to netko pesimističan ne bi radio, vec bi se slomio pred tim vratima pao i ostao na podu.. Ja, se dizem i dizat cu se dok god imam snage.. I jajnih stanica 🙉...
Kako sam davno procitala : ova kokos ne odustaje dok god nese jaja🤭
Nikitta baš mi je žao da se toliko patiš još i oko tog nokta 😔 Probaj se konzultirati i sa tim tvojim frendom kirurgom oko toga da piješ Visanne, pa ćeš vidjeti šta će ti i on reći. Drži se i 🤞 da ti se to što prije smiri 🍀🍀
Jeremija ja nisam medicinske struke, ali vidim da ti je željezo jako nisko, a to zna stvarati velike probleme. Malaksalost, umor, mršavljenje.... sve sam to prošla. Konzultiraj se sa doktorom čim budeš mogla, vjerovatno će ti prepisati Heferol. Meni je on dosta teško padao na želudac, ali kad je ovako nisko željezo nema druge nego ga uzimati par mjeseci (meni je željezo znalo padati i do 1.9). Samo savjet, ako ga budeš pila uzimaj ga uz jelo ili nakon, a uz Heferol uzimaj i vitamin c da se bolje veže i b12 da lakše podneseš željezo. Mene je tako savjetovala moja zubarica koja se i sama borila s anemijom, i to me spasilo.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Nikitta, sad tek vidim drugi dio. Moj dr.opce prakse isto ne radi, a nisu poslali zamjenu. A sta bi mi znacilo i da radi kad mi ne daju da dodjem sa temperaturom. Zovem okolo poznanike i saljem nalaz, svi kazu da je za antibiotik. Neki sirokog spektra,sad moram jos saznat za koji sam antibiotik pa cu uzet na dug u ljekarni. Da sad idem opet se testirat na covid i na onom ledu cekad 2 sata u ovom stanji, eventualno da ponesem knticu za povracanje sa sobom. A na hitnu ili bilo gdje drugo, nema sanse da ce me pustit sa temperaturom. Samo cu se dodatno izmrcvarit
A crp tek vidim. Iznad 100, pici na hitnu po antibiotik!!!!
Slažem se s tobom. Bez obzira na to kako se nosimo sa svojim sranjima, sve smo mi ovdje lavice.
💔💔💔
Bozma, ja nisam stručnjak, ali CRP ti je opasno visok. Ne bih se čudila da se nešto zakompliciralo od aspiracije i da unutra nešto kuha. Ja bih zvala hitnu i pokazala im taj nalaz.
💔💔💔
Nikitta ovo je strasno, no nazalost nista me ne cudi.. Sad je korona bolest no1 a ta drugo lako cemo 🙉.. Bas to :sam svoj doktor 💪..
I sama sam slicno prosla sa spontanim.
Ne krvaris, ne boli te i nemas sto u bolnicu na kiretazu 💆♀️🤢🤢🤢..
10 dana, sam hodala tako a ja to ne mogu, to me psihicki ubijalo jer sam se bojala u tih 10 dana izaci iz kuce buduci da sam prosla s medikamentoznim ciscenjem tako kako sam prosla.. Otisla sam jednom u tih 10 dana u trgovinu i pocela se doslovno tresti od straha jer mi je u glavi glas govorio :zamisli da ti sad bas krene spontani 😔😔😔..Panika i strah, nisam ni kupila sve namirnice 🙄😪...
Ja sam jedva cekala da idem na kiretazu i da se tog rijesim jer nazalost moje tijelo iako ne dopusta ( za sad 🙃) plodu da se uredno razvija takodjer nema snagu samo ga odbaciti i registrirati da nesto ne valja...
Slažem se s tobom. Bez obzira na to kako se nosimo sa svojim sranjima, sve smo mi ovdje lavice.
I te kakve lavice💪💪💪💓
Nikitta, krasno, nema bolje stvari od bolnica u doba korone
Evo nalaza
https://ibb.co/PCrB1Cy
https://ibb.co/bvZ2tJL
Hvala cure. E da mi je sa 14 bila danasnja pamet i ja bi u te vode 😁
Bozma, jel te boli trbuh?
Evo moja sestra gleda nalaze, ona je doktorica. Opisujem joj tvoje stanje. Kaze da ti je zeljezo nisko ubog toga sto su ti zilu probili. Kaze da imas neku upalu i sad zeli znati jel te trbuh boli. Daj please opisi sve simptome.
Kako su i druge cure rekle, kalij ti je nizak jer povracas, limfociti su niski sto moze potencijalno upucivati na koronu (ona inace radi u bolnici na odjelu gdje su covid pacijenti pa se cesto susrece sa slicnim nalazima), ostalo sto je poviseno govori u prilog infekciji, kaze vise bakterijskoj. Tako mi je napisala sada. Kaze da ti se nesto upalilo u trbuhu, vjerojatno bi imala bolove. Pita kad si zadnji test na koronu radila?
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Nikitta, krasno, nema bolje stvari od bolnica u doba korone
Evo nalaza
https://ibb.co/PCrB1Cy
https://ibb.co/bvZ2tJL
Hvala cure. E da mi je sa 14 bila danasnja pamet i ja bi u te vode 😁
Bozma, jel te boli trbuh?
Evo moja sestra gleda nalaze, ona je doktorica. Opisujem joj tvoje stanje. Kaze da ti je zeljezo nisko ubog toga sto su ti zilu probili. Kaze da imas neku upalu i sad zeli znati jel te trbuh boli. Daj please opisi sve simptome.
Kako su i druge cure rekle, kalij ti je nizak jer povracas, limfociti su niski sto moze potencijalno upucivati na koronu (ona inace radi u bolnici na odjelu gdje su covid pacijenti pa se cesto susrece sa slicnim nalazima), ostalo sto je poviseno govori u prilog infekciji, kaze vise bakterijskoj. Tako mi je napisala sada. Kaze da ti se nesto upalilo u trbuhu, vjerojatno bi imala bolove. Pita kad si zadnji test na koronu radila?
Ona bi ti svakako dala antibiotik. Daj mi reci jesi u Zagrebu? Mogu ju pitati da ti antibiotik da.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Bozma hitno treba po meni u bolnicu na uzv i na venozni antibiotik. Nisu to nalazi za igrati se.
Nikitta tek sad procitah tvoju pricu o palcu i mogu samo reci... Kaos, to vise ne postoji nista osim korone. Znam kako je u bolnici i sama radim tamo, ali ne smiju pacijenti ispastati kao da nema drugih bolesti. Srecom pa si pametna i iskusna zena pa si sama shvatila u cemu je stvar.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji