Women_name ti si medicinske struke? Stigao mi je nalaz svasta nesto je van granica. A nema mi ga tko protumacit. Doktor radi tek sutra popodne, ako posalju zamjenu, kaze sestra da ga nema od srijede a jos nisu poslali zamjenu. Pomagaj
Daj stavi sliku! Meni je sestra patronazna pa cu ju pitat
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jeremija stavi sliku pa cemo vidjeti. I ja sam med. sestra. Iako mislim da su i ostale cure upucene i mogu pomoci.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ruska, Kod mene to izgleda otprilike ovako, uhvati me jaki jaki grc u donjem dijelu stomaka ko da me neko jako ustipnuo,drzi drzi pa pusti...i tako to dođe pa prođe,malo odmora pa opet dode i prode. Jucer je to bilo cca od 19h do 22h , a danas od 13h i dalje sad traje...takva vrsta grca me inace uhvati kad imam M, pa tipa drugi dan, popijem tabletu i to prođe.bas kao sto ti pises..sad ne mogu popiti nista, nije ni meni bol sad tako jaka da bi isla na hitnu ali nije ni slabasna...ja bi rekla da je to neka vrsta boli kako pocmu bolit i trudovi...😂 Krvarenje je vise manje stalno isto, na ulosku skroz malo, kad piskim bude na papiru uvijek kad se brisem i vidim malo u mokraći... Da mi je ovo netko pricao ne bi mu vjerovala..da danima ne znam na cemu sam, uzalud i testovi i beta kad me ovo ubija..ne znam do cega je , jeli to normalno,nije normalno,stalno se preispitujem, stalno neka neizvjesnot i stres...ne mogu se opustiti nikako osim nvecer kad popijem normabel 2 i zaspem..jedva cekam noc, sutra opet betu i iskreno se nadam da ce vikend bit bez boli ili bez krvi..bar da jedno od toga dvoje prestane bila bi mirnija,ovako stvarno nisam niti mogu biti.. ne znam da li me razumijes ali bas sam satrana 🤦🤦 ne bi htjela radi svog streda naskoditi plodu ali ko ovo moze kontrolirat svaka mu cast..
Cure,sorry sta danima pilam oko svog stanja ali jako mi puno znaci kad ovdje pojadam i dobijem neki savjet.
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Women_name ti si medicinske struke? Stigao mi je nalaz svasta nesto je van granica. A nema mi ga tko protumacit. Doktor radi tek sutra popodne, ako posalju zamjenu, kaze sestra da ga nema od srijede a jos nisu poslali zamjenu. Pomagaj
Blago tebi, imat ćeš najbolju moguću ispomoć u ranim počecima majčinstva 🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Osobna patonažna sestra, doslovno sestra u samom smislu te riječi 😁😁 juuuuuj 🥰 predobro.
endometrioza
Blago tebi, imat ćeš najbolju moguću ispomoć u ranim počecima majčinstva 🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Osobna patonažna sestra, doslovno sestra u samom smislu te riječi 😁😁 juuuuuj 🥰 predobro.
Vec sam joj najavila da uzme godisnji i povede svoju djecu, da ima ko bebi guzicu brisat! I ja sam se njima nabrisala 😊😊 ma da, stvarno je super! Vec me je natjerala i na trudnicki tecaj.. Ako bude ko imo kakvo pitanje, slobodno neka javi, ja ju pitam sta god vas zanima 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lindsay u klinici dobiješ papire koje trebate ispuniti ako ste u izvanbračnoj zajednici, ne morate biti u braku. Ovjerite kod javnog bilježnika.
Drago je što je prijatelj ozdravio i na kraju dobio i sina.
Ja vjerujem da bi opet prirodno zatrudnila, ali mi se ne da čekati i gubiti vrijeme. A moguće da se trudnoća nije održala zbog loše kvalitete spermija. A opet i u obitelji imamo jako puno spontanih pobačaja mama, teta, sestra, dosta sestrični i s mamine i tatine strane.
Što se tiče neuspjeha i pobačaja - ja više volim razmišljati kao Lucija nego da si dajem lažne nade. Što prije prihvatim to bolje. A općenito mi se u životu sve zakomplicira pa sam naučila da se oko svega moram napatiti, čudno mi je ako mi nešto upali od prve.
Nakon suprugove bolesti mi je bitno da je on ozdravio i nastojim se što manje živcirati i nastojim prihvatiti stvari takve kakve jesu. Bilo mi je teško kad sam imala spontani, ali ni približno onome što smo prošli tijekom njegovog liječenja.
Budem tužna što drugim ljudima ide sve od ruke i što čim legnu u krevet zatrudne. Ima jako puno pobačaja i svakakvih roditelja i nesretne djece, a mi nemamo, a sve bi dale za dijete i s nama im ništa ne bi falilo, mi se patimo kao krive duše.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Jesam da, mogu ti ja pogledat, mogu pitat i kolege za misljenje. Ako hoćeš poslikaj, hoćeš na mail ili? Kako je tebi bolje i lakse
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ima nas tu puno medicinske struke 😁 sori curke ja sam išla odma odgovara nisam ni gledala ispod poruke 😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tjesim se uvjeravajuci se da ovakav kraj godine nema sta drugo biti nego da ce sljedeca godina biti novi pocetak i rast svih nas i nasih zelja i nase zivotne srece.. Ja kad pogledam unatrag ova godina mi je najstresnija u svim oblicima bila i nemoze gore.. Moze samo bolje ❤️ vjerujem u to i jedva cekam primiti sve dobro sto mi slijedi ❤️❤️❤️😊
Podrska sam svima i zato necu poimence niloga spominjat nego cu rec u jedinini… Žena si, možeš ti to. Neka te i sruši ovo sve al ces skupit snage i kad budes sprem a ustat se i pobjedit sve ❤️😘 i kad se osjecas lose sjeti se da je tu copor zena koji zna stp prolazis i copor zena koji je vec prebrodio ovo sve i drzi svoju bebicu/bebice.. I TI ČEŠ!
Predivno napisano ❤
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ruska,Kod mene to izgleda otprilike ovako, uhvati me jaki jaki grc u donjem dijelu stomaka ko da me neko jako ustipnuo,drzi drzi pa pusti…i tako to dođe pa prođe,malo odmora pa opet dode i prode. Jucer je to bilo cca od 19h do 22h , a danas od 13h i dalje sad traje…takva vrsta grca me inace uhvati kad imam M, pa tipa drugi dan, popijem tabletu i to prođe.bas kao sto ti pises..sad ne mogu popiti nista, nije ni meni bol sad tako jaka da bi isla na hitnu ali nije ni slabasna…ja bi rekla da je to neka vrsta boli kako pocmu bolit i trudovi…😂 Krvarenje je vise manje stalno isto, na ulosku skroz malo, kad piskim bude na papiru uvijek kad se brisem i vidim malo u mokraći… Da mi je ovo netko pricao ne bi mu vjerovala..da danima ne znam na cemu sam, uzalud i testovi i beta kad me ovo ubija..ne znam do cega je , jeli to normalno,nije normalno,stalno se preispitujem, stalno neka neizvjesnot i stres…ne mogu se opustiti nikako osim nvecer kad popijem normabel 2 i zaspem..jedva cekam noc, sutra opet betu i iskreno se nadam da ce vikend bit bez boli ili bez krvi..bar da jedno od toga dvoje prestane bila bi mirnija,ovako stvarno nisam niti mogu biti.. ne znam da li me razumijes ali bas sam satrana 🤦🤦 ne bi htjela radi svog streda naskoditi plodu ali ko ovo moze kontrolirat svaka mu cast..
Cure,sorry sta danima pilam oko svog stanja ali jako mi puno znaci kad ovdje pojadam i dobijem neki savjet.
Ne brini se zbog stresa, ja mislim da to ne utječe na bebu tako inače nijedna žena u mpo nebi ostala trudna. A šta su ti rekli kad bi te mogli pogledat na ultrazvuku da vide bar jel hematom ili nešto? Bila bi mirnija
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️