Ruska, Lucija, hvala vamm,evo popila sam duphaston pa sta Bog da .. valjda ce pomoc, iako me sad dosta opet hvataju grcevi,a doslovno se dizem samo u wc, nista drugo ne radim, samo odmaram .jeli i tebi ruska tako bilo, bas da su te izmucili ti grcevi i koliko dugo je to trajalo? Do kad?
Mtb predivno je kako razmisljas,kako si pozitivna i hrabra! Zasluzujes sve najbolje ,a to ces sigurna sam, i imati..Nek te ne strase godine, u jednoj godini se cuda mogu dogoditi tako da imas vremena za sve jos..
Leptirica90 savršena beta!!! Blago ti se❤️❤️❤️
Neka si! Nece ti skodit sigurno, a ni bebi, bez brige! Ja mogu za sebe rec da sam imala u prekidima bas bas te menstrualne grceve, i to kao ono bas prije neg cu dobit. Obicno bi me donji dio ledja bolio i to mi je isto bilo... Nemam iskustva sa spontanim jer ih nisam imala, ali ti mogu rec kako mi je bilo. Nije da te zelim lazno utjesit neg je meni bas bilo sa grcevima i bolovima u donjem dijelu ledja.. pa bi se smirilio dan, dva p bi opet krenulo i drzalo dva, tri dana...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska, Lucija, hvala vamm,evo popila sam duphaston pa sta Bog da .. valjda ce pomoc, iako me sad dosta opet hvataju grcevi,a doslovno se dizem samo u wc, nista drugo ne radim, samo odmaram .jeli i tebi ruska tako bilo, bas da su te izmucili ti grcevi i koliko dugo je to trajalo? Do kad?
Mtb predivno je kako razmisljas,kako si pozitivna i hrabra! Zasluzujes sve najbolje ,a to ces sigurna sam, i imati..Nek te ne strase godine, u jednoj godini se cuda mogu dogoditi tako da imas vremena za sve jos..
Neka si! Nece ti skodit sigurno, a ni bebi, bez brige! Ja mogu za sebe rec da sam imala u prekidima bas bas te menstrualne grceve, i to kao ono bas prije neg cu dobit. Obicno bi me donji dio ledja bolio i to mi je isto bilo… Nemam iskustva sa spontanim jer ih nisam imala, ali ti mogu rec kako mi je bilo. Nije da te zelim lazno utjesit neg je meni bas bilo sa grcevima i bolovima u donjem dijelu ledja.. pa bi se smirilio dan, dva p bi opet krenulo i drzalo dva, tri dana…
Da li bi ti ti grcevi bili bas jaki i trajali cijeli dan ili kako?? I kad ti se to desavalo? Ja vjerujem da je nesto lose da bi crta blijedila...to me bas buni...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MTB i Sanjic, prekrasno napisano, potpisujem sve sto ste i same navele 😘😘
Leptirica i Pami, divno, nisam ni sumnjala
i bas mi je drago da su i 2.bete velike - sada iscekujemo uzv.i otkucaj srca ❤️❤️
Ljutopile, ja sam dugo mislila da nekim ljudima ide sve od ruke ali sam onda skuzila da to bas i nije tako. Jer svi mi imamo svoj krizu u zivotu i zapravo nitko nema bas sve. Razlika je samo u tome sto neki o svojim problemima pricaju dok drugi sute i predstavljaju se tako da im zivoti izgledaju savrseni. Kaze se da kada bismo svi stavili svoje probleme na hrpicu i kada bismo vidjeli s cim se sve ljudi nose, pohrlili bismo i uzeli nase probleme natrag. I ja cvrsto vjerujem da je to tako. Moj zivot nije savrsen, ali kada cujem neke price, zahvalna sam i na svojim poteskocama i preprekama. Osobno nikada nisam mislila da cu se boriti s neplodnosti jer sam od kada znam za sebe htjela biti mama. Ali evo, tu sam i ne dam se, pronalazim nacin da se borim i koliko god bilo tesko, guram dalje, sve dok mi netko od doktora ne kaze da vise nema smisla 😎
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Antiram zao mi je 😔 ali vidim da si spremna na sve i dalje pozitivna i to je bitno🥰 bit ce trudnoca opet, imas dosta smrzlica i biti ces mama❤ a sad se opusti za Bozic🥰
Lana ja sam imala nakon uzva u 7.tt malo smedkastog iscjedka i rekli su ni da nista ne brinem oko toga, da je od uzva… i to je bilo samo to jedno jutro i vise se nije javljalo…
Miss a da odes izvaditi progesteron? Ja mislim da duphaston ne moze odmoci, ali nisam ga sama pila pa ne mogu davati savjet…
Bozmazeno draga, pa sto te jos nece? Uzas. Meni isto to zvuci kao salmonela ili nesto slicno, pogotovo jer ti vec imas proljev 2 tjedna valjda…ja bih po muzu poslala uzorak stolice, mislim da ce ga primiti uz tvohu zdravstvenu i uputnicu, neka objasni da inas temp… i Boze dragi, kako te nitko nece primit, pa tebi treba infuzija i mozda ne bi bilo lose da prenocis u bolnici i obavis sve pretrage, ovo sad predugo traje.
Hvala, smirile ste me, cijelu noć nisam mogla zaspati od straha. I sad stalno idem na wc i brisem se ali nema vise nista. 🙏
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Neka si! Nece ti skodit sigurno, a ni bebi, bez brige! Ja mogu za sebe rec da sam imala u prekidima bas bas te menstrualne grceve, i to kao ono bas prije neg cu dobit. Obicno bi me donji dio ledja bolio i to mi je isto bilo… Nemam iskustva sa spontanim jer ih nisam imala, ali ti mogu rec kako mi je bilo. Nije da te zelim lazno utjesit neg je meni bas bilo sa grcevima i bolovima u donjem dijelu ledja.. pa bi se smirilio dan, dva p bi opet krenulo i drzalo dva, tri dana…
Da li bi ti ti grcevi bili bas jaki i trajali cijeli dan ili kako?? I kad ti se to desavalo? Ja vjerujem da je nesto lose da bi crta blijedila…to me bas buni…
Da, negdje u ranoj trudnoci, znali su bit po 2, 3 dana stalno. E sad jaki.. Ne mogu rec da su bili bas turbo jaki, ali sam izdrzala. Inace, da nisam trudna i da mi je pred mengu, popila bi tabletu. A inace stvarno nisam mimoza i mogu trpit bol! Ja isto nekako mislim da bi crta pocela blijediti da se nest lose dogadja... Jer onda beta pada i to je to. Kod tebe je bas tammo jos uvijek.. Ja i dalje mislim da je neki hematom il nest tako.. A kako je s krvarenjem? Nije onilno?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Dada ja sam dobila 5.dan nakon zadnje pilule. Doci ce menga, mora doci...
Antiram… Drzi se, odmaraj, napuni baterije pa u novoj godini po svoje bebice ❤️
MTB saljem pozitivnu vibru ❤️
Cestitam na velikim betama curama koje su vadile.
Moja aspiracija sutra u devet. Jajnici me razvaljuju, ne mogu sjediti. Cak i lijevi na kojem je bio jedan folikul od 14mm jucer. Mozda i on dogura do velicine za aspiraciju. Javim se sutra kad dođem k sebi.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dada ja sam dobila 5.dan nakon zadnje pilule. Doci ce menga, mora doci…
Moja aspiracija sutra u devet. Jajnici me razvaljuju, ne mogu sjediti. Cak i lijevi na kojem je bio jedan folikul od 14mm jucer. Mozda i on dogura do velicine za aspiraciju. Javim se sutra kad dođem k sebi.
Sretno sutra! Da sve prodje sto brze i sto bezbolnije 🙂😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Dada ja sam dobila 5.dan nakon zadnje pilule. Doci ce menga, mora doci…
Ma mene više brine to što se krećem bockati a ona još nije došla 🙈🙈 nadam se da će sutra doći 😁
endometrioza
Women_name ti si medicinske struke? Stigao mi je nalaz svasta nesto je van granica. A nema mi ga tko protumacit. Doktor radi tek sutra popodne, ako posalju zamjenu, kaze sestra da ga nema od srijede a jos nisu poslali zamjenu. Pomagaj
Sortiraj odgovore
Najstariji