Cure beta mi je 787.1 a u zagreb moram na ultrazvuk u četvrtak😍😍
super!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Antitram, srce mi se slama dok ovo citam i sad se jos vise bojim! Jako mi je zao i zelim ti brz oporavak, uzmi si vremena da se oporaviš i da dodes sebi, napravi pauzu,makni se s foruma,radi sto volis i sto te veseli.. saljem ti veliko ❤️ i zagrljaje …
Ruska,Lucija, i cure koje znaju o terapiji progesteron u trudnoci, jutro sam pitala svog mpo doktora rekao je da nastavim sa 2*4 utrogestana vaginalno i da nista novo ne uvodim,a sad sam se cula sa svojom obicnom ginekologicom i pitala je sta misli dali da uvedem i duphaston ,rekla je da mogu 3*1 i prepisala mi ga je..e sad, sta vi mislite ,koga da slusam? Da li od viska progesterona moze meni ili plodu bit ista? Ja bi najrade uz ovih 8 utrogestana popila i ta 3 duphastona pa cemo vidjeti. Jedino sta moj mpo doktor to ne smatra potrebnim pa me to malo buni…molim vas vasa misljenja ..
Jutros mi je bilo bolje, nije bilo grceva , krvarenja nema puno stvarno, kad piskim na papiru obrisem krv, na ulosku jako malo. A grcevi su pravi menstrualni, dode jedan jaci pa stane,pa bude ok, pa opet dode- prođe i tako stalno…
Pa ja bi uvela duphaston, ne moze skodit.. Dosta ga zena koristi bas zbog krvarenja! A ko zna kako tebi utrici djeluju kad imas to krvarenje.. Rekla sam ti da sam ja od pocetka bila na utricima i duphastonu i sve ok sa bebom, tako da ne brini.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ljutopile, ja ovo kao da sam ja napisala, klasa pesimist. Iako ja imam tu srecu da nikad nisam imala spontani, ali kad vidim ovo sve sto se dogadja mladim curama sa super embrijima i super stanicama, cini mi se neralno da ja ista ocekujem od svojih dvodnevnih jadnika koji su nastali iz prelosih stnica. Nego, je li prosao transfer?
MTB divim ti se kako razmisljas i kako to sve prihvacas.
Tuma evo mi je poznanica otisla u ambulantu po infuziju i dosla mi dat. I izvadila mi krv i odnijela u privatni laboratorij. Sad cekam nalaz. Izgleda da je u ambulanti sestra digla frku…da kud ce kod mene kuci, da sigurno imam koronu, da sam se mogla sad u bolnici zarazit, pa je zvala muza, a on inace galami i kad normalno prica pa su joj sve dali 😂 i jela sam bez da sam povratila…juhuuu….cak sam i knjigu uzela citat sta mi je bilo nezamislivo ovih dana. Ne mogu vjerovat da me ove stvari tako vesele
super da ide na bolje!!! samo pomalo...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure beta mi je 787.1 a u zagreb moram na ultrazvuk u četvrtak😍😍super!!
Leptirica, super vijest! Uzivaj 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Shvacam te.. I definitivno je bolje sad nego u 10 tt ili dalje… Ja sam postala itekako realisticnija… Sad cu se usuditi napisati… Nije me nazalost iznenadilo kad si rekla da nije dobro.. Jer sam to pomislila cim si napisala da ti je plod 2.2mm u 6 tjednu… Pomislila sam odmah da je to premalo a kako plod u prosjeku raste duplo u tjedan dana(tako ti je nekako i narastao) pomislila sam to je opet malo za 7tt…
I onda kad sam citala kako si ti sretna s tih 2.2mm. Rekoh sama sebi :pa takva bi trebala biti! I pocela se nadati i vjerovati u cuda..Vi se sve veselile a ja si mislim tako bi trebala i ja…bit ce kod nje sve super jer nekako vise vjerujem u tudja cuda nego vlastita 🤢🤢🤢🙉…
Kao sto si napisala: sve je ovo dio statistike i koliko puno zena ima spontani.. Pa i dva, tri.. Ja sam mislila da sam ja jako rijetki baksuz no nazalost nisam, samo to zene bas i ne govore…
Lucija007, ma čak i nije bilo malo, nego je onda kasnila 2 dana, a to je nekako i OK jer je moguća kasnija implantacija (ionako mi je početna beta bila manja). Čitala sam da je to normalno, doktorica je bila zadovoljna, tako da se po tom prvom UZVu stvarno nije bilo razloga brinuti. Da, bilo bi dobro da se čulo srce, ali na 5+5 (koliko je beba onda bila velika) se često ne čuje.
💔💔💔
MTB, sta rec na ovo tvoje kad si sve sama savrseno napisala? Drago mi je da se tako osjecas... I da tako razmisljas! I ja se slazem da bi radije da se dogodi u nekoj ranijoj fazi(ako vec mora) neg kasnije kad vec i osjetis bebu i sve... Ne kazem da je manje bolno, ali opet, to proc kao neke cure tu u 20 i nekom tjednu.. Uf! Iako, kazem, svaki gubitak je gubitak i niti jedan nije manje bolan... zato ti mogu poslati samo jedan zagrljaj i ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ljutopile, ja ovo kao da sam ja napisala, klasa pesimist. Iako ja imam tu srecu da nikad nisam imala spontani, ali kad vidim ovo sve sto se dogadja mladim curama sa super embrijima i super stanicama, cini mi se neralno da ja ista ocekujem od svojih dvodnevnih jadnika koji su nastali iz prelosih stnica. Nego, je li prosao transfer?
MTB divim ti se kako razmisljas i kako to sve prihvacas.
Tuma evo mi je poznanica otisla u ambulantu po infuziju i dosla mi dat. I izvadila mi krv i odnijela u privatni laboratorij. Sad cekam nalaz. Izgleda da je u ambulanti sestra digla frku…da kud ce kod mene kuci, da sigurno imam koronu, da sam se mogla sad u bolnici zarazit, pa je zvala muza, a on inace galami i kad normalno prica pa su joj sve dali 😂 i jela sam bez da sam povratila…juhuuu….cak sam i knjigu uzela citat sta mi je bilo nezamislivo ovih dana. Ne mogu vjerovat da me ove stvari tako vesele
Ja nikako se naviknut na novi nick.. A ovo za kbc.. Necu komentirat.. Danas sam 2x morala s nekim na hitnu.. I ne daj boze da je nesto stvarno jer komodno mos umrit kolko se tu ceka i salje ljude doma...
Tjesim se uvjeravajuci se da ovakav kraj godine nema sta drugo biti nego da ce sljedeca godina biti novi pocetak i rast svih nas i nasih zelja i nase zivotne srece.. Ja kad pogledam unatrag ova godina mi je najstresnija u svim oblicima bila i nemoze gore.. Moze samo bolje ❤️ vjerujem u to i jedva cekam primiti sve dobro sto mi slijedi ❤️❤️❤️😊
Podrska sam svima i zato necu poimence niloga spominjat nego cu rec u jedinini… Žena si, možeš ti to. Neka te i sruši ovo sve al ces skupit snage i kad budes sprem a ustat se i pobjedit sve ❤️😘 i kad se osjecas lose sjeti se da je tu copor zena koji zna stp prolazis i copor zena koji je vec prebrodio ovo sve i drzi svoju bebicu/bebice.. I TI ČEŠ!
Prekrasno rečeno ❤️❤️❤️❤️❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Martina 😔😔 žao mi je jako, odmori se i uživaj u praznicima... ❤️
Opet su se zaredali ružni dogadjaji, pa i mene uhvati malo depra.. Ljutopile potpuno razumijem, Lucija neki tvoji postovi kao da su meni iz duše izašli
Cure mislim da sam moram reci DOSTA!!!! DOSTA ružnih dogadjaja, ide Božić i trebamo biti radosni zato Bože molim te šalji nam samo lijepe vijesti i pozitivne misli 🙏🙏🙏🙏🙏
Cure meni menge još nema a sutra se krećem bockati. Dali je koja imala takav slučaj ili zna nešto o tome? Jučer sam imala naznake kao da će doći a danas ništa... Pila sam pilule, trudna nisam ali eto i nakon 4 dana od prestanka vještice još nema 🙄🙄🙄🙄
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji