Martina i sve ostale sa lošim vijestima u zadnjih tjedan dana žao mi je strašno, svaki put kad vidim neki takav post dođe mi onaj osjećaj kako je kad se to dogodi, odvratno!!!
Ponekad mi dođu trenutci misli da razmisljam da bi i volila da mi ne upale ovi postupci jer vise ne znam kako očekivati nešto dobro?????? I onda mi bude žao sto to uopce pomislim ali ne mogu si pomoci. Sve te neuspjesne stimulacije, aspiracije, oplodnje.... Ne znam dal je vama tako??? Inace sam pesimista i sklona losem razmisljanju i očekivanju najgorega, ali ovo je više prešlo svaku granicu, baš ne vidim neko bolje sutra.
Antiram zao mi je 😔 ali vidim da si spremna na sve i dalje pozitivna i to je bitno🥰 bit ce trudnoca opet, imas dosta smrzlica i biti ces mama❤ a sad se opusti za Bozic🥰
Lana ja sam imala nakon uzva u 7.tt malo smedkastog iscjedka i rekli su ni da nista ne brinem oko toga, da je od uzva... i to je bilo samo to jedno jutro i vise se nije javljalo...
Miss a da odes izvaditi progesteron? Ja mislim da duphaston ne moze odmoci, ali nisam ga sama pila pa ne mogu davati savjet...
Bozma zeno draga, pa sto te jos nece? Uzas. Meni isto to zvuci kao salmonela ili nesto slicno, pogotovo jer ti vec imas proljev 2 tjedna valjda...ja bih po muzu poslala uzorak stolice, mislim da ce ga primiti uz tvohu zdravstvenu i uputnicu, neka objasni da inas temp... i Boze dragi, kako te nitko nece primit, pa tebi treba infuzija i mozda ne bi bilo lose da prenocis u bolnici i obavis sve pretrage, ovo sad predugo traje.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pozdrav cure, kasnim jedno 300 stranica ali ja to nadoknadim sa vremenom pa posto nisam nesto puno pohvatala, zelim izraziti najdublje zaljenje curama kojima ovaj ciklus nije bio pozitivan, te cestitati onima kojima se posrecilo te svima koje nesto vazno ceka, zelim ogromnu snagu i srecu.
U utorak idem na sviju prvu folikulometriju(MTB ako zelis upisi me, znam da ti nije do nicega,zao mi je ali nadam se da ce od tebe biti dobre vijesti za koji dan)
,
ima li tko da je blizu mene po danima? Drzim fige svima i saljem najpozitivnije vibracije koje i ja osjecam ovih dana. P. S - U prirodnom sam protokolu.
Ja:36 On:35
B-V. V.
Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
01/2020 AIH neuspjesan
12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
2🍦(3D)+2🍦(5D)
2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
5,1mm, imamo 💛
Nifty u redu, imamo curku 💗💗
Pami cestitam na beti!🥳❤ super je. Ne brini, ja osim bolnih grudi i stalne gladi nisam imala nikakvih simptoma prvih par tjedana😊 tu i tamo neko probadanje i grcevi, ali ne svaki dan i kasnije mi je neka hrana tu i tamo losije sjela na zeludac i to je to. I sad sa 13t opet nista osim lagano grudi (to je cijelo vrijeme) i ponekad malo probadanja u maternici....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Možda zvuči kontraproduktivno, ali ja sam zadnjih par dana dosta toga proguglala o pobačajima, čitala iskustva žena i slično. Čovjek bi rekao da će me to uzrujati, ali naprotiv, jako me je smirilo. Kao prvo, saznala sam da ovo nije situacija "zašto baš meni, o živote, nesreća je pala pred moja vrata", već je zapravo dosta česta situacija. Je da je u mom slučaju malo teža radi godina, ali jebiga, znala sam koliko godina imam i prije postupka.
Kao drugo, saznala sam da je ovo moje razina "test mi je pokazao lažno pozitivno" u odnosu na ono što neke žene prožive. Da ne pišem sad horor priče, ali osjećam se kao žena koju je malo nažuljala cipela i kuka drugoj ženi koja je od svoje treće godine bila zatvorena u podrumu i svakodnevno zlostavljana. E, to je usporedba ovog moga - zametak je odustao u ranom razvoju, prije nego sam znala spol, prije nego sam ga osjetila, i prije nego sam se uspjela povezati s njim, i drugih pretužnih priča koje se drugim roditeljima događaju u kasnijim trudnoćama ili čak nakon poroda.
I sad sam puno smirenija i opuštenija. Čak i u svojoj "nesreći" vidim koliko jebeno puno sreće u životu imam.
Možda se varam, ali rekla bih da ću u idućem pokušaju biti opuštenija nego u ovome, sad kad znam kako to izgleda i kad sam realističnija u cijeloj toj priči. Vidjet ćemo, vrijeme će pokazati.
Ja se i dalje fizički super osjećam, još nisam počela krvariti.
💔💔💔
Antitram, srce mi se slama dok ovo citam i sad se jos vise bojim! Jako mi je zao i zelim ti brz oporavak, uzmi si vremena da se oporaviš i da dodes sebi, napravi pauzu,makni se s foruma,radi sto volis i sto te veseli.. saljem ti veliko ❤️ i zagrljaje …
Ruska,Lucija, i cure koje znaju o terapiji progesteron u trudnoci, jutro sam pitala svog mpo doktora rekao je da nastavim sa 2*4 utrogestana vaginalno i da nista novo ne uvodim,a sad sam se cula sa svojom obicnom ginekologicom i pitala je sta misli dali da uvedem i duphaston ,rekla je da mogu 3*1 i prepisala mi ga je..e sad, sta vi mislite ,koga da slusam? Da li od viska progesterona moze meni ili plodu bit ista? Ja bi najrade uz ovih 8 utrogestana popila i ta 3 duphastona pa cemo vidjeti. Jedino sta moj mpo doktor to ne smatra potrebnim pa me to malo buni…molim vas vasa misljenja ..
Jutros mi je bilo bolje, nije bilo grceva , krvarenja nema puno stvarno, kad piskim na papiru obrisem krv, na ulosku jako malo. A grcevi su pravi menstrualni, dode jedan jaci pa stane,pa bude ok, pa opet dode- prođe i tako stalno…
Drago mi je da se sve smiriloooo🙏🙏🙏
Vjerojatno si jucer bila jako u grcu i strahu i maternica to osjeti…
Ja nisam tip koji slijepo vjeruje doktoru a jer se puno puta ispostavilo (bar kod mene) da oni ni sami ne znaju sta bi pa 'kemijaju'.. Ja se ne bojim popiti 'visak' progesterona jer sam misljenje, da, ga viska u trudnoći ne moze biti, samo manjka.. I L mi je to rekao.. Koliko puta, sam samo vidjela, na njima da u tom trenu 'smisljaju terapiju' za mene…
Hocu reci… Ako si ti neodlucna onda i bojis se onda nemoj, pogotovo ako ti se krvarenje smanjilo…
Ako si nesigurna, sutra uz betu izvadi i progesteron…
Sretnoooo i dalje… 💞
Ja sam nazalost puno toga prosla, pa se onda ne vodim onim 'lijecnik zna najbolje' jer cesto ne znaju ni oni i svima trpaju isto pa kome upali upali kome ne ne...
Tako mi je bilo i za hrpu dodatnih pretraga..
Da nisam sama istrazivala nacekala bi se na njih, kada im predlozim onda bude da da mozemo to probati🤢🙉🙉.. Kao npr injekcije progesterona...
Pitam :sto mislite o njima?
Odgovor : da da, mozemo pokusati...
Dakle da nisam ja pitala ne bi ni dobila..
Znam da si ti pitala i to 3 puta za dufaston stoga to napravi onako kako ti smatras da je ispravno i da ce to donijeti mir..
Jer ja nisam ti, ti nisi ja... Sve smo mi razlicite kao i nasa misljenja i trudnoce...
Možda zvuči kontraproduktivno, ali ja sam zadnjih par dana dosta toga proguglala o pobačajima, čitala iskustva žena i slično. Čovjek bi rekao da će me to uzrujati, ali naprotiv, jako me je smirilo. Kao prvo, saznala sam da ovo nije situacija "zašto baš meni, o živote, nesreća je pala pred moja vrata", već je zapravo dosta česta situacija. Je da je u mom slučaju malo teža radi godina, ali jebiga, znala sam koliko godina imam i prije postupka.
Kao drugo, saznala sam da je ovo moje razina "test mi je pokazao lažno pozitivno" u odnosu na ono što neke žene prožive. Da ne pišem sad horor priče, ali osjećam se kao žena koju je malo nažuljala cipela i kuka drugoj ženi koja je od svoje treće godine bila zatvorena u podrumu i svakodnevno zlostavljana. E, to je usporedba ovog moga - zametak je odustao u ranom razvoju, prije nego sam znala spol, prije nego sam ga osjetila, i prije nego sam se uspjela povezati s njim, i drugih pretužnih priča koje se drugim roditeljima događaju u kasnijim trudnoćama ili čak nakon poroda.
I sad sam puno smirenija i opuštenija. Čak i u svojoj "nesreći" vidim koliko jebeno puno sreće u životu imam.
Možda se varam, ali rekla bih da ću u idućem pokušaju biti opuštenija nego u ovome, sad kad znam kako to izgleda i kad sam realističnija u cijeloj toj priči. Vidjet ćemo, vrijeme će pokazati.
Ja se i dalje fizički super osjećam, još nisam počela krvariti.
Veoma inspirativno ,svaka tebi čast realna si , i 100% si u pravu ,svaka riječ ti je na mjestu ... doći će i dan kada će se tvoje zvijezdice poklopiti po ovom pitanju, ali kao što kažeš,ti si već sretna žena, i vjerujem da će doći trenutak koji će tvoju sreću zaokružiti...
endometrioza
Pozdrav cure, kasnim jedno 300 stranica ali ja to nadoknadim sa vremenom pa posto nisam nesto puno pohvatala, zelim izraziti najdublje zaljenje curama kojima ovaj ciklus nije bio pozitivan, te cestitati onima kojima se posrecilo te svima koje nesto vazno ceka, zelim ogromnu snagu i srecu.
U utorak idem na sviju prvu folikulometriju(MTB ako zelis upisi me, znam da ti nije do nicega,zao mi je ali nadam se da ce od tebe biti dobre vijesti za koji dan)
,
ima li tko da je blizu mene po danima? Drzim fige svima i saljem najpozitivnije vibracije koje i ja osjecam ovih dana. P. S - U prirodnom sam protokolu.
Ja sam u svom prvom prirodnom IVF, sutra prva folikulometrija. Isto endometrioza... Gdje si u postupku?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
,
Ja sam u svom prvom prirodnom IVF, sutra prva folikulometrija. Isto endometrioza… Gdje si u postupku?
Na Vuku sam.
Ja imam jedan mali endomertijom 1.5cm, koji mi moj opci ginekolog nije vidio i sad na ultrazvuku se pojavio. Nadam se da nece stvarati problem.
Sretno ti bilo, javi rezultate, skoro smo blizu.
Ja:36 On:35
B-V. V.
Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
01/2020 AIH neuspjesan
12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
2🍦(3D)+2🍦(5D)
2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
5,1mm, imamo 💛
Nifty u redu, imamo curku 💗💗
Ja sam out.Vise srece drugi put. Jos se nes malo vidi ali to ce otici samo. Ne moram na kiretazu. Uglavnom reko je da racunam ovo kao mengu. Da ne mislim da je nesto do mene nego vjerojatno plod nije bio dobar. Da prekinem sa ljekovima. I to je to. Pauziramo do 2 mjeseca. Ocu da se opustim za Bozic i Novu da malo ne mislim o bockanjima, betama, transferima. Malo se povlacim i sa foruma. Svima ostalim zelim sve najbolje i da uspiju uskoro i svima drzim 🤞. I nemojte gledat na ove lose slucajeve. Svako je posebam i drugaciji. A osim toga to je sve zivot. Rodenje, smrt sve je to dio. Bilo je lijepo vidjeti plusic. Al sigurna sam da cu ga opet ugledati. 🤗
Martina, žao mi je, uistinu. ❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji