Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    25. Studeni 2020. 21:01

LUCIJA007

Ruska1986

LUCIJA007

🍀🐞MISS🐞🍀

Nadalica, Nina 985 hvala cure, valjda je to sve normalno…cijeli dan lezim, mene bas boli kao jaci menstruacijski bolovi,valjda se maternica širi, nemam pojma…moram se primirit, u velikom sam strahu i znam da time mogu samo nastetiti i sebi i bebi..moram se opustiti…
    Hvala svakako, necu vise gnjaviti ❤️

Draga Miss… Debelo kasnim…
    Imala sam turbulentna dan…
    Uglavnom.. Beta ti je sasvim uredna za ovaj dan.. No iskreno…. ne svidja mi se to sto krvaris uz jake bolove… Da nisu jaki bolovi ok i krv u toj kombinaciji… .. Ali jaka menstrualna bol ne..
    Uredna trudnoća bolit jako ne smije.. Hocu reci normalni su mali menstrualni grcici no ne jaki.. Ja sad ne znam koliko je to jako kod tebe 🤷‍♀️…
    Meni je u prvoj t tako krenulo i u noci sam imala spontani… Naravno ne mora znaciti i kod tebe to.. Druga 2 puta me nista nije bolilo pa se plod prestao razvijati.. No to su te razlike ;spontani i missed AB… U prvoj t je bio spontani.
    Nazalost utjecati sada nista ne mozes, vec lezati, lezati i samo lezati.. Zao mi je sto ti doktor nije dao dufaston, ne znam znas li.. U slučaju krvarenja dozvoljeno je popiti 4 dufastona od jednom.. Da.. Od jednom.. I tad krvarenje najcesce stane.. Mnoge nase forumasice su to radile i automatski preostale krvariti…
    Vjerujem da si pod stresom i maternice ti je od toga u grcu… Popij magnezij i normabel 2mg…
    Sretnoooo 🙏🙏🙏🙏🙏

Pa znas sta? Kod mene su s vremena na vrijeme znali bit bas jaci grcevi, kao oni taman kad dobijas! Samo nisam krvarila nimalo pa me nije toliko brinulo… I meni je cudno da se nije propisao duphaston

Da… Mogu krenuti ali i stati, ne konstantno jako boliti u kombinaciji s krvarenjem…
    Sad kazem ne znam koliko je to jako.. No na betu 100 ne bi trebalo jako i dugo boliti…
    Vjerujem da je dobila dufaston i popila 4 i da stane krvarenje puno bi se opustila.. Jer znam koja je to tlaka kad ti je muka ići na wc i gledati koliko i koje boje je krv🙄😔😔

Ma joj, mogu samo zamislit... Ja i dana danas kada imam te neke grcice provjeravam na wcu, a kamoli jos kad ti se ovako nest dogadja... Al test tamni, vidjela si? 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Razumna

AuroraBslažem se.
    Mašta da što prije dobijem bebu i nadam se do sljedećeg Božića da nećemo biti samo muž i ja već još nas.
    I onda mi ništa nije ni skupo ni teško.
    Bas sam jako uzbuđena i sretna 😊🙊

Meni je isto prvi postupak, i baš me strah. Dosadilo mi je da svi oko mene imaju bebe a nama se nišua ne dešava već godinama. Baš me to rastužuje. Još kako smo se odeslili u Njemačku, sami smo, nikoga od obitelji u krugu 1000km, i želja za bebom je ono čemu se najviše nadamo i molimo 🙏❤️

endometrioza

Miss
    Ako zelis ostavi mi mail i ja cu ti sutra ujutro prioritetno poslati dufaston. 
    On ti skoditi ne moze, standardna je terapija progesterona koji je cuvar trudnoce.. Izgubiti nemas sta... 

25. Studeni 2020. 21:03

Ruska1986

LUCIJA007

Ruska1986

LUCIJA007

🍀🐞MISS🐞🍀

Nadalica, Nina 985 hvala cure, valjda je to sve normalno…cijeli dan lezim, mene bas boli kao jaci menstruacijski bolovi,valjda se maternica širi, nemam pojma…moram se primirit, u velikom sam strahu i znam da time mogu samo nastetiti i sebi i bebi..moram se opustiti…

Uglavnom.. Beta ti je sasvim uredna za ovaj dan.. No iskreno…. ne svidja mi se to sto krvaris uz jake bolove… Da nisu jaki bolovi ok i krv u toj kombinaciji… .. Ali jaka menstrualna bol ne..
    Uredna trudnoća bolit jako ne smije.. Hocu reci normalni su mali menstrualni grcici no ne jaki.. Ja sad ne znam koliko je to jako kod tebe 🤷‍♀️…
    Meni je u prvoj t tako krenulo i u noci sam imala spontani… Naravno ne mora znaciti i kod tebe to.. Druga 2 puta me nista nije bolilo pa se plod prestao razvijati.. No to su te razlike ;spontani i missed AB… U prvoj t je bio spontani.
    Nazalost utjecati sada nista ne mozes, vec lezati, lezati i samo lezati.. Zao mi je sto ti doktor nije dao dufaston, ne znam znas li.. U slučaju krvarenja dozvoljeno je popiti 4 dufastona od jednom.. Da.. Od jednom.. I tad krvarenje najcesce stane.. Mnoge nase forumasice su to radile i automatski preostale krvariti…
    Vjerujem da si pod stresom i maternice ti je od toga u grcu… Popij magnezij i normabel 2mg…
    Sretnoooo 🙏🙏🙏🙏🙏

Pa znas sta? Kod mene su s vremena na vrijeme znali bit bas jaci grcevi, kao oni taman kad dobijas! Samo nisam krvarila nimalo pa me nije toliko brinulo… I meni je cudno da se nije propisao duphaston

Da… Mogu krenuti ali i stati, ne konstantno jako boliti u kombinaciji s krvarenjem…
    Sad kazem ne znam koliko je to jako.. No na betu 100 ne bi trebalo jako i dugo boliti…
    Vjerujem da je dobila dufaston i popila 4 i da stane krvarenje puno bi se opustila.. Jer znam koja je to tlaka kad ti je muka ići na wc i gledati koliko i koje boje je krv🙄😔😔

Ma joj, mogu samo zamislit… Ja i dana danas kada imam te neke grcice provjeravam na wcu, a kamoli jos kad ti se ovako nest dogadja… Al test tamni, vidjela si?

Jesam jesam.. Raste beta da.. Samo da to  krvarenje stane puno bi se opustila... 

Ruska1986
    25. Studeni 2020. 21:03

🦋Anitram1982🦋

Evo da vam javim. Zavrsila sam na hitnoj. Samo odjednom krenula sam krvariti, sa ugruscima bez bolova. Pregledali me. Trudnoca i dalje tu. Test pozitivan. Cerviks zatvoren. Dolje sve ok. Ne vidi od kuda krvarenje. Skinuli me sa Heparina dali utrogestan 2 x dnevno po 400 mg da uzimam oralno. Strogo mirovanje.Sutra se moram javiti ginekologu. Eto sta rec. Sumnjam da se uz ovakvo obilno krvarenje i ugruske moze odrzat. Al opet ostaje neka nada da ce biti bolje. Vjerujte nakon svega vec sam oguglala na sve. Nazalost al tako je.

O Boze dragi, pa stvarno vise! 🙆‍♀️🙆‍♀️ Drz se! 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

25. Studeni 2020. 21:04

Evo vidim i jos neke zene imaju isti slucaj. Ne znam sta rec. Budite hrabre i idemo dalje. Zivot nekad pise tuzne stranice. Ali to je dio zivota. Mozemo samo biti jace. Mi jednostavno tu ne mozemo nista. ❤❤

Ruska1986
    25. Studeni 2020. 21:05

LUCIJA007

Ruska1986

LUCIJA007

Ruska1986

LUCIJA007

🍀🐞MISS🐞🍀

Sretnoooo 🙏🙏🙏🙏🙏

Ma joj, mogu samo zamislit… Ja i dana danas kada imam te neke grcice provjeravam na wcu, a kamoli jos kad ti se ovako nest dogadja… Al test tamni, vidjela si?

Jesam jesam.. Raste beta da.. Samo da to krvarenje stane puno bi se opustila…

Ja ga trenutno nemam bas nest puno, ali ako zafali i ako bi ti trebalo vise neg sta Lucija ima, otici cu dic u ljekarnu pa ti mogu isto kutiju jednu poslat!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    25. Studeni 2020. 21:08

🦋Anitram1982🦋

Evo vidim i jos neke zene imaju isti slucaj. Ne znam sta rec. Budite hrabre i idemo dalje. Zivot nekad pise tuzne stranice. Ali to je dio zivota. Mozemo samo biti jace. Mi jednostavno tu ne mozemo nista. ❤❤

Divno si sve napisala... 💜❤ ali svejedbo razmisljam koliko se svi tu bore da uopce zatrudne i onda kad se to konacno dogodi, onda se dogadjaju ovakve stvari... Ne znam... A sta kazu, od ceg su ti ugrusci onda? 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

25. Studeni 2020. 21:10

🦋Anitram1982🦋

Evo da vam javim. Zavrsila sam na hitnoj. Samo odjednom krenula sam krvariti, sa ugruscima bez bolova. Pregledali me. Trudnoca i dalje tu. Test pozitivan. Cerviks zatvoren. Dolje sve ok. Ne vidi od kuda krvarenje. Skinuli me sa Heparina dali utrogestan 2 x dnevno po 400 mg da uzimam oralno. Strogo mirovanje.Sutra se moram javiti ginekologu. Eto sta rec. Sumnjam da se uz ovakvo obilno krvarenje i ugruske moze odrzat. Al opet ostaje neka nada da ce biti bolje. Vjerujte nakon svega vec sam oguglala na sve. Nazalost al tako je.

Znam da si u strahu no mnoge zene znaju krvariti i 3 mjeseca i uz jako krvarenje iznijeti urednu trudnocu na kraju . Ne znam od kad pratite ovaj forum... Bila je jedna forumasica koja je krvarila 3 mjeseca.. Svako malo je u ta 3 mjeseca isla na hitnu i nikad nisu vidjeli uzrok.. Nije imala ni hematom..uglavnom rodila je... Nakon treceg mjeseca tek joj stalo krvarenje... 
    Dobro da su ti ukinuli heparin jer i on izaziva krvarenje...
    Sretnooo

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Studeni 2020. 21:11

🦋Anitram1982🦋

O Bože moj ☹️ toliko pozitive danima za redom i ova zadnja dva ovako nategnuta. Želim ti svu sreću svijeta, da se sve dobro održi i da prestane noćna mora 🙏🙏❤️ ja se nadam da su to samo ostaci neki i da će na dalje sve biti dobro. Odmaraj puno i javi nam svake promjene ❤️❤️❤️❤️

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.