Erica mislim da embryoglue daju samo privatnici. Meni u Rijeci nisu nikad spominjali ni ponudili, ali probaj pitati doktoricu.
Ja sutra vadim drugu betu i užasno me strah. Danas uopće nemam bolove u trbuhu kao pred mengu koje sam imala do jučer još, malo me ponekad štrecne u leđima i to je sve. I osjećam da sam napuhana, ali mislim da je to od crijeva 😔 Neznam dali je to normalno i dali je bilo kome tako?!?
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Nadalica, Nina 985 hvala cure, valjda je to sve normalno…cijeli dan lezim, mene bas boli kao jaci menstruacijski bolovi,valjda se maternica širi, nemam pojma…moram se primirit, u velikom sam strahu i znam da time mogu samo nastetiti i sebi i bebi..moram se opustiti…
Hvala svakako, necu vise gnjaviti ❤️
Draga Miss... Debelo kasnim...
Imala sam turbulentna dan...
Uglavnom.. Beta ti je sasvim uredna za ovaj dan.. No iskreno.... ne svidja mi se to sto krvaris uz jake bolove... Da nisu jaki bolovi ok i krv u toj kombinaciji... .. Ali jaka menstrualna bol ne..
Uredna trudnoća bolit jako ne smije.. Hocu reci normalni su mali menstrualni grcici no ne jaki.. Ja sad ne znam koliko je to jako kod tebe 🤷♀️...
Meni je u prvoj t tako krenulo i u noci sam imala spontani... Naravno ne mora znaciti i kod tebe to.. Druga 2 puta me nista nije bolilo pa se plod prestao razvijati.. No to su te razlike ;spontani i missed AB... U prvoj t je bio spontani.
Nazalost utjecati sada nista ne mozes, vec lezati, lezati i samo lezati.. Zao mi je sto ti doktor nije dao dufaston, ne znam znas li.. U slučaju krvarenja dozvoljeno je popiti 4 dufastona od jednom.. Da.. Od jednom.. I tad krvarenje najcesce stane.. Mnoge nase forumasice su to radile i automatski preostale krvariti...
Vjerujem da si pod stresom i maternice ti je od toga u grcu... Popij magnezij i normabel 2mg...
Sretnoooo 🙏🙏🙏🙏🙏
Da, to mi je "super"… Prva dva puta s njihove strane :nemoze dvoje, premali endometrij, dodatna terapija i jos ekstra nalaza…. Treci put i zadnji:stavit cemo dva najbolja, nema veze sto je endometrij manji nego zadnja puta, ne treba dodatne pretrage, valjda je vama u interesu da ste dobro, sad moze i embryoglue… 😂😂😂 Sve vam je jasno 😎
Oprosti što gnjavim, kod kojeg dr?
Drago mi je čuti i pozitivna i negativna iskustva, čisto da se stvori bolja slika.
Prag... Za nase zdravstvo sam bila prestara, 37 god tad, pa smo sami placali...
E sad cure koje su čule za EmbryoGlue što mislite dali ga uzeti ,plaća se dodatno nekih 100e , piše da mu je funkcija da se embrij ljepše smjesti ,a mislim da meni koja imam endometriozu možda može
Ja sam uzela taj Embryoglue u ovom zadnjem FET-u koji je za sada uspješan. E sad, ne znam jel on pomogao ili je u pitanju bilo to što mi je tijelo ovaj put bilo odmorno, ili kombinacija svega pomalo, ali kako god, beta je pozitivna. Kad mi je doktor predlagao taj gel i sam je rekao da nije dokazana neka veća uspješnost. Ja sam ipak odlučila isprobati. Platila sam 1500 kn.
Sori na upadu ali di si u postupku? Je li moguce u KBC to pitat/platit?
Bili smo u Pragu, prvi puta prije 2 god, tada sa 37 sam bila prestara za nase zdravstvo da idem na teret... Ali Škvorc nam je preporucio...
Nadalica, Nina 985 hvala cure, valjda je to sve normalno…cijeli dan lezim, mene bas boli kao jaci menstruacijski bolovi,valjda se maternica širi, nemam pojma…moram se primirit, u velikom sam strahu i znam da time mogu samo nastetiti i sebi i bebi..moram se opustiti…
Draga Miss… Debelo kasnim…
Imala sam turbulentna dan…
Uglavnom.. Beta ti je sasvim uredna za ovaj dan.. No iskreno…. ne svidja mi se to sto krvaris uz jake bolove… Da nisu jaki bolovi ok i krv u toj kombinaciji… .. Ali jaka menstrualna bol ne..
Uredna trudnoća bolit jako ne smije.. Hocu reci normalni su mali menstrualni grcici no ne jaki.. Ja sad ne znam koliko je to jako kod tebe 🤷♀️…
Meni je u prvoj t tako krenulo i u noci sam imala spontani… Naravno ne mora znaciti i kod tebe to.. Druga 2 puta me nista nije bolilo pa se plod prestao razvijati.. No to su te razlike ;spontani i missed AB… U prvoj t je bio spontani.
Nazalost utjecati sada nista ne mozes, vec lezati, lezati i samo lezati.. Zao mi je sto ti doktor nije dao dufaston, ne znam znas li.. U slučaju krvarenja dozvoljeno je popiti 4 dufastona od jednom.. Da.. Od jednom.. I tad krvarenje najcesce stane.. Mnoge nase forumasice su to radile i automatski preostale krvariti…
Vjerujem da si pod stresom i maternice ti je od toga u grcu… Popij magnezij i normabel 2mg…
Sretnoooo 🙏🙏🙏🙏🙏
Pa znas sta? Kod mene su s vremena na vrijeme znali bit bas jaci grcevi, kao oni taman kad dobijas! Samo nisam krvarila nimalo pa me nije toliko brinulo... I meni je cudno da se nije propisao duphaston
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
E sad cure koje su čule za EmbryoGlue što mislite dali ga uzeti ,plaća se dodatno nekih 100e , piše da mu je funkcija da se embrij ljepše smjesti ,a mislim da meni koja imam endometriozu možda može
Ja sam uzela taj Embryoglue u ovom zadnjem FET-u koji je za sada uspješan. E sad, ne znam jel on pomogao ili je u pitanju bilo to što mi je tijelo ovaj put bilo odmorno, ili kombinacija svega pomalo, ali kako god, beta je pozitivna. Kad mi je doktor predlagao taj gel i sam je rekao da nije dokazana neka veća uspješnost. Ja sam ipak odlučila isprobati. Platila sam 1500 kn.
Sori na upadu ali di si u postupku? Je li moguce u KBC to pitat/platit?
Bili smo u Pragu, prvi puta prije 2 god, tada sa 37 sam bila prestara za nase zdravstvo da idem na teret… Ali Škvorc nam je preporucio…
Evo malo sam googlala po Rodinom forumu. Tamo su cure pisale da na Vuk Vrhovcu daju taj gel. Vidim da si ti u KBC Rijeka, svakako nazovi i pitaj
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Ericaa može se može to kupiti kod privatnika? 🤔
Razumna dobro si odlučila po meni, nema smisla čekati ako želiš imati bebu. Treba nekad preuzeti inicijativu i staviti "stvari" u svoje ruke.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB slažem se.
Mašta da što prije dobijem bebu i nadam se do sljedećeg Božića da nećemo biti samo muž i ja već još nas.
I onda mi ništa nije ni skupo ni teško.
Bas sam jako uzbuđena i sretna 😊🙊
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Draga Miss… Debelo kasnim…
Imala sam turbulentna dan…
Uglavnom.. Beta ti je sasvim uredna za ovaj dan.. No iskreno…. ne svidja mi se to sto krvaris uz jake bolove… Da nisu jaki bolovi ok i krv u toj kombinaciji… .. Ali jaka menstrualna bol ne..
Uredna trudnoća bolit jako ne smije.. Hocu reci normalni su mali menstrualni grcici no ne jaki.. Ja sad ne znam koliko je to jako kod tebe 🤷♀️…
Meni je u prvoj t tako krenulo i u noci sam imala spontani… Naravno ne mora znaciti i kod tebe to.. Druga 2 puta me nista nije bolilo pa se plod prestao razvijati.. No to su te razlike ;spontani i missed AB… U prvoj t je bio spontani.
Nazalost utjecati sada nista ne mozes, vec lezati, lezati i samo lezati.. Zao mi je sto ti doktor nije dao dufaston, ne znam znas li.. U slučaju krvarenja dozvoljeno je popiti 4 dufastona od jednom.. Da.. Od jednom.. I tad krvarenje najcesce stane.. Mnoge nase forumasice su to radile i automatski preostale krvariti…
Vjerujem da si pod stresom i maternice ti je od toga u grcu… Popij magnezij i normabel 2mg…
Sretnoooo 🙏🙏🙏🙏🙏
Pa znas sta? Kod mene su s vremena na vrijeme znali bit bas jaci grcevi, kao oni taman kad dobijas! Samo nisam krvarila nimalo pa me nije toliko brinulo… I meni je cudno da se nije propisao duphaston
Da... Mogu krenuti ali i stati, ne konstantno jako boliti u kombinaciji s krvarenjem...
Sad kazem ne znam koliko je to jako.. No na betu 100 ne bi trebalo jako i dugo boliti...
Vjerujem da je dobila dufaston i popila 4 i da stane krvarenje puno bi se opustila.. Jer znam koja je to tlaka kad ti je muka ići na wc i gledati koliko i koje boje je krv🙄😔😔
Evo da vam javim. Zavrsila sam na hitnoj. Samo odjednom krenula sam krvariti, sa ugruscima bez bolova. Pregledali me. Trudnoca i dalje tu. Test pozitivan. Cerviks zatvoren. Dolje sve ok. Ne vidi od kuda krvarenje. Skinuli me sa Heparina dali utrogestan 2 x dnevno po 400 mg da uzimam oralno. Strogo mirovanje.Sutra se moram javiti ginekologu. Eto sta rec. Sumnjam da se uz ovakvo obilno krvarenje i ugruske moze odrzat. Al opet ostaje neka nada da ce biti bolje. Vjerujte nakon svega vec sam oguglala na sve. Nazalost al tako je.
Sortiraj odgovore
Najstariji