Dada31 baš mi je drago da nas ima toliko u isto vrijeme🤗
Meni je danas rekao doktor da IVF nije švedski stol i da oni odlučuju kad ide neki od dodatnih tretmana i za to ima👍😆
Došao je suprugu nalaz; normo! Sve mu je tip top! Morfologija, progresivnost, koncentracija… Broj i volumen nisu gledali jer je bilo 2dana apstinencije. To je sad već 2.puta tako pokazalo… Znači sad smo kategorija idiopatska neplodnost što me odmah sjeti na Lucija007…
Super za nalaz,baš divna vijest
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Dadami smo si tu negdje samo ja sam u prirodnom, 27.11.prva folikulometrija i po mom skromnom mišljenju idući tjedan od srijede do petka mi je ovulacija pa ćemo bit pametniji i vidjeti šta možemo dobiti… Meni uranio menzesali još bolje, jedva ga dočekala…. sretno svakako! I ja sam čula da je netko spomenuo ljepilo ali neznam ništa dalje… možda super glue da stavimo
neznam kako će se meni stvari razvijati ,ali po svemu sudeći ako u petak krenem sa bockanjem , u ponedjeljak mi je prva folikulometrija, zatim dalje nastavljamo ovisno koliko će biti potrebno, MTB mi je pisala da je to izuzetno , 8,10,12 dana ,ovisno o rastu folikula , vidjet ćemo… ja sam u nedjelju popila dvije zadnje, sad čekam M ali nikako da krene, rekao je doktor da je lako moguće da će se tek jedva malo pokazati…osjećam da je u blizini i samo čekam da pokuca i pita smije li
Hahahaha ,dobra ideja, predložit ču im , super glue je i isplativiji
Meni M triba u subotu, al već sad boli, a i inače se najavi par dana prije i znam je pogodit u sat vrimena haha
Nisam piškila jer sam se zarekla da neću više nikad i stvarno neću haha, a i primila sam booster hcga u pon pa mu triba da izađe. Nez, ako slučajno ne dobijem za vikend onda ću u pon betu, al stvarno se već spremam i planiram treći postupak.
Nemoj biti tako negativna , sve to utječe , simptomi znaju biti potpuno jednaki u početku , dok se tijelo ne navikne.Jesi li imala ICSI ili ??
Ivf. Ma nisam negativna, više sam spremna na sve ishode. Inače sam takva haha, priželjkujem da je dobro, al postavim se kao da je najgore i nema neugodnih iznenađenja 🙈 a test sam imala zadnji put poz već 8dpt pa je 9dpt blijedio i 10ti bio ko snijeg. Zato ih neću radit, previše rolerkostera za moj ukus, nek bude beta kako je dr i preporučia 😂
Ekipa samo pitanje, kada ste radile Covid test, za koliko bi nio gotov? 😒
Ja sam radila u Štamparu u 11 ujutro, a taj isti dan oko 5 poslijepodne sam dobila nalaz
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Lucyinthesky je, super je vijest i mom suprugu jer vidim da cvate od kad je stigao nalaz😆
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Vuky cestitam na bebi. Vidjet ces, malo je tesko ispocetka, kao i sa svakom bebom, ali kasnije je divota.
Miss cestitam, odlicna.
Spavam citav dan. Nadam se da ce ovo uskoro proc
Dada31 baš mi je drago da nas ima toliko u isto vrijeme🤗
Meni je danas rekao doktor da IVF nije švedski stol i da oni odlučuju kad ide neki od dodatnih tretmana i za to ima👍😆
Došao je suprugu nalaz; normo! Sve mu je tip top! Morfologija, progresivnost, koncentracija… Broj i volumen nisu gledali jer je bilo 2dana apstinencije. To je sad već 2.puta tako pokazalo… Znači sad smo kategorija idiopatska neplodnost što me odmah sjeti na Lucija007…
Ja ću se praviti blesava i pitati ga što je to 😂 možda sam predloži…. Mislim kak on tak smije reći….nadam se da ti to nije rekao privatnik jer bi bilo sramotno uz sve što se plaća i koliko košta da to izjavi 😁 odmah se naježim… Nije švedski stol… Pa ja za svoj novac imam pravo tražiti što hoću…nadam se da je samo htio biti malo duhovit 😂😂😂😂
Nije mi izgledao kao da se šali, više mi je djelovao razborito i realno, i vjerojatno htio dati do znanja da su ipak oni glavni u odlučivanju kome će što predložiti. 🤷♀️
Da, to mi je "super"... Prva dva puta s njihove strane :nemoze dvoje, premali endometrij, dodatna terapija i jos ekstra nalaza.... Treci put i zadnji:stavit cemo dva najbolja, nema veze sto je endometrij manji nego zadnja puta, ne treba dodatne pretrage, valjda je vama u interesu da ste dobro, sad moze i embryoglue... 😂😂😂 Sve vam je jasno 😎
Ekipa samo pitanje, kada ste radile Covid test, za koliko bi nio gotov? 😒
Ja sam radila u Štamparu u 11 ujutro, a taj isti dan oko 5 poslijepodne sam dobila nalaz
Ja sam jutros i jos nista 😑🙄😤
🤍
Lucyintheskyje, super je vijest i mom suprugu jer vidim da cvate od kad je stigao nalaz😆
Mogu si mislit, pa njima to puno znači, ah taj muški ego 😎
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Da, to mi je "super"… Prva dva puta s njihove strane :nemoze dvoje, premali endometrij, dodatna terapija i jos ekstra nalaza…. Treci put i zadnji:stavit cemo dva najbolja, nema veze sto je endometrij manji nego zadnja puta, ne treba dodatne pretrage, valjda je vama u interesu da ste dobro, sad moze i embryoglue… 😂😂😂 Sve vam je jasno 😎
Oprosti što gnjavim, kod kojeg dr?
Drago mi je čuti i pozitivna i negativna iskustva, čisto da se stvori bolja slika.
🧍♂️42-od astheno-normo
Lucyintheskyje, super je vijest i mom suprugu jer vidim da cvate od kad je stigao nalaz😆
Moj m isto ima šetajući spermio, u dva mjeseca je radio tri puta od teske OA do normo i onda blaza OA, to je bilo prije 2 god. Prvi put prije korone nam je rađen icsi zbog loseg spermio. A 10 dana prije postupka je imao normo i dr su planirali obicni ivf, međutim u 10 dana mu je sa normo ponovo doslo do teske OA. Drugi put nam je rađen ivf jer je spermio ponovo bio normo😬😬🙄. Mislim da na njih jako utjece stres, pogotovo na ove malo nježnije🤣🤣.
Sortiraj odgovore
Najstariji