E sad cure koje su čule za EmbryoGlue što mislite dali ga uzeti ,plaća se dodatno nekih 100e , piše da mu je funkcija da se embrij ljepše smjesti ,a mislim da meni koja imam endometriozu možda može
Ja sam uzela taj Embryoglue u ovom zadnjem FET-u koji je za sada uspješan. E sad, ne znam jel on pomogao ili je u pitanju bilo to što mi je tijelo ovaj put bilo odmorno, ili kombinacija svega pomalo, ali kako god, beta je pozitivna. Kad mi je doktor predlagao taj gel i sam je rekao da nije dokazana neka veća uspješnost. Ja sam ipak odlučila isprobati. Platila sam 1500 kn.
Sori na upadu ali di si u postupku? Je li moguce u KBC to pitat/platit?
Bili smo u Pragu, prvi puta prije 2 god, tada sa 37 sam bila prestara za nase zdravstvo da idem na teret… Ali Škvorc nam je preporucio…
Hvala na odgovoru,vidim da privatnici preporucuju to,Škvorc se spominje. Pitati cu doktoricu kad bude prilika. Hvala svima na odgovoru 🥰
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Moj Pen izgleda isto kao tvoj.
Danas me je piknula jedna ljubazna gospođa a sutra će muž.
Nisam ništa osjetila a lijek je bio hladan.
Možda me malo svrbilo poslje, ne znam ja sam koncentrirana na koronu.
I čini mi se da u Penu ima dosta više lijeka od 450 jedinica, to su već neke cure pisale da na kraju ostane 100 jedinica u brizgalici
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ericaamože se može to kupiti kod privatnika? 🤔
Razumnadobro si odlučila po meni, nema smisla čekati ako želiš imati bebu. Treba nekad preuzeti inicijativu i staviti "stvari" u svoje ruke.
Zato mi je palo napamet,pitanje ne moze naskoditi. Hvala! 😍
Miss beta je dobra,test tamni,to nek te tjesi. Probaj se smirit,poslusaj savjete i molimo se za najbolje....nemam iskustva pa ne mogu nista pametno reci.
Martina mozda je neki skriveni hematom? Znam par cura sto su krvarile i iznijele urednu trudnocu. Kao sto sam rekla i miss,nemam iskustva jer nikad nisam niti + vidjela pa vam ne mogu dati savjet,samo se mogu pomoliti i nadati najboljem... drzite se,cure! ❤🤞🙏
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Martina… Drzi se, dok nije kraj nije kraj... ❤️
Sto se tice te terapije duphastona i utrogestana... U principu se rijetko prepisuje oboje, uglavnom ide ili jedno ili drugo jer postoji ogranicena kolicina progesterona dnevno. Sad... Svatko ima svoju politiku. Ja sam pila utrogestan cijelo vrijeme, a ono sto cu vam reci... Zaustavilo je krvarenje hematoma, ali ne i abrupciju posteljice. Ako nesto nije u redu s plodom ili posteljicom kasnije, organizam se sam potrudi da ga izbaci van unatoc svemu. U ovom trenu Miss mozes samo mirovati, kao i Antiram , a mi drzimo svi fige da bude sve ok i da ispadne dobro.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Žene, jeli sex zabranjen u postupku? Baš mi nešto palo na pamet 🙈 nisam zbog doktora i mjesecnice već tjedan dana...
A i čula sam da je dobar protiv korone 😹🙊
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Moj Pen izgleda isto kao tvoj.
Danas me je piknula jedna ljubazna gospođa a sutra će muž.
Nisam ništa osjetila a lijek je bio hladan.
Možda me malo svrbilo poslje, ne znam ja sam koncentrirana na koronu.
I čini mi se da u Penu ima dosta više lijeka od 450 jedinica, to su već neke cure pisale da na kraju ostane 100 jedinica u brizgalici
Ja sam dobila 125 za prva 4 boca i rekao mi je da mogu sama, da to nije teško. Ja mislim da bi moj muž u nesvijest pao kad bi morao napraviti bilo što što me "ozlijeđuje" 😂 tako da ću sama. Rekla mi teta u ljekarnoj da ostavim prvo 10ak min vani da se PEN malo klimatizira. Mene toga jako strah ali osim nas dvoje nitko nezna tako da sam prepuštena samoj sebi 😁🙈
endometrioza
Martina… Drzi se, dok nije kraj nije kraj… ❤️
Sto se tice te terapije duphastona i utrogestana… U principu se rijetko prepisuje oboje, uglavnom ide ili jedno ili drugo jer postoji ogranicena kolicina progesterona dnevno. Sad… Svatko ima svoju politiku. Ja sam pila utrogestan cijelo vrijeme, a ono sto cu vam reci… Zaustavilo je krvarenje hematoma, ali ne i abrupciju posteljice. Ako nesto nije u redu s plodom ili posteljicom kasnije, organizam se sam potrudi da ga izbaci van unatoc svemu. U ovom trenu Miss mozes samo mirovati, kao i Antiram, a mi drzimo svi fige da bude sve ok i da ispadne dobro.
Da...Nazalost nema tog lijeka koji ce sprijeciti ako nesto nije u redu...
Svaki doktor ima svoju politiku.. Npr moja frendica je isla 1 put na mpo dakle nije da je imala ikakvih problema prije niti krvarenja ikakvih, no od pocetka T je dobila kombinaciju i dufastona 3*1 i utrogestana 3*2..to i mene bas zbunilo...
Martina… Drzi se, dok nije kraj nije kraj… ❤️
Sto se tice te terapije duphastona i utrogestana… U principu se rijetko prepisuje oboje, uglavnom ide ili jedno ili drugo jer postoji ogranicena kolicina progesterona dnevno. Sad… Svatko ima svoju politiku. Ja sam pila utrogestan cijelo vrijeme, a ono sto cu vam reci… Zaustavilo je krvarenje hematoma, ali ne i abrupciju posteljice. Ako nesto nije u redu s plodom ili posteljicom kasnije, organizam se sam potrudi da ga izbaci van unatoc svemu. U ovom trenu Miss mozes samo mirovati, kao i Antiram, a mi drzimo svi fige da bude sve ok i da ispadne dobro.
Da…Nazalost nema tog lijeka koji ce sprijeciti ako nesto nije u redu…
Svaki doktor ima svoju politiku.. Npr moja frendica je isla 1 put na mpo dakle nije da je imala ikakvih problema prije niti krvarenja ikakvih, no od pocetka T je dobila kombinaciju i dufastona 3*1 i utrogestana 3*2..to i mene bas zbunilo…
Ispravak.. Ne od pocetka trudnoce nego odmah nakon transfera..nakon punkcije samo utrogestan a nakon transfera i utrogestan i dufaston....
Žene, jeli sex zabranjen u postupku? Baš mi nešto palo na pamet 🙈 nisam zbog doktora i mjesecnice već tjedan dana…
'vec' tjedan dana☺️☺️☺️
Blago tebi🙉🙉🙉🙉
....... Nakon transfera NO SEX
Ostala trudna NO SEX
Trudnoca trajala 7 tjedna🤢😪
Onda kiretaza
NO SEX
.... Necu ni brojat.. Mislim da je ovo treci mjesec🙉🙉🙉🙉🙉🙉
Žene, jeli sex zabranjen u postupku? Baš mi nešto palo na pamet 🙈 nisam zbog doktora i mjesecnice već tjedan dana…
'vec' tjedan dana☺️☺️☺️
Blago tebi🙉🙉🙉🙉
……. Nakon transfera NO SEX
Ostala trudna NO SEX
Trudnoca trajala 7 tjedna🤢😪
Onda kiretaza
NO SEX
…. Necu ni brojat.. Mislim da je ovo treci mjesec🙉🙉🙉🙉🙉🙉
Zato ti slooobooodno za sve nas koji ne smijemo ☺️☺️☺️...
Nije zabranjeno ne.Ako nema nikakvih smetnji samo pomoći moze🙃👍. Eventualno nakon punkcije je zabranjeno...
Sortiraj odgovore
Najstariji