E pitanje u vezi bockanja... Doktor mi je rekao da to radim ujutro, pa me čisto zanima dali se to mora točno u isto vrijeme kao i antibiotik 😁😁 ili može i razmaku od sat vremena. Pitam zbog posla jer ne radim svaki dan isto. Nekad sam od 6 a nekad od 8.
I postoje li kakve nuspojave čisto da se pripremim? Prvi mi je put pa neznam 🙈🙈
Promjenit ću nadimak u Paničarka😂
endometrioza
Friške trudnice,jel i vas ovako bolilo u donjem dijelu stomaka na pocetku? Meni su grčevi bas jaki jaki, valjda je to sve normalno...kako jos i krvaruckam uz to sve ,imam paranoje. ..🤦
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Friške trudnice,jel i vas ovako bolilo u donjem dijelu stomaka na pocetku? Meni su grčevi bas jaki jaki, valjda je to sve normalno…kako jos i krvaruckam uz to sve ,imam paranoje. ..🤦
Nemam ti odgovor ali baš mi je žao što se toliko stresiraš ☹️☹️ puno odmaraj, nadam se da će ti biti bolje ❤️❤️ beba sve osjeti. Bit će sve ok 🙏❤️
endometrioza
Ljutopile baš zanimljivo... oni su onda stvarno ko mimoze🙈 Bitno na kraju da se ima sa čime raditi...
Dada31 u prvom postupku sam se pikala u 13h jer mi je sestra u Petrovoj tako rekla, pošto mi je ona u to vrijeme dala prvu injekciju... i da najkasnije mogu do 18h ako slučajno ne budem u mogućnosti. Više od toga ne znam, pitati ću sad kad mi krene M, u koliko sati sada pošto si sama dajem prvu. Ja nisam imala nikakve simptome, bilo je ljeto i sve je bilo super, ali sjećam se da su neke cure pisale da im se spavalo poslije injekcija😏
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dora2021 čestitam na trudnoći😍, u kojoj klinici si bila u postupku?
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
AuroraB
Pitala si me za terapiju
Danas mi je 4dc i krenula sam sa Gonalima 150 ( ne znam koliko dana će biti na tome).
Moram pohvaliti gospođe u ljekarni Filipović na Zagorskoj
da su predobre i preljubazne i da su mi jako puno pomogle.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Miss imala sam ja grceve, doktor propisao magnezijum, pila sam ga gotovo cijelu trudnocu 😀
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
AuroraB
Pitala si me za terapiju
Danas mi je 4dc i krenula sam sa Gonalima 150 ( ne znam koliko dana će biti na tome).
Moram pohvaliti gospođe u ljekarni Filipović na Zagorskoj
da su predobre i preljubazne i da su mi jako puno pomogle.
Vidim u opisu da ste "završili" privatno, što vas je ponukalo na tu odluku?
Friške trudnice,jel i vas ovako bolilo u donjem dijelu stomaka na pocetku? Meni su grčevi bas jaki jaki, valjda je to sve normalno…kako jos i krvaruckam uz to sve ,imam paranoje. ..🤦
Meni je danas 16dpt i imam baš probadanja u desnom jajniku i bol se spušta prema preponama te udara na leđa. Od sinoć me uhvatila ta bol i ne popušta. Nisam cijelu noć spavala. Ja se nadam da je to normalno na početku. Na svu sreću nemam onih grčeva kao za vrijeme menge jer ja kad imam mengu nisam uračunljiva od bolova.
Možda su tvoji grčevi pojačani zbog toga što još uvijek lagano krvariš. Odmaraj, lezi, utopli se.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Ljutopilebaš zanimljivo… oni su onda stvarno ko mimoze🙈 Bitno na kraju da se ima sa čime raditi…
Dada31u prvom postupku sam se pikala u 13h jer mi je sestra u Petrovoj tako rekla, pošto mi je ona u to vrijeme dala prvu injekciju… i da najkasnije mogu do 18h ako slučajno ne budem u mogućnosti. Više od toga ne znam, pitati ću sad kad mi krene M, u koliko sati sada pošto si sama dajem prvu. Ja nisam imala nikakve simptome, bilo je ljeto i sve je bilo super, ali sjećam se da su neke cure pisale da im se spavalo poslije injekcija😏
Da, veći je problem kad nešto ne štima sa stanicama. Lako oni nađu jednog. Jedino radi ega njihovog🤣🤣, ali moj je vec naviknut da su nekad pod stresom i umorni a nekad potpuno odmorni🤣🤣. Imaju svoj neki đir.
Sortiraj odgovore
Najstariji