Jesam tad sam odradila pregled i konzultacije… da to je i meni problem, ne znam kad cu dobiti ali trebala bi kroz koji dan i ja… rekla mi je sestra da zovnem 1 dan kad dobijem… tad sam planirala i napravit covid test… otic po lijekove i sve 🙄 valjda sve to stignem… jer ne mozes nista unaprijed kad nista ne znam…
Meni je rečeno da se sa bockanjem može početi 2 li 3 dan M tako da stigneš. Ne možeš znati hoće li za kasniti koji dan. I onda ti ne važi više Covid test. Makar meni su to takve gluposti da ti treba test za otići po lijekove 🙄🙄🙄
Znači i ti si u našoj "grupi". Svi smo u dan dva razlike… 🥰🥰🥰
Ma ne ne treba test za lijekove... nego za pocet se bockat... a za lijekove cekam mengu... koja bi trebala svaki tren... je evo i mene s vama 🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MISS pa čestitam,ovo je divno za pročitati Pokušaj se sad malo smiriti,da ti se slegnu dojmovi,a onda odmor do sljedeće bete koja će isto bit super!
MaloTele hvala ti na lijepim željama,budemo vidjeli.
vuky malac je predivan,savršen!
ANKSIMORON ja sam ti isto tamo i meni su rekli da se ne mogu početi pikat prije nego imam test na covid.To je bilo prošli tjedan kada se ovi antigenski nisu mogli još napraviti bilo gdje u Zg.Meni je ciklus relativno točan i po tome smo naštimali kada da radim test.Na kraju mi je M uranila jedan dan.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Dada31 baš mi je drago da nas ima toliko u isto vrijeme🤗
Meni je danas rekao doktor da IVF nije švedski stol i da oni odlučuju kad ide neki od dodatnih tretmana i za to ima👍😆
Došao je suprugu nalaz; normo! Sve mu je tip top! Morfologija, progresivnost, koncentracija… Broj i volumen nisu gledali jer je bilo 2dana apstinencije. To je sad već 2.puta tako pokazalo… Znači sad smo kategorija idiopatska neplodnost što me odmah sjeti na Lucija007…
Ja ću se praviti blesava i pitati ga što je to 😂 možda sam predloži.... Mislim kak on tak smije reći....nadam se da ti to nije rekao privatnik jer bi bilo sramotno uz sve što se plaća i koliko košta da to izjavi 😁 odmah se naježim... Nije švedski stol... Pa ja za svoj novac imam pravo tražiti što hoću...nadam se da je samo htio biti malo duhovit 😂😂😂😂
endometrioza
Ekipa samo pitanje, kada ste radile Covid test, za koliko bi nio gotov? 😒
🤍
Slučajno sam postala prethodni prije nego sam završila.Uglavnom,na kraju sam radila običan test u svojem gradu za koji se rezultat čeka do 48 sati.Nalaz mi je stigao na knap prije prvog pregleda jer me dr htio vidjeti 2 dc i tada smo krenuli s terapijom.Blago rečeno,ispalila sam na živce od neizvjesnosti i svega ostalog.
Inače,antigenske dozvoljavaju za ovu fazu prije pikanja,a 48 sati prije aspiracije mora biti ovaj pravi.Živo me zanima kak ću to sve naštimati
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MISS pa čestitam,ovo je divno za pročitatiPokušaj se sad malo smiriti,da ti se slegnu dojmovi,a onda odmor do sljedeće bete koja će isto bit super!
MaloTelehvala ti na lijepim željama,budemo vidjeli.
vukymalac je predivan,savršen!
ANKSIMORON ja sam ti isto tamo i meni su rekli da se ne mogu početi pikat prije nego imam test na covid.To je bilo prošli tjedan kada se ovi antigenski nisu mogli još napraviti bilo gdje u Zg.Meni je ciklus relativno točan i po tome smo naštimali kada da radim test.Na kraju mi je M uranila jedan dan.
Super, onda nas ima tamo :)) ma da u najgorem slucaju otici cu i platit... a sutra cu nazvat doktora da bi trebala dobit kroz koji dan pa da vidim dal da odmah odem ili tek onda... ma ja sam isto na duphastonima jer imam inace neredovite cikluse a posebno sad nakon stimulacija... ali kod mene se ni s tim ne zna kad ce stici..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Jesam tad sam odradila pregled i konzultacije… da to je i meni problem, ne znam kad cu dobiti ali trebala bi kroz koji dan i ja… rekla mi je sestra da zovnem 1 dan kad dobijem… tad sam planirala i napravit covid test… otic po lijekove i sve 🙄 valjda sve to stignem… jer ne mozes nista unaprijed kad nista ne znam…
Meni je rečeno da se sa bockanjem može početi 2 li 3 dan M tako da stigneš. Ne možeš znati hoće li za kasniti koji dan. I onda ti ne važi više Covid test. Makar meni su to takve gluposti da ti treba test za otići po lijekove 🙄🙄🙄
Znači i ti si u našoj "grupi". Svi smo u dan dva razlike… 🥰🥰🥰
Ma ne ne treba test za lijekove… nego za pocet se bockat… a za lijekove cekam mengu… koja bi trebala svaki tren… je evo i mene s vama 🥰🥰
Joj ko i ja svoju... I nema je sad kad treba
... A osjetim ju je da stiže 😂😂😂😂 već su mi bocke u frižideru i čekaju me. Drago mi je da sam za početak dobila PEN inače neznam kak bi slagala 🍹 koktelčiće.. Zapravo ja neznam uopće kako ću ja sebe ubosti, pa mene boli kad obrve čupam ili prištić stišćem 😂
Hvala Bogu nas ne traže test na covid. Samo smo morali izjave one potpisati u vezi troškova što ako se klinika zatvori i ako se postupak mora prekinuti. Sačuvaj Bože toga 🙈🙈🙈
endometrioza
Miss super je beta!! 😊drago mi je da se i krvarenje smanjuje, samo miruj i lezi do pregleda, pa ces vidjeti sta ce ti dr reci. Neka se jos lijepo podupla🙏😊
Vuky divaaan je😍😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dada31 baš mi je drago da nas ima toliko u isto vrijeme🤗
Meni je danas rekao doktor da IVF nije švedski stol i da oni odlučuju kad ide neki od dodatnih tretmana i za to ima👍😆
Došao je suprugu nalaz; normo! Sve mu je tip top! Morfologija, progresivnost, koncentracija… Broj i volumen nisu gledali jer je bilo 2dana apstinencije. To je sad već 2.puta tako pokazalo… Znači sad smo kategorija idiopatska neplodnost što me odmah sjeti na Lucija007…
Ja ću se praviti blesava i pitati ga što je to 😂 možda sam predloži…. Mislim kak on tak smije reći….nadam se da ti to nije rekao privatnik jer bi bilo sramotno uz sve što se plaća i koliko košta da to izjavi 😁 odmah se naježim… Nije švedski stol… Pa ja za svoj novac imam pravo tražiti što hoću…nadam se da je samo htio biti malo duhovit 😂😂😂😂
Nije mi izgledao kao da se šali, više mi je djelovao razborito i realno, i vjerojatno htio dati do znanja da su ipak oni glavni u odlučivanju kome će što predložiti. 🤷♀️
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB drago mi je da si bolje, odmarajBelaaa baš mi je drago da si se javila i da se uspješno oporavljaš…
Jeremija baš mi je žao zbog visoke temperature, u potpunosti razumijem da ti nije do ničega, mene ova moja od 37.3 satrala u mozak danima ,a di nebi tebe tvoja. Drago mi je za pingua i nadam se da će ti FET biti uspješan kada god odlučila otići.
manemoj drago mi je da ti je tijelo tako dobro podnijelo zadnje hormone i da već možeš u postupak, držim palčeve da bude uspješan.
Leptirica, MISS drago mi je zbog divnih beta, želim lijepo duplanje i divne vijesti svaki put
Nadalice nisam ti ja još na utrićima, ja sam pila kontracepciju i to 2 dnevno pa mi je organizam vjerojatno burno reagirao. To je zato jer sam hvalila pilule pa mi se vraća , eto mi…ali osjećam se bolje sad kad sam prestala piti, samo se nadam da neću završiti kao Jeremija.
AuroraB ti si u istoj fazi kao ja, čekaš mengu i krećeš sa pikanjem…meni je na nultom isto endo bio super, 10.9 mm ali to ionako nema veze kad menga dođe sve poslije kreće ispočetka ,uglavnom ako ne dobijem danas, sutra ,u petak bez obzira na sve krećem sa bockanjem. Mislim da smo nas dvije na istoj stazii Razumnaje tu, 2 koraka ispred , ali sve to bude tu negdje , mislim da je možda čak i ericaasa nama ali ona ide u prirodni, ali srest ćemo se usput
E sad cure koje su čule za EmbryoGlue što mislite dali ga uzeti ,plaća se dodatno nekih 100e , piše da mu je funkcija da se embrij ljepše smjesti ,a mislim da meni koja imam endometriozu možda može pomoći…
Anitramnisi li ti nešto spominjala da su ti ga koristili. Kako su ti ga opisali, što misliš, da tražim ak mogu?
.
Puno pozdravljam i sve ostale curke koje nisam spomenula
Nakon dva neuspjela transfera, treci put smo uzeli embryoglue i evo me u 22-gom tjednu 😍 pa razmisli… 💋
Zvuči super, drago mi je zbog tebe 🥰🥰🥰 tražit ću ga da mi stavi na "menü" 😁 😁
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji