Miss beta ti je super. Meni je na 11dpt bima 69. Čestitam!!🤗🤗
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Dadami smo si tu negdje samo ja sam u prirodnom, 27.11.prva folikulometrija i po mom skromnom mišljenju idući tjedan od srijede do petka mi je ovulacija pa ćemo bit pametniji i vidjeti šta možemo dobiti… Meni uranio menzesali još bolje, jedva ga dočekala…. sretno svakako! I ja sam čula da je netko spomenuo ljepilo ali neznam ništa dalje… možda super glue da stavimo
neznam kako će se meni stvari razvijati ,ali po svemu sudeći ako u petak krenem sa bockanjem , u ponedjeljak mi je prva folikulometrija, zatim dalje nastavljamo ovisno koliko će biti potrebno, MTB mi je pisala da je to izuzetno , 8,10,12 dana ,ovisno o rastu folikula , vidjet ćemo… ja sam u nedjelju popila dvije zadnje, sad čekam M ali nikako da krene, rekao je doktor da je lako moguće da će se tek jedva malo pokazati…osjećam da je u blizini i samo čekam da pokuca i pita smije li
Hahahaha ,dobra ideja, predložit ču im , super glue je i isplativiji
Meni M triba u subotu, al već sad boli, a i inače se najavi par dana prije i znam je pogodit u sat vrimena haha
Nisam piškila jer sam se zarekla da neću više nikad i stvarno neću haha, a i primila sam booster hcga u pon pa mu triba da izađe. Nez, ako slučajno ne dobijem za vikend onda ću u pon betu, al stvarno se već spremam i planiram treći postupak.
Nemoj biti tako negativna , sve to utječe , simptomi znaju biti potpuno jednaki u početku , dok se tijelo ne navikne. Jesi li imala ICSI ili ??
endometrioza
E sad cure koje su čule za EmbryoGlue što mislite dali ga uzeti ,plaća se dodatno nekih 100e , piše da mu je funkcija da se embrij ljepše smjesti ,a mislim da meni koja imam endometriozu možda može
Ja sam uzela taj Embryoglue u ovom zadnjem FET-u koji je za sada uspješan. E sad, ne znam jel on pomogao ili je u pitanju bilo to što mi je tijelo ovaj put bilo odmorno, ili kombinacija svega pomalo, ali kako god, beta je pozitivna. Kad mi je doktor predlagao taj gel i sam je rekao da nije dokazana neka veća uspješnost. Ja sam ipak odlučila isprobati. Platila sam 1500 kn.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
E sad cure koje su čule za EmbryoGlue što mislite dali ga uzeti ,plaća se dodatno nekih 100e , piše da mu je funkcija da se embrij ljepše smjesti ,a mislim da meni koja imam endometriozu možda može
Ja sam uzela taj Embryoglue u ovom zadnjem FET-u koji je za sada uspješan. E sad, ne znam jel on pomogao ili je u pitanju bilo to što mi je tijelo ovaj put bilo odmorno, ili kombinacija svega pomalo, ali kako god, beta je pozitivna. Kad mi je doktor predlagao taj gel i sam je rekao da nije dokazana neka veća uspješnost. Ja sam ipak odlučila isprobati. Platila sam 1500 kn.
Hvala ti na info 🙏❤️
Baš ću pitati doktora što misli o tome 😊
Kad je bal nek bude maskembal 😁 neće mi škoditi, na meni je samo hoću li platiti. Ali zbog endo bih voljela uzeti ako bi se on složio.
endometrioza
Anksimoronpreko HZZO-a sam, ali evo danas morali platiti 750kn spermio (kojeg smo radili u bolnici prije mjesec dana) i moj UZV za kojeg sam mislila da mi uputnica pokriva🤷♀️. Ti si zainteresirana za ići preko HZZO kod njih?
Razumnana kojoj si ti terapiji? Sretno onda od danas nadalje🧚♀️
Lucyknthesky ja sam kod doktora M., ti? Broj i veličina folikula ti je😻
Lepitirica90pa braaavoooo🦋🥳🦋 Baš mi je drago zbog tebe!
Ma ja sam odradila prve konzultacije kod njih, i pregled… i to sam sve platila… suprug je isto morao kod njih odraditi spermio i naravno platili :) i dogovor je da idem u postupak u 12 preko hzzo… receno mi je da se javim 1 dc… da dobijem lijekove i da dodjem na prvi uzv… pa ja sam podrazumijevala da sad od toga je sve besplatno i ne placa se??? I sad cekam da dobijem pa da krenem… ali vidim da si ti isla i prije nego si dobila pa sam isla provjerit da li da im se odma javim ili bas 1 dan kad dobijen… i jesi morala odmah donijeti covid test ili tek prije aspiracije donosimo??
Da li si radila i UZV na prvom pregledu? Ako nisi, sad ćeš ga platiti 300kn. Meni je rečeno da se javim par dana prije očekivane menstruacije, tako sam i napravila. Ne znam da li ću dobiti sutra ili kroz 3-4 dana jer mi se ciklus poremetio nakon prvog postupka. Lijekove sam dobila odmah danas jer nisam iz Zagreba, a doktor mi je rekao da ne krećem sa pikanjem prije nego obavim test na koronu, tj antigenski test ali kod nas se to ne radi, trebala sam odmah u ZG to riješiti. Pošto moj ginić radi tek sutra popodne, nadam se daću stići to sve prije nego stigne M. Sestre mi nisu spominjale uopće test na koronu, ali u svakom slučaju ću ga napraviti radi sebe. Kad ti trebaš dobiti M?
LucyLou i meni je doktor OK, ali ja sam "zaljubljena" u svoju doktoricu u Petrovoj, pa mi je teško prihvatiti nove :)
Jeremija pa ti ideš u FETMissbit' će to sve ok, samo miruj!
Jesam tad sam odradila pregled i konzultacije... da to je i meni problem, ne znam kad cu dobiti ali trebala bi kroz koji dan i ja... rekla mi je sestra da zovnem 1 dan kad dobijem... tad sam planirala i napravit covid test... otic po lijekove i sve 🙄 valjda sve to stignem... jer ne mozes nista unaprijed kad nista ne znam...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Leptirica90 i miss, čestitam!! Baš mi drago radi vas.
Bozma, a sad stvarno uzmi vremena za sebe. Govoriš to već mjesecima, i mi to govorimo isto, sad ti tijelo stvarno šalje vapaj. Malo se odmori, a onda ćeš ići po svoju bebicu.
💔💔💔
MTB drago mi je da si bolje, odmarajBelaaa baš mi je drago da si se javila i da se uspješno oporavljaš…
Jeremija baš mi je žao zbog visoke temperature, u potpunosti razumijem da ti nije do ničega, mene ova moja od 37.3 satrala u mozak danima ,a di nebi tebe tvoja. Drago mi je za pingua i nadam se da će ti FET biti uspješan kada god odlučila otići.
manemoj drago mi je da ti je tijelo tako dobro podnijelo zadnje hormone i da već možeš u postupak, držim palčeve da bude uspješan.
Leptirica, MISS drago mi je zbog divnih beta, želim lijepo duplanje i divne vijesti svaki put
Nadalice nisam ti ja još na utrićima, ja sam pila kontracepciju i to 2 dnevno pa mi je organizam vjerojatno burno reagirao. To je zato jer sam hvalila pilule pa mi se vraća , eto mi…ali osjećam se bolje sad kad sam prestala piti, samo se nadam da neću završiti kao Jeremija.
AuroraB ti si u istoj fazi kao ja, čekaš mengu i krećeš sa pikanjem…meni je na nultom isto endo bio super, 10.9 mm ali to ionako nema veze kad menga dođe sve poslije kreće ispočetka ,uglavnom ako ne dobijem danas, sutra ,u petak bez obzira na sve krećem sa bockanjem. Mislim da smo nas dvije na istoj stazii Razumnaje tu, 2 koraka ispred , ali sve to bude tu negdje , mislim da je možda čak i ericaasa nama ali ona ide u prirodni, ali srest ćemo se usput
E sad cure koje su čule za EmbryoGlue što mislite dali ga uzeti ,plaća se dodatno nekih 100e , piše da mu je funkcija da se embrij ljepše smjesti ,a mislim da meni koja imam endometriozu možda može pomoći…
Anitramnisi li ti nešto spominjala da su ti ga koristili. Kako su ti ga opisali, što misliš, da tražim ak mogu?
.
Puno pozdravljam i sve ostale curke koje nisam spomenula
Nakon dva neuspjela transfera, treci put smo uzeli embryoglue i evo me u 22-gom tjednu 😍 pa razmisli... 💋
Tanja kako to da nisu javili 🤔 obavezno pitaj, a za anemiju je meni mama pravila sok od svjeze cikle koju je prethodno kuhala i na kraju dodala limuntos unutra, ono malo je prekrilo taj odvratni ukus jer od same pomisli na ciklu mi se zeludac dize ali to sam ja 😥
Vuky nadam se da ce nakon aspiracije bolovi prestati, koliko imas folikula ? Btw cuki je premeden ❤️ i ja imam jednoga ali je kod mojih u Bosni, strasno mi nedostaje 😭😭😭😭
Sanjich ma kakva depra pu pu pu, jaca si nego mislis, ne posustaj ❤️
Nikitta bas super da je namakanje pomoglo, da sve duplo, da napomenem da mi je ovo drugi brak by the way 🙈❤️
Ruška tu sam bilo kada, za bilo koju od vas u svakom smislu, drago mi je da moji savjeti i ono sto sam i sama prosla nekome mogu pomoci ❤️ ja sam najsretnija kada pomazem
Bozma ozdravi sto prije, napuni se energijom za praznike uz svoje bliznje i onda po malca.. sada promijeni potpis jer imas smrzlica ❤️❤️❤️❤️ prvi put fet, si uzbudjena ? Mozda ti bas taj fet donese srecu i dugo iscekivanu bebu ❤️
Miss to je super beta za 11 dnt, neka se uredno dupla 💪🏼❤️ drago mi je da se krvarenje smanjuje, i sama sam krvarila ali u 5 tjednu, samo strogo miruj i bit ce sve ok
Malotele nisam uspjela naci tog tvog snjesku o kom pricas, ali nadam se da ce beta ipak nesto pokazati ❤️ a ona moja svekrva neukrotivi zmaj s njom sam prekinula bilo koji vid kontakta pa sam na kraju dobila prijatnju ako joj mm i djeca ne budu dolazili imat cu ogromnih problema s njom 🙈 a mm nece da cuje za nju kada je procitao sta mi je pisala i lada je popricao s njom.. on nikada nije ni imao dobar odnos s roditeljima jer je zivio s njima u prvom braku sa zenom i nakon razvoda ta bivsa zena ostala kod njih u kuci jos 6 mjeseci dok su je skolovali i nasli joj posao.. a jadan mm se morao iseliti za to vrijeme.. tako da sama pala sama se ubila 🤗🤢
Tiki sretno u petak na punkciji 🎉🙏
Dada ajoj pa onda je zbog toga jer cim si prestala vec si osjetila poboljsanje.. ma ne mozemo biti pametni u svemu ovome, sopamo se cime stignemo, ne znas vise zbog cega i od cega te zaboli nesto deseto 😞🥴
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Jesam tad sam odradila pregled i konzultacije… da to je i meni problem, ne znam kad cu dobiti ali trebala bi kroz koji dan i ja… rekla mi je sestra da zovnem 1 dan kad dobijem… tad sam planirala i napravit covid test… otic po lijekove i sve 🙄 valjda sve to stignem… jer ne mozes nista unaprijed kad nista ne znam…
Meni je rečeno da se sa bockanjem može početi 2 li 3 dan M tako da stigneš. Ne možeš znati hoće li za kasniti koji dan. I onda ti ne važi više Covid test. Makar meni su to takve gluposti da ti treba test za otići po lijekove 🙄🙄🙄
Znači i ti si u našoj "grupi". Svi smo u dan dva razlike... 🥰🥰🥰
endometrioza
Dada31 baš mi je drago da nas ima toliko u isto vrijeme🤗
Meni je danas rekao doktor da IVF nije švedski stol i da oni odlučuju kad ide neki od dodatnih tretmana i za to ima👍😆
Došao je suprugu nalaz; normo! Sve mu je tip top! Morfologija, progresivnost, koncentracija... Broj i volumen nisu gledali jer je bilo 2dana apstinencije. To je sad već 2.puta tako pokazalo... Znači sad smo kategorija idiopatska neplodnost što me odmah sjeti na Lucija007…
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji