Miss pa beta ti je super!! Baš mi je drago zbog tebe. Sad samo smireno i pusti je nek se dupla 🤗🤗
Tiki meni se to čini sasvim dobro, endometrij bi i trebao biti te debljinenu ovoj fazi ciklusa. Sretno na punkciji 🍀🍀
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Cure, moja beta je 98.6 ! Bas sam sretna, buljim u taj nalaz i suze mi idu…pao mi je kamen sa srca,svjesna sam da je mala ali ipak je 11dnt, pa valjda je to ok…u petak cu ponoviti i nadati se da ce biti preko 200… Cak mi se cini da se i krvarenje smanjuje ali doslovno nisam mrdnula s kauca osim do wc-a, otkazala sam i posao do daljnjega tako da cu stvarno paziti i nadati se najboljem! Hvala svima sto brinu ❤️🥰
Joj, vjerujem da ti je pao kamen sa srca. Cijeli dan na poslu mislim na tebe i kakva će beta biti... Čestitam, čuvaj se 😘
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Leptirica 90🦋 super, čestitam😍
Jeremija, nadam se da si bolje, eto dočekala si svog malog smrzlića 😘
Belaa, baš lijepo da si se javila i da se lagano oporavljaš 🤗
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Anitramnisi li ti nešto spominjala da su ti ga koristili. Kako su ti ga opisali, što misliš, da tražim ak mogu?
.
E nisam ti ja to uzela. Kod mene je bilo nes drugo.
Sorry ja sam bila uvjerena da si ti spomenula Glue neznam zašto , očito je ipak netko drugi ,inače nebi ni znala za njega
endometrioza
Anitramnisi li ti nešto spominjala da su ti ga koristili. Kako su ti ga opisali, što misliš, da tražim ak mogu?
.
Sorry ja sam bila uvjerena da si ti spomenula Glueneznam zašto , očito je ipak netko drugi ,inače nebi ni znala za njega
Meni su ga stavljali, kao hijaluronska kiselina uz nutritivno pojačan medij u kojem ih inače drže u zdjelicama, čitala sam da povećava stopu implantacije. Al mislim da neću bit i primjer uspješnosti, samo šta nisam dobila haha
Al ja ću ga tražit i drugi put..
.
Sorry ja sam bila uvjerena da si ti spomenula Glueneznam zašto , očito je ipak netko drugi ,inače nebi ni znala za njega
Meni su ga stavljali, kao hijaluronska kiselina uz nutritivno pojačan medij u kojem ih inače drže u zdjelicama, čitala sam da povećava stopu implantacije. Al mislim da neću bit i primjer uspješnosti, samo šta nisam dobila haha
Al ja ću ga tražit i drugi put..
Možda je simptom lažan , znaš da su mnoge curke pisale da su isto osjećale...kada bi trebala dobiti M? Kada si imala transfer? Jesu piškila testić?
endometrioza
Dada mi smo si tu negdje samo ja sam u prirodnom, 27.11.prva folikulometrija i po mom skromnom mišljenju idući tjedan od srijede do petka mi je ovulacija pa ćemo bit pametniji i vidjeti šta možemo dobiti... Meni uranio menzes ali još bolje, jedva ga dočekala.... sretno svakako! I ja sam čula da je netko spomenuo ljepilo ali neznam ništa dalje... možda super glue da stavimo
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Dadami smo si tu negdje samo ja sam u prirodnom, 27.11.prva folikulometrija i po mom skromnom mišljenju idući tjedan od srijede do petka mi je ovulacija pa ćemo bit pametniji i vidjeti šta možemo dobiti… Meni uranio menzesali još bolje, jedva ga dočekala…. sretno svakako! I ja sam čula da je netko spomenuo ljepilo ali neznam ništa dalje… možda super glue da stavimo
neznam kako će se meni stvari razvijati ,ali po svemu sudeći ako u petak krenem sa bockanjem , u ponedjeljak mi je prva folikulometrija, zatim dalje nastavljamo ovisno koliko će biti potrebno, MTB mi je pisala da je to izuzetno , 8,10,12 dana ,ovisno o rastu folikula , vidjet ćemo... ja sam u nedjelju popila dvije zadnje, sad čekam M ali nikako da krene, rekao je doktor da je lako moguće da će se tek jedva malo pokazati...osjećam da je u blizini i samo čekam da pokuca i pita smije li
Hahahaha ,dobra ideja, predložit ču im , super glue je i isplativiji
endometrioza
Dadami smo si tu negdje samo ja sam u prirodnom, 27.11.prva folikulometrija i po mom skromnom mišljenju idući tjedan od srijede do petka mi je ovulacija pa ćemo bit pametniji i vidjeti šta možemo dobiti… Meni uranio menzesali još bolje, jedva ga dočekala…. sretno svakako! I ja sam čula da je netko spomenuo ljepilo ali neznam ništa dalje… možda super glue da stavimo
neznam kako će se meni stvari razvijati ,ali po svemu sudeći ako u petak krenem sa bockanjem , u ponedjeljak mi je prva folikulometrija, zatim dalje nastavljamo ovisno koliko će biti potrebno, MTB mi je pisala da je to izuzetno , 8,10,12 dana ,ovisno o rastu folikula , vidjet ćemo… ja sam u nedjelju popila dvije zadnje, sad čekam M ali nikako da krene, rekao je doktor da je lako moguće da će se tek jedva malo pokazati…osjećam da je u blizini i samo čekam da pokuca i pita smije li
Meni M triba u subotu, al već sad boli, a i inače se najavi par dana prije i znam je pogodit u sat vrimena haha
Nisam piškila jer sam se zarekla da neću više nikad i stvarno neću haha, a i primila sam booster hcga u pon pa mu triba da izađe. Nez, ako slučajno ne dobijem za vikend onda ću u pon betu, al stvarno se već spremam i planiram treći postupak.
neznam kako će se meni stvari razvijati ,ali po svemu sudeći ako u petak krenem sa bockanjem , u ponedjeljak mi je prva folikulometrija, zatim dalje nastavljamo ovisno koliko će biti potrebno, MTB mi je pisala da je to izuzetno , 8,10,12 dana ,ovisno o rastu folikula , vidjet ćemo… ja sam u nedjelju popila dvije zadnje, sad čekam M ali nikako da krene, rekao je doktor da je lako moguće da će se tek jedva malo pokazati…osjećam da je u blizini i samo čekam da pokuca i pita smije li
Meni M triba u subotu, al već sad boli, a i inače se najavi par dana prije i znam je pogodit u sat vrimena haha
Nisam piškila jer sam se zarekla da neću više nikad i stvarno neću haha, a i primila sam booster hcga u pon pa mu triba da izađe. Nez, ako slučajno ne dobijem za vikend onda ću u pon betu, al stvarno se već spremam i planiram treći postupak.
Haha krivi post sam quoteala, al bar pravoj osobi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji