Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pami
    25. Studeni 2020. 16:47

Miss pa beta ti je super!! Baš mi je drago zbog tebe. Sad samo smireno i pusti je nek se dupla 🤗🤗
    Tiki meni se to čini sasvim dobro, endometrij bi i trebao biti te debljinenu ovoj fazi ciklusa. Sretno na punkciji 🍀🍀

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Amaranta
    25. Studeni 2020. 16:49

🍀🐞MISS🐞🍀

Cure, moja beta je 98.6 ! Bas sam sretna, buljim u taj nalaz i suze mi idu…pao mi je kamen sa srca,svjesna sam da je mala ali ipak je 11dnt, pa valjda je to ok…u petak cu ponoviti i nadati se da ce biti preko 200… Cak mi se cini da se i krvarenje smanjuje ali doslovno nisam mrdnula s kauca osim do wc-a, otkazala sam i posao do daljnjega tako da cu stvarno paziti i nadati se najboljem! Hvala svima sto brinu ❤️🥰

Joj, vjerujem da ti je pao kamen sa srca. Cijeli dan na poslu mislim na tebe i kakva će beta biti... Čestitam, čuvaj se 😘

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

Amaranta
    25. Studeni 2020. 16:51

Leptirica 90🦋 super, čestitam😍
    Jeremija, nadam se da si bolje, eto dočekala si svog malog smrzlića 😘
    Belaa, baš lijepo da si se javila i da se lagano oporavljaš 🤗

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Studeni 2020. 16:53

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

Anitramnisi li ti nešto spominjala da su ti ga koristili. Kako su ti ga opisali, što misliš, da tražim ak mogu?
    .

E nisam ti ja to uzela. Kod mene je bilo nes drugo.

Sorry ja sam bila uvjerena da si ti spomenula Glue  neznam zašto , očito je ipak netko drugi ,inače nebi ni znala za njega 

endometrioza

25. Studeni 2020. 16:56

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

Anitramnisi li ti nešto spominjala da su ti ga koristili. Kako su ti ga opisali, što misliš, da tražim ak mogu?
    .

Sorry ja sam bila uvjerena da si ti spomenula Glueneznam zašto , očito je ipak netko drugi ,inače nebi ni znala za njega

Meni su ga stavljali, kao hijaluronska kiselina uz nutritivno pojačan medij u kojem ih inače drže u zdjelicama, čitala sam da povećava stopu implantacije. Al mislim da neću bit i primjer uspješnosti, samo šta nisam dobila haha
    Al ja ću ga tražit i drugi put.. 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Studeni 2020. 17:01

Ivanaxx

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

.

Sorry ja sam bila uvjerena da si ti spomenula Glueneznam zašto , očito je ipak netko drugi ,inače nebi ni znala za njega

Meni su ga stavljali, kao hijaluronska kiselina uz nutritivno pojačan medij u kojem ih inače drže u zdjelicama, čitala sam da povećava stopu implantacije. Al mislim da neću bit i primjer uspješnosti, samo šta nisam dobila haha
    Al ja ću ga tražit i drugi put..

Možda je simptom lažan , znaš da su mnoge curke pisale da su isto osjećale...kada bi trebala dobiti M? Kada si imala transfer? Jesu piškila testić?

endometrioza

ericaa
    25. Studeni 2020. 17:09

Dada mi smo si tu negdje samo ja sam u prirodnom, 27.11.prva folikulometrija i po mom skromnom mišljenju idući tjedan od srijede do petka mi je ovulacija pa ćemo bit pametniji i vidjeti šta možemo dobiti... Meni uranio menzes ali još bolje, jedva ga dočekala.... sretno svakako! I ja sam čula da je netko spomenuo ljepilo ali neznam ništa dalje... možda super glue da stavimo 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Studeni 2020. 17:17

ericaa

Dadami smo si tu negdje samo ja sam u prirodnom, 27.11.prva folikulometrija i po mom skromnom mišljenju idući tjedan od srijede do petka mi je ovulacija pa ćemo bit pametniji i vidjeti šta možemo dobiti… Meni uranio menzesali još bolje, jedva ga dočekala…. sretno svakako! I ja sam čula da je netko spomenuo ljepilo ali neznam ništa dalje… možda super glue da stavimo

neznam kako će se meni stvari razvijati ,ali po svemu sudeći ako u petak krenem sa bockanjem , u ponedjeljak mi je prva folikulometrija, zatim dalje nastavljamo ovisno koliko će biti potrebno, MTB mi je pisala da je to izuzetno , 8,10,12 dana ,ovisno o rastu folikula , vidjet ćemo... ja sam u nedjelju popila dvije zadnje, sad čekam M ali nikako da krene, rekao je doktor da je lako moguće da će se tek jedva malo pokazati...osjećam da je u blizini i samo čekam da pokuca i pita smije li 
    Hahahaha ,dobra ideja, predložit ču im , super glue je i isplativiji 

endometrioza

25. Studeni 2020. 17:22

🌺Dada31🌺

ericaa

Dadami smo si tu negdje samo ja sam u prirodnom, 27.11.prva folikulometrija i po mom skromnom mišljenju idući tjedan od srijede do petka mi je ovulacija pa ćemo bit pametniji i vidjeti šta možemo dobiti… Meni uranio menzesali još bolje, jedva ga dočekala…. sretno svakako! I ja sam čula da je netko spomenuo ljepilo ali neznam ništa dalje… možda super glue da stavimo

neznam kako će se meni stvari razvijati ,ali po svemu sudeći ako u petak krenem sa bockanjem , u ponedjeljak mi je prva folikulometrija, zatim dalje nastavljamo ovisno koliko će biti potrebno, MTB mi je pisala da je to izuzetno , 8,10,12 dana ,ovisno o rastu folikula , vidjet ćemo… ja sam u nedjelju popila dvije zadnje, sad čekam M ali nikako da krene, rekao je doktor da je lako moguće da će se tek jedva malo pokazati…osjećam da je u blizini i samo čekam da pokuca i pita smije li

Meni M triba u subotu, al već sad boli, a i inače se najavi par dana prije i znam je pogodit u sat vrimena haha
    Nisam piškila jer sam se zarekla da neću više nikad i stvarno neću haha, a i primila sam booster hcga u pon pa mu triba da izađe. Nez, ako slučajno ne dobijem za vikend onda ću u pon betu, al stvarno se već spremam i planiram treći postupak.

25. Studeni 2020. 17:23

Ivanaxx

🌺Dada31🌺

ericaa

neznam kako će se meni stvari razvijati ,ali po svemu sudeći ako u petak krenem sa bockanjem , u ponedjeljak mi je prva folikulometrija, zatim dalje nastavljamo ovisno koliko će biti potrebno, MTB mi je pisala da je to izuzetno , 8,10,12 dana ,ovisno o rastu folikula , vidjet ćemo… ja sam u nedjelju popila dvije zadnje, sad čekam M ali nikako da krene, rekao je doktor da je lako moguće da će se tek jedva malo pokazati…osjećam da je u blizini i samo čekam da pokuca i pita smije li

Meni M triba u subotu, al već sad boli, a i inače se najavi par dana prije i znam je pogodit u sat vrimena haha
    Nisam piškila jer sam se zarekla da neću više nikad i stvarno neću haha, a i primila sam booster hcga u pon pa mu triba da izađe. Nez, ako slučajno ne dobijem za vikend onda ću u pon betu, al stvarno se već spremam i planiram treći postupak.

Haha krivi post sam quoteala, al bar pravoj osobi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.