Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    25. Studeni 2020. 16:23

Lucyn srednja, beba je jos i idemo po njega nakon transfera ☺️ manemoj preslatki i prepametni su 💗
    Miss yeeey... znala sam da beta bude ok 💕💕💕

🍀🐞MISS🐞🍀
    25. Studeni 2020. 16:27

Ekipa, hvala od❤️! Ja sam vam od aspiracije , preko transfera sve do dan danas do bete pisala neke svoje biljeske kakve sam simptome imala i kako sam se osjecala ..ako nekoga zanima mogu to tu ostaviti.. u svakom slucaju, uvijek sam mislila kad neko kaze da su simptomi za menstruaciju i za trudnocu isti da je nemoguce,kao da mora bit neke razlike, znat cu kad sam trudna bla bla bla..stvarno su simptomi jako slicni ako ne i isti. I sad i ko zna do kad ce tako bit ali stalno stalno imam osjecaj da cu dobit pravu M (mozda je to tako i zbog mog krvarenja) , boli me donji dio trbuha i nesto mi kao kruli i pucketa unutra,a leđa me ubijaju vec danima ..nista drugo posebno ne bi mogla izdvojiti..
    Nadam se da manja beta kao moja ipak moze zavrsiti normalnom i pravilnom trudnocom do kraja! Ne planiram se nesto uzivljavati, sretna jesam ali i oprezna ,i tako ce bit vjerojatno do 12.tj ako ne i do kraja...ali definitivno ne bi prije 12.tj htjela na listu za trudnice , previse sam se toga naslusala i nagledala , lijepo je meni i gore u trudnice soon to be zasada 
    MTB ne znam jel citas ,ali vise mislim danas na tebe nego na svoju betu, krvarenje i ostalo...saljem ti puno pusica i veliki zagrljaj...zelim da znas da nisi sama i da te tu svi jako volimo i da ti zelimo da sve ovo sto bezbolnije prođe da mozes krenuti dalje 
    Malotele ❤️❤️❤️ 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Nada 🍀
    25. Studeni 2020. 16:33

Miss, Leptirica čestitam na predivnim betama, držimo fige na najjače da sve bude dobro 🙏🤞🍀🍀🍀🍀
    Bela drago mi je čuti da si malo bolje
    Sretno cure svima 🍀🙏🙏

🌼TiKi🌼
    25. Studeni 2020. 16:34

Emmie pcos inace ide s povisenim amh... Sto ne znaci da ce ta pacijentica dobiti hrpu stanica, samo da je povecan rizik za hiperstimulaciju. Primjer sam ja, prvi put sam dobila jednu, sada imam 4 folikula... Jednostavno slabo reagiram na stimulaciju.

Curke danasnji uzv... Dva manja, dva veca folikula, veceras stoperica, petak punkcija. Sto se tice endo...danas dr kaze da ne izgleda vise prezreo kao prosli put, 9mm. Vidjet cemo sve kakvi ce biti zameci i hoce li biti transfera. Naravno, necu inzistirati. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ericaa
    25. Studeni 2020. 16:36

vuky

https://ibb.co/FY9nDQb
    Nije test, ali je beba 💗

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

25. Studeni 2020. 16:37

🍀🐞MISS🐞🍀

Ekipa, hvala od❤️! Ja sam vam od aspiracije , preko transfera sve do dan danas do bete pisala neke svoje biljeske kakve sam simptome imala i kako sam se osjecala ..ako nekoga zanima mogu to tu ostaviti.. u svakom slucaju, uvijek sam mislila kad neko kaze da su simptomi za menstruaciju i za trudnocu isti da je nemoguce,kao da mora bit neke razlike, znat cu kad sam trudna bla bla bla..stvarno su simptomi jako slicni ako ne i isti. I sad i ko zna do kad ce tako bit ali stalno stalno imam osjecaj da cu dobit pravu M (mozda je to tako i zbog mog krvarenja) , boli me donji dio trbuha i nesto mi kao kruli i pucketa unutra,a leđa me ubijaju vec danima ..nista drugo posebno ne bi mogla izdvojiti..
    Nadam se da manja beta kao moja ipak moze zavrsiti normalnom i pravilnom trudnocom do kraja! Ne planiram se nesto uzivljavati, sretna jesam ali i oprezna ,i tako ce bit vjerojatno do 12.tj ako ne i do kraja…ali definitivno ne bi prije 12.tj htjela na listu za trudnice , previse sam se toga naslusala i nagledala , lijepo je meni i gore u trudnice soon to be zasada
    MTB ne znam jel citas ,ali vise mislim danas na tebe nego na svoju betu, krvarenje i ostalo…saljem ti puno pusica i veliki zagrljaj…zelim da znas da nisi sama i da te tu svi jako volimo i da ti zelimo da sve ovo sto bezbolnije prođe da mozes krenuti dalje
    Malotele ❤️❤️❤️

Ako si imala grčeve tipa menstrualnih danima već, samo šalji vamo hahaha
    Ohrabrenja nikad dosta 😂

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Studeni 2020. 16:39

MTB drago mi je da si bolje, odmaraj 
    Belaaa baš mi je drago da si se javila i da se uspješno oporavljaš...
    Jeremija baš mi je žao zbog visoke temperature, u potpunosti razumijem da ti nije do ničega, mene ova moja od 37.3 satrala u mozak danima ,a di nebi tebe tvoja. Drago mi je za pingua i nadam se da će ti FET biti uspješan kada god odlučila otići.
    manemoj drago mi je da ti je tijelo tako dobro podnijelo zadnje hormone i da već možeš u postupak, držim palčeve da bude uspješan.
    Leptirica, MISS drago mi je zbog divnih beta, želim lijepo duplanje i divne vijesti svaki put 
    Nadalice nisam ti ja još na utrićima, ja sam pila kontracepciju i to 2 dnevno pa mi je organizam vjerojatno burno reagirao. To je zato jer sam hvalila pilule pa mi se vraća , eto mi...ali osjećam se bolje sad kad sam prestala piti, samo se nadam da neću završiti kao Jeremija.
    AuroraB ti si u istoj fazi kao ja, čekaš mengu i krećeš sa pikanjem...meni je na nultom isto endo bio super, 10.9 mm ali to ionako nema veze kad menga dođe sve poslije kreće ispočetka ,uglavnom ako ne dobijem danas, sutra ,u petak bez obzira na sve krećem sa bockanjem. Mislim da smo nas dvije na istoj stazi  i Razumna  je tu, 2 koraka ispred , ali sve to bude tu negdje , mislim da je možda čak i ericaa sa nama ali ona ide u prirodni, ali srest ćemo se usput 
    E sad cure koje su čule za EmbryoGlue što mislite dali ga uzeti ,plaća se dodatno nekih 100e , piše da mu je funkcija da se embrij ljepše smjesti ,a mislim da meni koja imam endometriozu možda može pomoći...
    Anitram  nisi li ti nešto spominjala da su ti ga koristili. Kako su ti ga opisali, što misliš, da tražim ak mogu?
    .
    Puno pozdravljam i sve ostale curke koje nisam spomenula 

endometrioza

Ruska1986
    25. Studeni 2020. 16:43

🍀🐞MISS🐞🍀

Cure, moja beta je 98.6 ! Bas sam sretna, buljim u taj nalaz i suze mi idu…pao mi je kamen sa srca,svjesna sam da je mala ali ipak je 11dnt, pa valjda je to ok…u petak cu ponoviti i nadati se da ce biti preko 200… Cak mi se cini da se i krvarenje smanjuje ali doslovno nisam mrdnula s kauca osim do wc-a, otkazala sam i posao do daljnjega tako da cu stvarno paziti i nadati se najboljem! Hvala svima sto brinu ❤️🥰

🥳🥳🥳 bas mi je drago! Nisam puno fulalo, za mrvicu je falilo da bude troznamenkasta 🤗🤗🤗 jooj, iscekujemo petak sa tobom!! Samo da sve ok bude 🙏🏻🙏🏻 a bit ce 🤗 i dalje miruj sto vise ☝🏻☝🏻☝🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

25. Studeni 2020. 16:44

🌺Dada31🌺

MTB drago mi je da si bolje, odmarajBelaaa baš mi je drago da si se javila i da se uspješno oporavljaš…Jeremija baš mi je žao zbog visoke temperature, u potpunosti razumijem da ti nije do ničega, mene ova moja od 37.3 satrala u mozak danima ,a di nebi tebe tvoja. Drago mi je za pingua i nadam se da će ti FET biti uspješan kada god odlučila otići.manemoj drago mi je da ti je tijelo tako dobro podnijelo zadnje hormone i da već možeš u postupak, držim palčeve da bude uspješan.Leptirica, MISS drago mi je zbog divnih beta, želim lijepo duplanje i divne vijesti svaki putNadalice nisam ti ja još na utrićima, ja sam pila kontracepciju i to 2 dnevno pa mi je organizam vjerojatno burno reagirao. To je zato jer sam hvalila pilule pa mi se vraća , eto mi…ali osjećam se bolje sad kad sam prestala piti, samo se nadam da neću završiti kao Jeremija.
    AuroraB ti si u istoj fazi kao ja, čekaš mengu i krećeš sa pikanjem…meni je na nultom isto endo bio super, 10.9 mm ali to ionako nema veze kad menga dođe sve poslije kreće ispočetka ,uglavnom ako ne dobijem danas, sutra ,u petak bez obzira na sve krećem sa bockanjem. Mislim da smo nas dvije na istoj stazii Razumnaje tu, 2 koraka ispred , ali sve to bude tu negdje , mislim da je možda čak i ericaasa nama ali ona ide u prirodni, ali srest ćemo se usput
    E sad cure koje su čule za EmbryoGlue što mislite dali ga uzeti ,plaća se dodatno nekih 100e , piše da mu je funkcija da se embrij ljepše smjesti ,a mislim da meni koja imam endometriozu možda može pomoći…
    Anitramnisi li ti nešto spominjala da su ti ga koristili. Kako su ti ga opisali, što misliš, da tražim ak mogu?
    .
    Puno pozdravljam i sve ostale curke koje nisam spomenula

E nisam ti ja to uzela. Kod mene je bilo nes drugo.

Ruska1986
    25. Studeni 2020. 16:44

Bella, drago mi je da si se javila i da sve ide u dobrom smjeru... Sad se lijepo odmori i oporavi i onda u nove pobjede! ❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.