Jeremija žao mi je da se loše osjećaš. I slažem se, uzmi vremena za sebe. Odmori se, oporavi i fizički i psihički pa onda tek transfer. Želim ti svu sreću 🙏❣
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
MTB nemam koronu ali da je nešto drugo valjda bi i krv pokazala jer su mi u petak vadili KKS i da je nešto već bi krv pokazala i oni bi mene zvali. Zapravo sam sada čitala da je čovjekova temperatura do tih granica sasvim normalna. Seka isto pije pilule i zadnjih par pilula pred mengu obavezno blago povišena temperatura. Tako da moguće da mi se tijelo nije ni naviknulo još na njih. A i toliko me stres pere oko svega ovoga, pa još i briga dali ćemo moći u hrvatsku na g.o ili ne… Nisam vidjela svoje već godinu dana zbog te glupe korone.. . Sve me to puno brine i užasno sam napeta…. Pričekati ću još dan dva tri pa ako se nešto bude pogoršavalo ja ću doktoru reći. Sad pijem paracetamol da mi snizi to šta se snizit ima, dok još smijem. A rekao je da ga zovem dok krenem sa pikanjem pa ćemo odlučiti što dalje i kad je prva folik.😊 Ali užasno užasno užasno me strah svega ☹️☹️☹️
Inače znaš li da stres može povisiti temperaturu za malo?
Čula sam to, moja temperatura inače je oko 36.8 normalna, nije puno porasla. Neznam koji me vrag tjerao da mjerim, muž mjerio pa reko idem i ja i kad sam vidjela 37.3 skoro sam u nesvijest pala. Inače nebi ni znala da je povišena i sad sam pod stresom zbog toga jer se bojim da se ne pogorša i zezne mi postupak... i stalno se tak sad drži. Evo upravo sam sad mjerila i sad je 37.0 🙄🙄
endometrioza
miss da, u pravu si da su lh testovi za trudnocu nepouzdani. ja sam isto bas razmislila, pa vjerojatno lh testovi i uvijek pokazuju nekakvu crticu, nekad blijedju nekad jacu.
little123 nema veze za ovaj put, bit ce sigurno uskoro i pozitivan, mozda vec sljedeci ciklus :)
Hvala vam cure na podršci :))
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Prije sat vremena me zvao dr.Škvorc jer sam im pisala mail do kada da pijem koju terapiju.pita me da li sam vadila drugu betu.kazem da nisam jer su mi dva ginekologa,socijalni i privatni rekli da netreba ponavljati jer je dosta velika za 14 dnt. Kaze on da preporuča da se tako vidi da li je sve ok,ako se dupla,te ako je trodupla da su blizanci.pitam ga da li da odem sutra vaditi,kaze ako se mogu strpiti do 03.12.kada radim prvi uzv neka tako bude.nisam pametna sta sada misliti,pa nemoze se po beti znati da li je sve ok?koliko žena uopće ne vade betu.eto nije ni dobro imati veliku prvu betu☹️
Jesi davno vadila betu? Ako nisi davno izvadi još jednu ali ako je prošlo dosta bolje nemoj jer se beta nakon neke razine više ne dupla pravilno pa će ti samo stres stvoriti. Inače u većini slučajeva je pravilo da se beta ponavlja jer to je pokazatelj da se trudnoća razvoja u dobrom smjeru. Ne mora biti, vidiš da Nadalica je imala veliku betu također i nije ponavljalo.. Ali tvoja beta je dosta velika. Većina nas na 14dpt nismo ni blizu došle do 1000 😁 ja sam 16 dpt imala 670. Ali nisu oni to mislili kao ništa loše, nije prevelika već vjerojatno da se dovoljno uduplavala kad je došla do 1000 😁 možda fkt jesu blizanci 💁♀️😁 ako si davno vadila strpi se onda još do ultrazvuka pa ćeš vidjet. Svejedno je sad ako su blizanci vidjet ćeš na ultrazvuku 😁 mislim da je doktor Skvorc to sad mislio da se ne sekiras bzvz, super je on doktor, bar ja imam s njim dobro iskustvo. Ne brini se, bit će sve ok 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ljutopile simptom koji inace nisam nikad do sada imala je bio pritisak u donjem dijelu trbuha plus bolovi u ledjima, koji imam od 8dnt. Sad je to nekad pritisak, a nekad menga bolovi plus bolovi u ledjima, ali prvih 3-4 dana je bio samo pritisak plus bolovi u ledjima.
Imala sam i glavobolju 8dnt i 9dnt i kasnije vise ne
Prije sat vremena me zvao dr.Škvorc jer sam im pisala mail do kada da pijem koju terapiju.pita me da li sam vadila drugu betu.kazem da nisam jer su mi dva ginekologa,socijalni i privatni rekli da netreba ponavljati jer je dosta velika za 14 dnt. Kaze on da preporuča da se tako vidi da li je sve ok,ako se dupla,te ako je trodupla da su blizanci.pitam ga da li da odem sutra vaditi,kaze ako se mogu strpiti do 03.12.kada radim prvi uzv neka tako bude.nisam pametna sta sada misliti,pa nemoze se po beti znati da li je sve ok?koliko žena uopće ne vade betu.eto nije ni dobro imati veliku prvu betu☹️
Ti uopce nemas veliku betu jer si ju vadila tek 14 dan kao prvo, a kao drugo cuj to.. Ako se utrostrucila onda su blizanci🤢🙉🙉🙉
A sta je on, baba Vanga
Ja cu poludit😅😅😅😅
Pa ja sam 12 dan imala betu 1200 skoro i ni rijeci o tom da je prevelika i 1 je plod bio…
baba Vanga :DDD umirem
Jeremija drži se, ajme koja koma, baš su te satrali da sad i povraćaš. Nadam se da ćeš uspjeti spavati, uzmi nešto, utopli se, pazi na sebe. ♥️
Dada31 u drugoj fazi ciklusa povišena tempica je uobičajena, meni ide do 37.5. Pišeš da si popila zadnju pilulu, pa možda i one oponašaju ciklus, pa su ti digle tempicu. Test na trudnoću nisi radila, just in case?
Nikitta
Inače to nikada nisam osjetila, ali možda nisam ni pridodavala pažnju tome jer nisam toplomjer koristila već skoro godinu dana i onda eto izmjerim bezveze i šlagiram se skoro. 🙄🙄 Test nisam radila jer prije 10 sam dana imala pravu mengu a muža ukočilo u kičmi i nismo imali 10 dana akcije nikakve 🙄 neznam dali je moguće da se povisila jer sam pila duplu dozu pilula. Pila sam 2 dnevno umjesto 1. Ali tako mi je liječnik rekao. No nigdje u uputama ne piše da je to moguća nuspojava, no također ne piše ni da se uzimaju dvije 🤦🏻♀️ mislim da je htjela buknuti, da bi već buknula od petka. Cijelo vrijeme stagnira. Osjećam samo toplinu u ustima a čelo mi je hladno i stalno me hladan znoj oblijeva. Što mi je skorz čudno... Hladan znoj, hladno čelo i temperatura.. 🥴🥴
endometrioza
Jesi davno vadila betu? Ako nisi davno izvadi još jednu ali ako je prošlo dosta bolje nemoj jer se beta nakon neke razine više ne dupla pravilno pa će ti samo stres stvoriti. Inače u većini slučajeva je pravilo da se beta ponavlja jer to je pokazatelj da se trudnoća razvoja u dobrom smjeru. Ne mora biti, vidiš da Nadalica je imala veliku betu također i nije ponavljalo.. Ali tvoja beta je dosta velika. Većina nas na 14dpt nismo ni blizu došle do 1000 😁 ja sam 16 dpt imala 670. Ali nisu oni to mislili kao ništa loše, nije prevelika već vjerojatno da se dovoljno uduplavala kad je došla do 1000 😁 možda fkt jesu blizanci 💁♀️😁 ako si davno vadila strpi se onda još do ultrazvuka pa ćeš vidjet. Svejedno je sad ako su blizanci vidjet ćeš na ultrazvuku 😁 mislim da je doktor Skvorc to sad mislio da se ne sekiras bzvz, super je on doktor, bar ja imam s njim dobro iskustvo. Ne brini se, bit će sve ok 😘
Nije to velika beta za 14 dan.. Evo i nasa Nina985 ima 14 dan 500 ali su kod nje trodnevni a ovdje su blastice sto je razlika 2 dana..kad preracunamo to je to🙃... . I po beti se ne moze znati da li su blizanci.. Niti po duplanju a pogotovo ne po jednoj 'vecoj' beti... Iako to po meni nikako nije prevelika beta.. To je bas lijepa beta za 14 dan blastice🌺..Taman☺️
Jedna info za zene iz Njemacke. Ako idete na bolovanje radi MPO nece vam biti isplaceno. Poslodavac ne isplacuje Krankgeld za potpomognutu. Tako da meni nisu isplatili ali su se zajebali malo. Jer ja od Klinike za MPO imam mozda samo 5 dana bolovanja a ostalo je od mog ginekologa di je dijagnoza - mogucnost prijeteceg pobacaja - i jos imam nesto od Doktora opce prakse sto se uopce ne tice MPO. Ovih 5 dana nek si zabe u dupe a ovo ce bome platiti. Al eto cisto da znate vi koje ste u Njemackoj.
Meni je rekla moja socijalna da ako dođe do trudnoće da će mi ona pisati bolovanje za rizičnu trudnoću od prvog dana. Ali nisam sigurna dali za mini job pokriva to pa sam tražila po internetu malo i piše da bez obzira koji posao još u pitanju da je 70% obavezno i nemaju pravo dati otkaz. Kada planiraš na bolovanje, odmah ili? Sretno 🥰🥰🥰🥰🥰
Ja sam na bolovanju vec 3 tjedna. Od transfera. Mislila sam na onaj dio punkcije i transfera. KWK ti neda bolovanje za trudnocu to dobis od ginekloga da. Ako ti da. Jer su ovdje skrti posto trudnoca nije bolest. To morat imat dobru ginicu ili problem u trudnoci. I to cu dobiti. I to ne od ginice nego od poslodavca zabranu rada jer moj posao nije za trudnicu. Al ovaj period kad sam bila par dana na bolovanju za punkciju i transfer sta su mi bas u KWK dali sam mislila. E to ne palca bolovanje poslodavac.
Sortiraj odgovore
Najstariji