Miss1502, nema sumnje, trudna si
Ja polako dolazim k sebi, samo 2 stanice. Bila je neka strka oko mene, a kako sam bila osamucena pojma nemam sta se dogadjalo, vidila sam samo da su doktorici bile poprilicno krvave ruke i dosli su i drugi dd. da joj pomognu i sad sam na infuziji. Valjda ne pukla neka zila. Bas sam razocarana brojem stanica
❤️❤️ Bozma ljubim te
Hvala….sad sam malo usla da vidim sta ima. Mislim da ni ja necu sad na transfer ako se i oplode. Nije mi dobro, nisam nista jela danas, a povracam i opet uzasna glavobolja. Odveo me muz kod dr.opce prakse pa su mi dali nesto za bolove i neke uputnice. Nemaju mi oni sta rec ni dat za ovo dole. Ako idem na hitnu prenocit cu tamo cekajuci a nemam sad snage za to. E da, bio je dr.xy danas u tom neredu oko mene. Njega su prvog zvali u toj strci. Ne mogu ja bez njega 😁
Baš mi je žao, daj si vremena za odmoriti!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jedna info za zene iz Njemacke. Ako idete na bolovanje radi MPO nece vam biti isplaceno. Poslodavac ne isplacuje Krankgeld za potpomognutu. Tako da meni nisu isplatili ali su se zajebali malo. Jer ja od Klinike za MPO imam mozda samo 5 dana bolovanja a ostalo je od mog ginekologa di je dijagnoza - mogucnost prijeteceg pobacaja - i jos imam nesto od Doktora opce prakse sto se uopce ne tice MPO. Ovih 5 dana nek si zabe u dupe a ovo ce bome platiti. Al eto cisto da znate vi koje ste u Njemackoj.
Prijavljujem 2. betu 505.5 14dpt. 1. je bila u petak i iznosila je 69.12
Wooohoooo, savršeno!!! Sad dogovaraj prvi UZV i javi nam kad ti je termin.
Čestitam, mama!
Zvala sad soc.ginekologa. Sestra mi dala termin tek 19.01.2021 za prvi pregled, NO WAY JOSE. Kod Škvorca sam se naručila za 2 tjedna
Cestitam ♥️
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Prije sat vremena me zvao dr.Škvorc jer sam im pisala mail do kada da pijem koju terapiju.pita me da li sam vadila drugu betu.kazem da nisam jer su mi dva ginekologa,socijalni i privatni rekli da netreba ponavljati jer je dosta velika za 14 dnt. Kaze on da preporuča da se tako vidi da li je sve ok,ako se dupla,te ako je trodupla da su blizanci.pitam ga da li da odem sutra vaditi,kaze ako se mogu strpiti do 03.12.kada radim prvi uzv neka tako bude.nisam pametna sta sada misliti,pa nemoze se po beti znati da li je sve ok?koliko žena uopće ne vade betu.eto nije ni dobro imati veliku prvu betu☹️
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Jeremija jako mi je žao kako ti se sve ovo izdogađalo, ne bih htjela biti negativna, ali sigurna sam da si promislila jesu li ovo znakovi da trenutno forsiraš? Mislim, pogode te u žilu, to se ne bi smjelo događati! Znam, ljudi su, griješe, ali svega ti se nakupilo, stalno si bila u nekim dilemama. Vjerujem da si sada u jakim bolovima, a ako ima pravde, imat ćeš dvije blastice koje će obje biti bebe. Iskreno suosjećam sa svime što sada prolaziš, i želim ti brz oporavak. 💔 Najmanje što su mogli učiniti, jest reći imaš li dvije zrele stanice ili kakve su. Sebe štite trenutno, jer su očito zajebali.
Piky novosti? Jesam propustila? Jesi se javljala već danas?
Pami ma to ti je to. 😍
Slazem se s tobom. Ako ovo nije znak da stanem i da je dosta, ne znam sta je. Veselila sam se jer je ovaj put sve bilo kako treba i onda to. Neka ih ostavi do 5-tog dana i smrzne za neki drugi put, ako propadnu, sta cu im ja, nisu ni valjale onda.
Ljutopile da sam bar ovo za Pergoveris znala prije tjedan dana.
I cure, cestitam na betama i pozitivnim testovima 😘
Jeremija jako mi je žao kako ti se sve ovo izdogađalo, ne bih htjela biti negativna, ali sigurna sam da si promislila jesu li ovo znakovi da trenutno forsiraš? Mislim, pogode te u žilu, to se ne bi smjelo događati! Znam, ljudi su, griješe, ali svega ti se nakupilo, stalno si bila u nekim dilemama. Vjerujem da si sada u jakim bolovima, a ako ima pravde, imat ćeš dvije blastice koje će obje biti bebe. Iskreno suosjećam sa svime što sada prolaziš, i želim ti brz oporavak. 💔 Najmanje što su mogli učiniti, jest reći imaš li dvije zrele stanice ili kakve su. Sebe štite trenutno, jer su očito zajebali.
Piky novosti? Jesam propustila? Jesi se javljala već danas?
Pami ma to ti je to. 😍
Slazem se s tobom. Ako ovo nije znak da stanem i da je dosta, ne znam sta je. Veselila sam se jer je ovaj put sve bilo kako treba i onda to. Neka ih ostavi do 5-tog dana i smrzne za neki drugi put, ako propadnu, sta cu im ja, nisu ni valjale onda.
Ljutopile da sam bar ovo za Pergoveris znala prije tjedan dana.
I cure, cestitam na betama i pozitivnim testovima 😘
Daaaaa, da bar!!!! Ali sada znaš! Plizz nemoj odustati, samo malo odmori. Očito je njoj stvorio bolje stanice. Pila je samo folnu cink omegu i vitamin e.
Prije sat vremena me zvao dr.Škvorc jer sam im pisala mail do kada da pijem koju terapiju.pita me da li sam vadila drugu betu.kazem da nisam jer su mi dva ginekologa,socijalni i privatni rekli da netreba ponavljati jer je dosta velika za 14 dnt. Kaze on da preporuča da se tako vidi da li je sve ok,ako se dupla,te ako je trodupla da su blizanci.pitam ga da li da odem sutra vaditi,kaze ako se mogu strpiti do 03.12.kada radim prvi uzv neka tako bude.nisam pametna sta sada misliti,pa nemoze se po beti znati da li je sve ok?koliko žena uopće ne vade betu.eto nije ni dobro imati veliku prvu betu☹️
Ti uopce nemas veliku betu jer si ju vadila tek 14 dan kao prvo, a kao drugo cuj to.. Ako se utrostrucila onda su blizanci🤢🙉🙉🙉
A sta je on, baba Vanga
Ja cu poludit😅😅😅😅
Pa ja sam 12 dan imala betu 1200 skoro i ni rijeci o tom da je prevelika i 1 je plod bio...
Miss1502, nema sumnje, trudna si
Ja polako dolazim k sebi, samo 2 stanice. Bila je neka strka oko mene, a kako sam bila osamucena pojma nemam sta se dogadjalo, vidila sam samo da su doktorici bile poprilicno krvave ruke i dosli su i drugi dd. da joj pomognu i sad sam na infuziji. Valjda ne pukla neka zila. Bas sam razocarana brojem stanica
❤️❤️ Bozma ljubim te
Hvala….sad sam malo usla da vidim sta ima. Mislim da ni ja necu sad na transfer ako se i oplode. Nije mi dobro, nisam nista jela danas, a povracam i opet uzasna glavobolja. Odveo me muz kod dr.opce prakse pa su mi dali nesto za bolove i neke uputnice. Nemaju mi oni sta rec ni dat za ovo dole. Ako idem na hitnu prenocit cu tamo cekajuci a nemam sad snage za to. E da, bio je dr.xy danas u tom neredu oko mene. Njega su prvog zvali u toj strci. Ne mogu ja bez njega 😁
I ja sam napreskokce citala dok nisam nasla sta je to bilo na aspiraciji.. A xy je stvarno strucnjak ja sam se sto posto prepustila i vjerujem i njega.. A to je najbtinije da mi sami odaberemo u koga cemo se prepustit. Nekome on nije.. Ali to je sve individualno i apsolutno ne znaci da je netko bolji ili losiji..
Ako ti treba odmor uzmi ga.. Vjeruj mi ja sam u teskom raspadu.. Osjecam se odbaceno od svih prikatelja, svakih par dana mi netko javlja kako je trudan (iako zna moju borbu) ja se ne radujem iskreno jer sam u svojoj tuzi.. I onda se jos osjecam lose jer se nemogu radovat.. Pa placem... A ova godina mi je sama po sebi od pocetka teska sto se tice zdravlja.. Dosta ni je bolnice u bilo kojem smislu.. Ne znam koliko ce mi ovo trajat mozda za 10 dana se uspijem sastaviti a mozda i ne.. U svakom slucaju glavom kroz zid nemozemo...
Uz tebe smo ❤️
Jeremija baš mi je žao. Nadam se da će ti ubrzo biti bolje. Ovo je znak da svakako trebaš odmoriti, vidjet ćeš kad budeš odmorna da će se fino primiti. Od 2 stanice možda i bude čudo ne samo jedno nego dva ❤❤
LioraLiora čestitam na beti!!!!!
Monica24 sretno s kretanjem u postupak
Vuky folikuli super rastu
Lavanya pitala si kako uskladiti folikulometrije i posao. Ja nisam bila u Petrovoj ,ali mislim da su folikulometrije svaka 2 dana. Što se tiče posla, ne znam da li imaš mogućnost izići s posla ili doći kasnije na posao. Ja sam svom šefu rekla da nešto moram privatno obavljati i nije bilo problema jer sam sve nadoknadila. Ako pak ne možeš zbog vrste posla ili je neki drugi problem, onda vidi sa svojim ginekologom da ti otvori bolovanje
Tiki92 neka re ne brine veličina folikula. S obzirom da ti je planirana aspiracija u petak, do tad stignu narasti za još 8 mm. (U prosjeku rastu od 1.5-2 mm dnevno). Endometeij ti je ok debljine.
Tera pitala si za priznavanje nalaza iz BIH u KBC Split. Jel ideš na teret HZZO-a ili? Za Split ne znam, ali obično po bolnicama u Zagrebu ne priznaju nalaze iz drugih ustanova. Probaj nazvati pa pitaj da budeš sigurna
Dada31 znam da je klišej, ali pokušaj se smiriti. Ta temperatura od 37.3 ne mora nista značiti, neki od nas ju imaju cijelo vrijeme. Pričekaj još 2 dana pa se onda posavjetuj s MPO doktorom
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Jedna info za zene iz Njemacke. Ako idete na bolovanje radi MPO nece vam biti isplaceno. Poslodavac ne isplacuje Krankgeld za potpomognutu. Tako da meni nisu isplatili ali su se zajebali malo. Jer ja od Klinike za MPO imam mozda samo 5 dana bolovanja a ostalo je od mog ginekologa di je dijagnoza - mogucnost prijeteceg pobacaja - i jos imam nesto od Doktora opce prakse sto se uopce ne tice MPO. Ovih 5 dana nek si zabe u dupe a ovo ce bome platiti. Al eto cisto da znate vi koje ste u Njemackoj.
Meni je rekla moja socijalna da ako dođe do trudnoće da će mi ona pisati bolovanje za rizičnu trudnoću od prvog dana. Ali nisam sigurna dali za mini job pokriva to pa sam tražila po internetu malo i piše da bez obzira koji posao još u pitanju da je 70% obavezno i nemaju pravo dati otkaz. Kada planiraš na bolovanje, odmah ili? Sretno 🥰🥰🥰🥰🥰
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji