Blacky hvala! Nazvat ću svakako sutra pa provjeriti.. Nadam se da će dr raditi pa da vidim što dalje.
A onda ću se vjerojatno javiti ovdje sa 100 pitanja
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Lucija007, razumijem, ali mene bi bilo strah povećavati utriće na svoju ruku, čak i da mi je doktorica rekla da mogu - svejedno bih je zvala da provjerim još jednom. Ti si ipak iskusnija od mene u tome.
LioraLiora, a realno, htjet ćeš čim prije. Srce bi se trebalo čuti u 6+x nekad, nekom prije, nekom kasnije. Prokuca u 5+x, ali je to sve malo pa je teže uloviti. Ako se možeš suzdržati do 7+0, super. Meni je svejedno drago da sam išla na 6+0, dapače, išla bih i ranije, jer sam htjela potvrdu da je beba stvarno tu, da nije vanmaterična, i da se nešto nalazi u gestacijskoj vrećici. Tek nakon toga sam se dosta opustila, i počela čekati srce. Srce bi bilo bonus, ali za početak mi je ono bilo dovoljno. Sad kad osjetim bolove u jajnicima (a svako toliko ih osjećam), znam da nije do vanmaterične trudnoće, nego do normalne trudnoće i čak me i utješe.
E to ti mene zeza jer prijasnje iskustvo iui mi je bila vanmatericna..ali sad je drugacije sve. Nisam ju dobila i prokrvarila, a prosli put imala mengu normalnu 5 dana..i bolovi za vanmatericnu ne krecu tako odmah..nego su mi nakon 3 tjedna..pa me sve to tjesi, ali potvrda je potvrda sto velis. Ja bi isto samo da vide tocku. 😅
Pozdrav, vratila se s kontrole sa svim nalazima… Sad sam službeno vaš dio ekipe, dobili smo potvrdu da idemo na IVF/ICSI postupak. Predbilježeni za početak ožujka. Ni u najluđim snovima se nisam nadala da ću prolaziti kroz ovo, sva sam još nekako u nevjerici. Još moram obaviti kontrolu endokrinologa zbog povišenog prolaktina, vidjet će hoće li me staviti na neku terapiju. Što me sad čeka dalje? Što znače sad ta dva puta koja idem ''u prirodnom ciklusu''? Počinjem se isto bockati kao i u ''umjetnom' ciklusu?
Ja sam prošla dva prirodna, samo će pratiti tvoju ovulaciju a od lijekova ćeš dobiti samo stopericu prije aspiracije 😁 nakon transfera dobiješ lijekove kao i kod stimuliranog male su razlike
A ipak se dobija štoperica? Je li to obavezno ili? I možda je glupo pitanje,ali ako se dobija štoperica, kako onda može promaknuti ovulacija? Jer su mi rekli da kod prirodnog zna relativno često se dogoditi da promakne ovulacija, ako sam dobro skužila
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure pitanje, endometrij 8dc, 8mm, da li je potribna cikla ili ananas 🤷🏼♀️
🤍
*.Women_name.*, kako ti točno znaš što meni treba za čuti.
I ja sam dosta uvjerena da će sve biti OK. Teško je to objasniti, na površini je ta trema, i to sve veća kako se približava pregled.
Ali ispod površine je nekakvo duboko povjerenje i vjera u moju bebu. Tako da sam uglavnom OK. Jedva čekam sutra vidjeti svoju malu malinicu (to je predviđena veličina, na 6 + 0 je bila mali komadić leće )
miss1502, mi ćemo ti čestitati i sad, i nakon prve bete, i nakon druge bete, i nakon prvog UZVa, i dalje... a ti se nosi s tim kako hoćeš.
Ti si sad majka, koprcala se ti ili ne. Naravno da ne znamo koliko će dugo to trajati i da se svi nadamo da će trajati do kraja tvog života, ali sad, u ovom trenutku, ti si majka.
Monkica24, dobro nam došla, i još brže otišla, trudna!!! Pročitaj prve dvije stranice topica kao uvod. Nalazi ti nisu strašni, tako da ćeš uz ovu ekipicu i uz malo sreće brzo doći do svoje bebe.
Pitanje, zašto čekate do ožujka? Odgovara li vam to? Jesi razmišljala da odete privatno ili da potražite po drugim klinikama da dobijete raniji termin?
U svakom slučaju, ako ne možete ili ne želite ranije, iskoristi ovo vrijeme da pripremiš svoje tijelo na što bolji uspjeh + muž da pojača svoje dečke.
ericaa, ma da, žao mi je, pa baš smo tipkale jučer o tome. Držmo fige da na folikulometriji imaš dobre rezultate.
💔💔💔
Hvaaala Woman name i ericaa, stvarno ste brze u odgovoru :-) Ova aspiracija u prirodnom ciklusu se isto radi pod općom anestezijom?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Pozdrav, vratila se s kontrole sa svim nalazima… Sad sam službeno vaš dio ekipe, dobili smo potvrdu da idemo na IVF/ICSI postupak. Predbilježeni za početak ožujka. Ni u najluđim snovima se nisam nadala da ću prolaziti kroz ovo, sva sam još nekako u nevjerici. Još moram obaviti kontrolu endokrinologa zbog povišenog prolaktina, vidjet će hoće li me staviti na neku terapiju. Što me sad čeka dalje? Što znače sad ta dva puta koja idem ''u prirodnom ciklusu''? Počinjem se isto bockati kao i u ''umjetnom' ciklusu?
Ja sam prošla dva prirodna, samo će pratiti tvoju ovulaciju a od lijekova ćeš dobiti samo stopericu prije aspiracije 😁 nakon transfera dobiješ lijekove kao i kod stimuliranog male su razlike
A ipak se dobija štoperica? Je li to obavezno ili? I možda je glupo pitanje,ali ako se dobija štoperica, kako onda može promaknuti ovulacija? Jer su mi rekli da kod prirodnog zna relativno često se dogoditi da promakne ovulacija, ako sam dobro skužila
Ja sam ju oba puta dobila, ali opet može pomaknuti zato što je sve na jednom folikulu pogotovo prvi puta kad ne znaju na koliko bi trebao pucati. Meni je oba puta došlo do transfera na sreću
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure pitanje, endometrij 8dc, 8mm, da li je potribna cikla ili ananas 🤷🏼♀️
Pa ako bas vooolis slobodno 😅, endometrij ti je vec sad super💪...
LioraLiora, razumijemo se. Polako, prvo danas beta, a onda odmah nazoveš doktora i kažeš joj da želiš provjeriti da nije vanmaterična radi lošeg iskustva i kad to može biti. Tvoja je beta velika, ti ćeš dosta brzo moći ići.
ericaa, koliko sam shvatila, oni po putu odluče hoćeš li dobiti štopericu ili ne. Ako dobiješ štopericu, ovulacija neće pobjeći. Mislim da je tu Jeremija expert, ispravit će me ako sam u krivu.
MilaSt, meni je na takvom endometriju doktorica bila zadovoljna i nisam ništa uzimala.
Monkica24, aspiracija je neovisna o tome je li stimulirani ili ne - to ovisi od klinike do klinike.
💔💔💔
Hvaaala Woman name i ericaa, stvarno ste brze u odgovoru :-) Ova aspiracija u prirodnom ciklusu se isto radi pod općom anestezijom?
Ja nisam pod anestezijom, ja sam fkt osjetljiva a izdržljivo je.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️