Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    23. Studeni 2020. 15:48

Hvala svima, evo ja sam gotova, imala sam dns i privatno mjerenje nuhalnog nabora i kod svog soc.gin. konzultacije.
    MTB sve je super, imamo 6,5 cm, radila mi je i 3d lijepo se sve vidi😍 jedino, ja sam u petak, dok sam stavila utrogestan imala malo roskastog iscjedka ma prstu (ona ne vidi od kud, sve je super, jedino nize nosim, maternica je nisko, pa misli da je do tog i da sam noktom zagrebla). Kaze da se to zna sve opustit od utrogestana i da bi ona sada jos smanjila dozu na samo 1*2. E sad, moj soc gin na to kaze da on smatra da trebam opet povisit dozu utrogestana na 3*2 zbog tog iscjedka i sta fa ja sad rqdim? 😅 ja bih najradije ostala na 2*2.
    Jeremija kako si sad? Jel ti mozda nisu sve ni izvadili ako su pogodili zilu pa to sanirali? Imam dobar osjecaj, nadam se sa su stanice dobre! Drzim fige🤞🤞
    Lioraliora cestitam, odlicna beta!😊
    Missi najradije bih ti reklq da se opustis ali ja sam bila uzasno napeta nakon poz.testa, stalno napeta, uznemirena, u strahu... ali probaj okupirat misli, uzet knjigu, seriju, film, otici na kavu, ispunit si dan😊 drzim fige da sve bude u redu i beta se podupla🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Nina985
    23. Studeni 2020. 15:49

Oolive

Danas obavila drugi uzv. Sada na lijevom 3 folikula nekih 16,17 mm a desno nista. U petak ih je vidio 4 lijevo. Kaze mi sestra da ih na dan aspiracije moze biti i vise i da sada pise samo one koji rastu. Bas me jako strah, nekako mi se to cini malo… U petak bi trebala biti aspiracija, valjda ce ova tri do tada izdrzati😬

Meni su ti se folikuli nekako posakrivalj, tj.doktor nije vidio na folikulometrijama sve, a onda je tijekom aspiracije skuzio da ih ima vise nego sto je prethodno gledao. Ja sam isto tako imala folikula samo na jednom jajniku, ali su oni povadili sve sto je naraslo do 16mm pa sam na kraju dobila 8 js

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Teja1408
    23. Studeni 2020. 15:52

LioraLiora cest🥰💕

23. Studeni 2020. 15:58

Nikitta

LioraLiora čestitam 😍
    Jeremija kako si sada draga? Jesu ti rekli kakve su stanice? Vjerujem da ti je svega dosta. Slušaj sebe. Neovisno o ovom ishodu🙏🏼

Hvala sto mislis na mene. Nisu nista rekli za stanice, zadnja sam izasla od tamo, tek u 14 dosla doma. cure iz sobe kazu da je bila strka dok sam bila u sali. I ja se sjecam strke, a kad pitam sestre i doktoricu sta se desilo kazu nije nista, malo krvarila pa iz predostroznosti ostala na infuziji. Pitala sam doktoricu je li bar aspirirala sve pa samo 2 stanice ili nije od tog krvarenja stogla aspirirat sve. Kaze da su drugi folikuli bili mali pa i prazni....od kud sad mali, a u petak me ona druga dr. slala na hitnu aspiraciju bez stoperice jer su folikuli mrcine. Sve u svemu, tolika testiranja, vadjenja krvi, za 2 stanice, nadam se samo da su te dvije stanice iz onih boljih folikula pa da ce se oplodit. Vise testova na covid nego stanica 😂.
    Sad me glava rastura i mucnina mi je pa citam na preskoke.
    MTB negdje sam vidjela da spominjete stopericu i da folikuli ne puknu...ona sluzi da dozriju folikuli. Zato ja nisam htjela u subotu na aspiraciju bez nje.  U prirodnjacima bi mi cesto pukao folikul nakon sto bi je primila i ne bi docekala aspiraciju

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 15:59

Oolive, samo da je tu tvoj dobitni, manje je bitno koliko ih je. Držmo fige, za sad ti super ide.  

Tuma, pa to je već velika curica  
    Baš mi drago da je sve super, sad možeš uroniti opušteno u drugo tromjesečje.
    Ja mislim da sam se i ja na početku bila ogrebala (kad sam imala roskasti iscjedak), možda da počneš koristiti rukavice? Inače, ja sam čula da se sa utrićima staje do osmog, najkasnije do 12tt. Zašto ih ti i dalje trebaš uzimati?

💔💔💔

23. Studeni 2020. 16:05

Hvala cure 😀

Pami
    23. Studeni 2020. 16:08

Cure ja sam ponovila test. Kako vam se čini? Jel napokon to to? Još mi se ruke tresu!!

https://ibb.co/Rpvx5vH

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

23. Studeni 2020. 16:09

Pami

Cure ja sam ponovila test. Kako vam se čini? Jel napokon to to? Još mi se ruke tresu!!

https://ibb.co/Rpvx5vH

Cestitam ti, to je to.. 🥳🥳🥳🥳🥳

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 16:09

LioraLiora

Hvala cure 😀

Jesi dogovorila pregled? 

💔💔💔

23. Studeni 2020. 16:10

Evo da se i ja javim. Moj ginekolog kaze da nema potrebe za betom jer vidi ono sta treba vidit i bit tu kod trudnoce i da to odgovara tjednima. Kao usla u 5. tjedan (4+4) Sljedeci tjedan je opet u ponedjeljak kontrola. Znaci ovo je stvarno rano za ultrazvuk ali eto kod nas je tako ispalo nekako. Za dalje drzimo 🤞🤞
    Ja sam valjda jedina sa MPO koja nije vadila Betu 🤣. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.