*.Women_name.*, kako ti točno znaš što meni treba za čuti.
I ja sam dosta uvjerena da će sve biti OK. Teško je to objasniti, na površini je ta trema, i to sve veća kako se približava pregled.
Ali ispod površine je nekakvo duboko povjerenje i vjera u moju bebu. Tako da sam uglavnom OK. Jedva čekam sutra vidjeti svoju malu malinicu (to je predviđena veličina, na 6 + 0 je bila mali komadić leće )
miss1502, mi ćemo ti čestitati i sad, i nakon prve bete, i nakon druge bete, i nakon prvog UZVa, i dalje… a ti se nosi s tim kako hoćeš.
Ti si sad majka, koprcala se ti ili ne. Naravno da ne znamo koliko će dugo to trajati i da se svi nadamo da će trajati do kraja tvog života, ali sad, u ovom trenutku, ti si majka.Monkica24, dobro nam došla, i još brže otišla, trudna!!! Pročitaj prve dvije stranice topica kao uvod. Nalazi ti nisu strašni, tako da ćeš uz ovu ekipicu i uz malo sreće brzo doći do svoje bebe.
Pitanje, zašto čekate do ožujka? Odgovara li vam to? Jesi razmišljala da odete privatno ili da potražite po drugim klinikama da dobijete raniji termin?
U svakom slučaju, ako ne možete ili ne želite ranije, iskoristi ovo vrijeme da pripremiš svoje tijelo na što bolji uspjeh + muž da pojača svoje dečke.
ericaa, ma da, žao mi je, pa baš smo tipkale jučer o tome. Držmo fige da na folikulometriji imaš dobre rezultate.
Jooj vjerujem ti, živimo za te ultrazvuke 😍😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
mtb , vjecna pozitivko, tko ti moze sta zamjeriti!!! Da mi je dio tvoje pozitive sad spasila bi se, cak nisam ni negativna nego samo uzasno prestrašena,a to je sad valjda sve normalno! P.S. sutra slusas srceko bebice , jedva cekam cut dojmove,uvijek sam zamisljala to kao jedan od emotivnijih trenutaka u životu..❤️❤️❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Evo izvjesce: lijevo 5 folikula ( 11-13mm) desno 4 (11-13mm) endometrij trolinijski 5,5mm, profesor je zasovoljan, danas dobila i cetrotide, ponovno uzv u cetvrtak! Jos je spomenuo 21x14,8mm ali to nisam skuzila sto je....
Bozma si dobro? Znam kako je kad dobijes samo 2st, mene isto toga strah :/ ali realno, 1 je dosta ... samo neka bide to ta 🥰
miss ja bila uvjerena da si ti vec jucer imala pozitivan test- čestitam ☺️samo neka sve bude dobro ...
LioraLiora, razumijemo se. Polako, prvo danas beta, a onda odmah nazoveš doktora i kažeš joj da želiš provjeriti da nije vanmaterična radi lošeg iskustva i kad to može biti. Tvoja je beta velika, ti ćeš dosta brzo moći ići.
ericaa, koliko sam shvatila, oni po putu odluče hoćeš li dobiti štopericu ili ne. Ako dobiješ štopericu, ovulacija neće pobjeći. Mislim da je tu Jeremija expert, ispravit će me ako sam u krivu.
MilaSt, meni je na takvom endometriju doktorica bila zadovoljna i nisam ništa uzimala.
Monkica24, aspiracija je neovisna o tome je li stimulirani ili ne - to ovisi od klinike do klinike.
ahaaa, e sad je jasnije
Monkica meni su rekli u Rijeci da ne daju ništa kad je samo 1 stanica jer jako brzo prođe i da nije strašno...a sad, vidjet ćemo
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pozdrav, vratila se s kontrole sa svim nalazima… Sad sam službeno vaš dio ekipe, dobili smo potvrdu da idemo na IVF/ICSI postupak. Predbilježeni za početak ožujka. Ni u najluđim snovima se nisam nadala da ću prolaziti kroz ovo, sva sam još nekako u nevjerici. Još moram obaviti kontrolu endokrinologa zbog povišenog prolaktina, vidjet će hoće li me staviti na neku terapiju. Što me sad čeka dalje? Što znače sad ta dva puta koja idem ''u prirodnom ciklusu''? Počinjem se isto bockati kao i u ''umjetnom' ciklusu?
Ja sam prošla dva prirodna, samo će pratiti tvoju ovulaciju a od lijekova ćeš dobiti samo stopericu prije aspiracije 😁 nakon transfera dobiješ lijekove kao i kod stimuliranog male su razlike
A ipak se dobija štoperica? Je li to obavezno ili? I možda je glupo pitanje,ali ako se dobija štoperica, kako onda može promaknuti ovulacija? Jer su mi rekli da kod prirodnog zna relativno često se dogoditi da promakne ovulacija, ako sam dobro skužila
Ja sam ju oba puta dobila, ali opet može pomaknuti zato što je sve na jednom folikulu pogotovo prvi puta kad ne znaju na koliko bi trebao pucati. Meni je oba puta došlo do transfera na sreću
baš vidim da imaš oba prirodna transfera, i drugi dobitno! držim fige da se nastavi
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pozdrav, vratila se s kontrole sa svim nalazima… Sad sam službeno vaš dio ekipe, dobili smo potvrdu da idemo na IVF/ICSI postupak. Predbilježeni za početak ožujka. Ni u najluđim snovima se nisam nadala da ću prolaziti kroz ovo, sva sam još nekako u nevjerici. Još moram obaviti kontrolu endokrinologa zbog povišenog prolaktina, vidjet će hoće li me staviti na neku terapiju. Što me sad čeka dalje? Što znače sad ta dva puta koja idem ''u prirodnom ciklusu''? Počinjem se isto bockati kao i u ''umjetnom' ciklusu?
Ja sam prošla dva prirodna, samo će pratiti tvoju ovulaciju a od lijekova ćeš dobiti samo stopericu prije aspiracije 😁 nakon transfera dobiješ lijekove kao i kod stimuliranog male su razlike
A ipak se dobija štoperica? Je li to obavezno ili? I možda je glupo pitanje,ali ako se dobija štoperica, kako onda može promaknuti ovulacija? Jer su mi rekli da kod prirodnog zna relativno često se dogoditi da promakne ovulacija, ako sam dobro skužila
Ja sam ju oba puta dobila, ali opet može pomaknuti zato što je sve na jednom folikulu pogotovo prvi puta kad ne znaju na koliko bi trebao pucati. Meni je oba puta došlo do transfera na sreću
baš vidim da imaš oba prirodna transfera, i drugi dobitno! držim fige da se nastavi
Da bio je i prvi i nažalost završio spontanim, nadam se da će ovaj put ostat 9 mjeseci 🥰 tj zapravo još 6 i pol 😁
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sretno ti ericaa 😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav cure...
Prosli tjedan sam bila prvi put na obradi na humanoj u Petrovoj... radimo na bebi 6 mj, ali smo se javili zbog moje endometrioze. Iduci korak nam je spermiogram iduci tjedan i ja bi trebala vaditi hormone pa na uzv radi uvid u folikulogenezu. Do koliko sati se vade hormoni u Petrovoj? Ovaj drugi dio s uzv se odnosi na folikulometriju? Koliko cesto se to ide? Svaki drugi dan?
I kako se ti poceci reguliraju na poslu, imamo pravo na bo za to?🤔 Hrpa pitanja, neka vj i glupa...ali evo, nova sam u svemu i jako uplasena....
Hvala unaprijed🍀
Sretno ti ericaa 😘
hvalaaaa ti!!! Bila mi je ovaj put užasno obilna menstruacija i baš me namučila tako da se nadam da se sve očistilo i namjestio ˝krevetić˝ i navaliti ću na ciklu dok se sama ne pretvorim u gomolj
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
*.Women_name.*, kako ti točno znaš što meni treba za čuti.
I ja sam dosta uvjerena da će sve biti OK. Teško je to objasniti, na površini je ta trema, i to sve veća kako se približava pregled.
Ali ispod površine je nekakvo duboko povjerenje i vjera u moju bebu. Tako da sam uglavnom OK. Jedva čekam sutra vidjeti svoju malu malinicu (to je predviđena veličina, na 6 + 0 je bila mali komadić leće )
ericaa, ma da, žao mi je, pa baš smo tipkale jučer o tome. Držmo fige da na folikulometriji imaš dobre rezultate.
Hvala ti i ja držim fige da sve bude uredno, dosadno i školski !!!
Joj bude toliko stranica pa se čovjek pogubi...Draže mi je probati ovako i onda provjeriti kakvo je stanje, nego srljati sad na neke udarne doze hormona a 7 godina se nije provirilo unutra i realno ne znamo kakvo je stanje, i sviđa mi se da se baš mene individualno sa mojim nalazima razmotrilo tako da me to dosta umirilo, moram priznati. Niti je svaka endo ista niti pacijentica....Samo nam je svima želja zajednička
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji