Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Niksa
    21. Studeni 2020. 19:55

Vecer...oprostite sto upadam kao padobranac,ali citam vas danima i stvarno ste genijalne...ugl pripremam se za Ivf i upravo sam se piknula sa prvom pikicom...iskreno pomalo me frka ali bit ce lakse sa vama🙂

Ja '80 Najveca podrska '77
    2013 3xAIH..😔
    2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔

2020 7 mj..pripodni 4st 😔
    11.2020. 🙏

Sara 🌸
    21. Studeni 2020. 19:59

Sorry žene sta upadan, volin vas citat. 😉
    Nikkita, 90% octena kiselina (bilo je kupit cak u obicnim.ljekarnama, ne znam.jel se moze i sad, ili u poljoprivrednim ljekarnama) namočiš štapićem za uši i samo premažeš po zaraženoj ploči nokta, pazi da ne ode na meso jer zna peći. Budi ustrajna i otić će. Najbolje rješenje. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 20:16

Nikitta, da, svaki padanje imuniteta je njima kao tulum. Ali, eto, ona je uspjela.

Dada31, testiraj se na koronu. Ako je nemaš, odi u postupak.

Lucija007, *.Women_name.*, vi mene namjerno ne čitate ili?  Pa lijepo sam vam objasnila to za bete.

Niksa, dobro nam došla, i još prije otišla, trudna. Pročitaj prve dvije stranice topica i napiši nam nešto o sebi (ako ti je to OK). Možeš i srediti potpis da te lakše pratimo.

Sara, samo ti upadaj, možeš i ostati visiti s nama  Nikitta nema taj nokat tako da ne može tvoj recept.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 20:24

Prije sam sumnjala, sad sam sigurna. 
    MM me vara! Nema drugog objašnjenja. 
    Jutros je otišao na plac, nakupovao svašta. Skuhao divni ručak, oprao suđe.
    Tokom dana ide po nekoj svojoj nevidljivoj ToDo listi - mijenjao neke cijevi, oprao prozore, oprao zavjese, kupio i složio neki namještaj, bio u nekoliko dućana kupiti stvari za stan koje nam trebaju, sad radi generalku u kuhinji - sve vadi vani, preslaguje, baca viškove...
    Nešto opako ne valja. Umorila sam se gledajući ga, pa sam zatvorila vrata prostorije u kojoj se izležavam i odmaram 

💔💔💔

21. Studeni 2020. 20:27

Dada31, obloge od rakije na noge sam ja stavjala, rekle mi prijateljice koje tako djeci (ne baš bebama, nego malo većima ) skidaju fibru i otišlo za pola sata
    Ali stvarno je možda i od pilula, one su većinom progesteron, čini mi se da je netko tako rekao, a on diže temperaturu

🍀🐞MISS🐞🍀
    21. Studeni 2020. 20:47

Hellloo cure, nije me bilo cijeli dan i imala sam sta citati, bile ste i danas aktivne 
    Ivanaxx dobrodosla natrag, sretno u iscekivanjju betice !! Ne znam zasto nekome daju boostere ,nekome ne?! Zsto to ako to pospjesuje implataciju ne daju svima?? Ne kuzim? Sta je to hatching? 
    Nikkita i ja sam cula za ulje cajevca da je vrh za to pa pokusaj ..sretno i drzi se, ne znam sta reci vise za tvoje pehove...nadam se da tome dolazi kraj ubrzo i da ces ugledati svjetlo na kraju tunela. 
    Cure, mene danas neopisivo cijeli dan boli donji dio leđa bez prestanka.  Da li je neka od vas to imala kao simptom trudnoce? To mi se prije nije dogadalo,pa ne znam sto misliti...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Niksa
    21. Studeni 2020. 20:50

NadimakMTB

Nikitta, da, svaki padanje imuniteta je njima kao tulum. Ali, eto, ona je uspjela.

Lucija007, *.Women_name.*, vi mene namjerno ne čitate ili? Pa lijepo sam vam objasnila to za bete.

Niksa, dobro nam došla, i još prije otišla, trudna. Pročitaj prve dvije stranice topica i napiši nam nešto o sebi (ako ti je to OK). Možeš i srediti potpis da te lakše pratimo.

Sara, samo ti upadaj, možeš i ostati visiti s nama Nikitta nema taj nokat tako da ne može tvoj recept.

Hvala puno...evo uredila potpis🙂
    Ugl moji nalazi super svi Amh 2012 je bio 29,a prije dva tjedna 29 i svi drugi hormoni ok...muz ima astheno...prvi puta sam bila u hiperstimulaciji i iskreno sad me strah da cu opet iako me gin uvjerava da mi necu da sam prvi puta dobila neku pojacanu dozu (sto god to značilo)...
    Ugl sretno nam svima❤️

Ja '80 Najveca podrska '77
    2013 3xAIH..😔
    2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔

2020 7 mj..pripodni 4st 😔
    11.2020. 🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 20:55

miss1502

Hellloo cure, nije me bilo cijeli dan i imala sam sta citati, bile ste i danas aktivne
    Ivanaxx dobrodosla natrag, sretno u iscekivanjju betice !! Ne znam zasto nekome daju boostere ,nekome ne?! Zsto to ako to pospjesuje implataciju ne daju svima?? Ne kuzim? Sta je to hatching?
    Nikkita i ja sam cula za ulje cajevca da je vrh za to pa pokusaj ..sretno i drzi se, ne znam sta reci vise za tvoje pehove…nadam se da tome dolazi kraj ubrzo i da ces ugledati svjetlo na kraju tunela.
    Cure, mene danas neopisivo cijeli dan boli donji dio leđa bez prestanka. Da li je neka od vas to imala kao simptom trudnoce? To mi se prije nije dogadalo,pa ne znam sto misliti…

peyton je bila preporučila ovaj youtube kanal, pa sam ja pogledala hrpicu filmova. U ovom filmiću:
    https://www.youtube.com/watch?v=CATj5TUQ5KI&ab_channel=InfertilityTV
    kao tip2 je rečeno da su od 2019 odustali od samo vaginalnog progesterona (utrića) jer su rezultati puuuno lošiji nego kad se uz njega daju dnevne injekcije ili booster.
    Ako je to u USA otkriveno u 2019, kod nas će doći u 2029.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 21:01

Niksa

NadimakMTB

Lucija007, *.Women_name.*, vi mene namjerno ne čitate ili? Pa lijepo sam vam objasnila to za bete.

Sara, samo ti upadaj, možeš i ostati visiti s nama Nikitta nema taj nokat tako da ne može tvoj recept.

Hvala puno…evo uredila potpis🙂
    Ugl moji nalazi super svi Amh 2012 je bio 29,a prije dva tjedna 29 i svi drugi hormoni ok…muz ima astheno…prvi puta sam bila u hiperstimulaciji i iskreno sad me strah da cu opet iako me gin uvjerava da mi necu da sam prvi puta dobila neku pojacanu dozu (sto god to značilo)…
    Ugl sretno nam svima❤️

Vidim da si 2014 imala tu hiperstimulaciju. Jesi li onda i ostvarila trudnoću ili? Vidim da si imala hrpu oplođenih stanica, nisu bile smrznute?
    Ono što ti je doktorica rekla je da su ti dali preveliku dozu hormona za tvoje tijelo, sad neće pa vjerojatno nećeš otići u hiper. Postoje i neki trikovi koje će ti cure ovdje preporučiti (znam da piju isosport i takve stvari), ali ja se u to ne razumijem.

💔💔💔

🍀🐞MISS🐞🍀
    21. Studeni 2020. 21:01

MTB da,definitivno, mi smo stvarno nazadni,mada evo , ocito neke klinike i nisu,kad netko daje netko ne...bas cudno ..
    Pogledat cu baš malo ta videa. 
    Bozma, kako si mi ti, jel stiga nalaz vcrs, mozda ce sutra,ako i ne bude do pon svejedno ides na aspiraciju,sestre onda zovu same higjenski i procita im se tvoj nalaz telefonski tako da nemas straha, tebi je bitno da si testirana 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.