Nadalica mislim da ona ima problema, nije to lako, svaka cast tebi na zivcima ... Srecom ne zivite skupa, a ocito moras minimalizirati druzenja... nema ti druge :/ Nikakav razgovor tu nebi pomogao po dosad recenom :/ treba naci balans neko...svekar je ok?
Je normalno da me vec bole jajnici/trbuh? I dal ste vi imali odnose tijekom stimulacije? :/
Jbt imati dijete sa svekrom 😂😂😂 ja ludju ideju u zivotu nisam cula 😂
Ovo je bolesno 😂😰
Nina985 čestitam!!
Kolko sam skuzila da Škvorc ima zadnje vrijeme super prolaznost! Je bila koja s foruma zadnje vrijeme da je bila tamo i nije uspjelo? Mislim da sve samo lijepe vijesti ☺️
Ja sam bila naručena 24.11 i odgodili su mi negdje početkom 11 mj zbog epidemiološki situacije. E sad rekli su da će zvat čim se sve ovo malo smiri...
NadimakMTB..reko mi je doktor da će mi sve reć vezano za "droge" koju da uzmem... Ziher normabel? Nemam pojma što cure uzimaju.. Meni je plafon Neofen forte kad ne glavuča rastura i menga koji put zaboli.. al mislim da to nije bsš za punkciju🤭😄
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
MTB to ti dodje ko ono trik pitanje za milion kuna 😂 jos da kazem da je svekar bio pristao na to 😂 ko sojic ja sam iznenadjen i uvredjen 😥
Ja bih rekla da može, ako će ona donirati jajnu stanicu i biti surogat majka
💔💔💔
Nadalica mislim da ona ima problema, nije to lako, svaka cast tebi na zivcima … Srecom ne zivite skupa, a ocito moras minimalizirati druzenja… nema ti druge :/ Nikakav razgovor tu nebi pomogao po dosad recenom :/ treba naci balans neko…svekar je ok?
Je normalno da me vec bole jajnici/trbuh? I dal ste vi imali odnose tijekom stimulacije? :/
Nisam imala odnose, nije mi bilo do toga. Počelo mi je opet biti do seksa tek nakon transfera.
Stomak i jajnici su me bolili od kad sam se počela pikati, i to iz dana u dan sve više - aspiracija mi je bila olakšanje, iako je nakon nje bolilo (ali na drugačiji način).
💔💔💔
Nina985 čestitam!!
Kolko sam skuzila da Škvorc ima zadnje vrijeme super prolaznost! Je bila koja s foruma zadnje vrijeme da je bila tamo i nije uspjelo? Mislim da sve samo lijepe vijesti ☺️
Ja sam bila naručena 24.11 i odgodili su mi negdje početkom 11 mj zbog epidemiološki situacije. E sad rekli su da će zvat čim se sve ovo malo smiri…
NadimakMTB..reko mi je doktor da će mi sve reć vezano za "droge" koju da uzmem… Ziher normabel? Nemam pojma što cure uzimaju.. Meni je plafon Neofen forte kad ne glavuča rastura i menga koji put zaboli.. al mislim da to nije bsš za punkciju🤭😄
Ne bih znala, jako sam neupućena u lijekove. Rijetko kad išta pijem, a onih jednom u 3 godine mi netko upućeniji da neku drogu i kaže kako da je pijem.
Muž će voditi računa o tome kad se malac rodi, mama je blesava za to polje.
💔💔💔
NadimakMTB mislim da ce i kod nas tako biti, s tim da si razmisljam jel bolje da ne ni nakon transfera....
Ma ova moja mene lize niz dlaku kad joj sta treba, a sjeca li se neka od vas kada sam prije postupka pisala da je zvala kliniku i pitala da li moj svekar tj. njen muz moze nama biti donor jer zeli da se geni zadrze u porodici ne bi ona "tudje".. to je bio pocetak, a do tada je bila extra zena.. vidim da nisam ja jedina koja ima probleme sa divljim mackama, ja je eto trpim zbog muza 😀
Znaci, svasta sam cula al ovako nesto 🙆♀️🙆♀️🙆♀️ Bozeew dragii
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
NadimakMTB mislim da ce i kod nas tako biti, s tim da si razmisljam jel bolje da ne ni nakon transfera….
Pa nisam ja ni nakon transfera. Ali mi se vratila želja
Neću dok god stavljam utriće, nekako mi je gadno da mi nagura tu kremu u maternicu
Probala sam par puta orgazam bez penetracije, imam neko blago neugodno stezanje maternice pa me strah, i prestala sam i to. Trpim dok ne dođem u period kad smijem, onda ću ubiti muža
💔💔💔
Nadalica mislim da ona ima problema, nije to lako, svaka cast tebi na zivcima … Srecom ne zivite skupa, a ocito moras minimalizirati druzenja… nema ti druge :/ Nikakav razgovor tu nebi pomogao po dosad recenom :/ treba naci balans neko…svekar je ok?
Ja nisam imala odnose ni za vrijeme stimulacije, a bome jos uvijek ne.. Za vrijeme stimulacije sam bila napuhana kao balon(mozda se neko sjeca koje usporedbe sa gajdama 🤭🤭), a sad u trudnoci me frka. Nadjemo mi nacina da se zabavimo 😊😊 al bas klasicnog sexa se trenutno grozimo i muz i ja.. Ne znam, nekako nam se ne da da nakon tog krene nest il bolit il curit pa da se brinemo. A i ovako su stalno neki grcevi i strecanja 🤷♀️ I nekako mi ne bi bilo opusteno...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji