Čitam par sati, nikako sve pohvatat 😂
Jel jeremija bozma, ako nije soriii, ne mogu popratit, ima novih, minjanja nickova..
Nadalice svekrva je bože sačuvaj, šta dalje tim bolje. Moja je stvarno divna i nemam šta reć, a opet ne volim previše visit kod nje i obratno, mir je mir.
Meni je 3dpt 2 trodnevna, nisam se uspila logirat i javit od obveza. Pokušavam šta manje mislit o svemu, zabavljam se čime stignem. I tako.. Hahah
Nemam šta ni reć, više me zanima šta je s vama svima jer nisam sve uspila pročitat, svako par dana random str listam.
Ola, dobro nam se vratila! Je, Jeremija je Bozma
Kad ti je beta u planu?
😂😂
Za 11 dana tek jer sam primila booster i još ću jedan.
Al test neću ni pogledat, u mullera izbjegavam i red prije i poslije 😂
Bila sam u cita, dobila i ljepilo i laserom su ovojnicu stanjili, posli booster, ne želim nego šetam, u mkd sam pojela svoje i muževo, jedem puno zdravog plus nezdravo šta god poželim tako da ne mogu pogriješit 😂😂
Simptoma nemam, sise ne rastu i ne bole, a imam grčeve kakve sam imala i prvi put, kao da ću dobit, ne obazirem se na njih.
Ukratko ovaj put sam chill maksimalno, jer svakako nije do nas, ili će se zalipit ili neće 🙈
Baš vam držim fige svima, ovo je najbolji forum sto posto, sve teme dopuštene haha
Znala sam naić na neke forume kad bi guglala nešto, i onda na bilo koju str na koju upadnem slučajno odma uočim 'tome nije mjesto na ovom forumu' ili 'o toj temi pišite na xy'
Zato je ovaj kolektiv theee beest ♥️
Jel jeremija bozma, ako nije soriii, ne mogu popratit, ima novih, minjanja nickova..
Nadalice svekrva je bože sačuvaj, šta dalje tim bolje. Moja je stvarno divna i nemam šta reć, a opet ne volim previše visit kod nje i obratno, mir je mir.
Meni je 3dpt 2 trodnevna, nisam se uspila logirat i javit od obveza. Pokušavam šta manje mislit o svemu, zabavljam se čime stignem. I tako.. Hahah
Nemam šta ni reć, više me zanima šta je s vama svima jer nisam sve uspila pročitat, svako par dana random str listam.
Kad ti je beta u planu?
😂😂
Bila sam u cita, dobila i ljepilo i laserom su ovojnicu stanjili, posli booster, ne želim nego šetam, u mkd sam pojela svoje i muževo, jedem puno zdravog plus nezdravo šta god poželim tako da ne mogu pogriješit 😂😂
Simptoma nemam, sise ne rastu i ne bole, a imam grčeve kakve sam imala i prvi put, kao da ću dobit, ne obazirem se na njih.
Ukratko ovaj put sam chill maksimalno, jer svakako nije do nas, ili će se zalipit ili neće 🙈
Baš vam držim fige svima, ovo je najbolji forum sto posto, sve teme dopuštene haha
Znala sam naić na neke forume kad bi guglala nešto, i onda na bilo koju str na koju upadnem slučajno odma uočim 'tome nije mjesto na ovom forumu' ili 'o toj temi pišite na xy'
Ne ležim* hahah
Ne svidja mi se mijenjanje nickova. Jedva pohvatam tko je tko i ovako. Bozma vrati se na staro, molim lijepo.
Sa svekrvom sam ok, dobra zena, ne misa nam se u nista. Ako nesto moze pomoci pomogne.
Blacky koja si to faza sada? Meto sto je s tobom?
Ja se osjecam bas iscrpljeno. Ne znam koja mi je cura tocno rekla o propusnosti crijeva. Mislim da mi je to to. Kupila sam probiotik i sad sam prisla na d vital ampule i mosiac (laktoferoza) pa cemo vidijeti hoce li to biti bolje. Inace osjecam se izmucenom, sta god pojedem ne osjecam sitost, samo trcim na wc. Grozno.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Kad ti je beta u planu?
😂😂
Ma nema smisla uopće piškiti kad dobivaš boostere.
Inače, super da ti ih daju, svuda sam čitala da booster ili injekcije progesterona jako povećavaju šanse da će se primiti.
Imaš super pristup, možeš si kratiti vrijeme kupujući stvari za Božić
💔💔💔
Kad ti je beta u planu?
😂😂
Ne ležim* hahah
Vidim da si cito. Zasto su ti radili hatching? Ljepilo stavljaju svima ja mislim, a ne naplate🤣🤣, imaš li smrzlića. Ja sam u nekom nenadanom prirodnjaku tamo.
Mtb i Womem
Blago vam se. Moja je mene u par navrata razocarala s izjavama i postupcima pa joj ja vise uopce nedajem prostora. Vidimo se svako dva miseca i to ja odem kod njih cisto radi muza. Aa ne pamtim kad je bila kod nas. Ubiti 3puta od kad smo se vjencali. Mozda sam zlocesta ali…
Mislim da je dosta važno smanjiti očekivanja. Mene je vlastita rodbina razočarala puno više nego njegova. Ima i smisla, bliži su mi (emotivno).
S godinama sam prestala čeznuti za ljudima kakvima bih ja htjela da budu, i počela se miriti s njima onakvima kakvi jesu.
💔💔💔
Nez zašto su, reka je dr da idemo sa svime haha
Nemam smrzlića, imala sam 2 stanice i obe vraćene 3.dan
Bila sam na blago stimuliranom.
Ne svidja mi se mijenjanje nickova. Jedva pohvatam tko je tko i ovako. Bozma vrati se na staro, molim lijepo.
Sa svekrvom sam ok, dobra zena, ne misa nam se u nista. Ako nesto moze pomoci pomogne.
Blacky koja si to faza sada? Metosto je s tobom?
Ja se osjecam bas iscrpljeno. Ne znam koja mi je cura tocno rekla o propusnosti crijeva. Mislim da mi je to to. Kupila sam probiotik i sad sam prisla na d vital ampule i mosiac (laktoferoza) pa cemo vidijeti hoce li to biti bolje. Inace osjecam se izmucenom, sta god pojedem ne osjecam sitost, samo trcim na wc. Grozno.
Ne može idućih mjesec dana
Ja ću ovih dana promijeniti opet svoj. Inače, pokazalo se da žene koje promijene nick ostanu trudne u tom ciklusu, pa ti vidi.
💔💔💔
MilaST mislim da bi za to trebale otvoriti novi topic 😂 odnos sa svekrvama (kako ukrotiti zmaja?) Moja je tvrd orah, al ide... pronašla sam taktiku 😉 ona jedno, ja drugo i napravim po svom 😂 jednom smo se popickale i od tada vise ne prigovara. A kad mi malo stane na žulj, onda cekam da mm bude ljut na nju pa ja samo dolijem ulje na vatru ☺️ Mene mislila zajebavat, a ne ne... Mislim da je skuzila da joj je bolje da bude dobra sa mnom...
MTB ne mogu u novu stimulaciju dok imam smrzlica. Tako da (ružno za rec), al ovo sad idem odradit da mogu u novu stimulaciju. Stvarno se ne nadam ni 5%. Tražit cu druge lijekove (gonal me vise nece vidjet), nek nesto izmisle al ovo vise nema smisla. Sve super, a plus na testu sam vidjela jedino na internetu 😂. 7 transfera a niti biokemijske! Joj kad se samo sjetim onog, ah vas cemo lako 🤮 a sad se i oni hvataju za glave.
Mtb i Womem
Blago vam se. Moja je mene u par navrata razocarala s izjavama i postupcima pa joj ja vise uopce nedajem prostora. Vidimo se svako dva miseca i to ja odem kod njih cisto radi muza. Aa ne pamtim kad je bila kod nas. Ubiti 3puta od kad smo se vjencali. Mozda sam zlocesta ali…
Mislim da je dosta važno smanjiti očekivanja. Mene je vlastita rodbina razočarala puno više nego njegova. Ima i smisla, bliži su mi (emotivno).
S godinama sam prestala čeznuti za ljudima kakvima bih ja htjela da budu, i počela se miriti s njima onakvima kakvi jesu.
Baš to, prihvatit šta moš, maknit se od onoga šta smeta i tjt. A veća je bol od bližih nego od daljih.
Sortiraj odgovore
Najstariji