Nez zašto su, reka je dr da idemo sa svime haha
Nemam smrzlića, imala sam 2 stanice i obe vraćene 3.dan
Bila sam na blago stimuliranom.
Jesi dobila kakav feedback od embriologa? Od dr. Romca konkretno? I da li si uzimala akupunkturu? Vjerojatno si bila letrozol i menopur ili pergoveris? Satrala sam te s pitanjima🤣🤣
Blacky hvala, ja baš vjerujem u tvog Posljednjeg Mohikanca. 🙏🏼
Nadalica zgrožena sam ponašanjem tvoje svekrve. Vidim da ne živite zajedno, vrijeme je za granice. Nečuveno! Uopće ne znam kako bih se postavila u tvojoj situaciji 🥵 Ja sam prošla horor sa svojom svekrvom, od prvog dana me nije prihvaćala, nije došla na vjenčanje, pazi - a nikad me nije ni upoznala. Šest i pol godina je nisam upoznala. Meni je to odgovaralo, svekar super, redovno nas posjećivao, bio na svadbi. Prije dvije godine za Božić, sama od sebe je nadošla, pozvala nas na ručak, ispričala se za sve, plakala je kao kiša, rekla da se kaje. Sad je druga priča. Mislim da je to samo čudo Božje. 🤷🏼♀️
Cure meni se palac upalio, 4 tjedna od operacije. Moram opet, po peti put na antibiotike. Pakao je mala riječ kako se osjećam. Ne spavam. Plačem. Molim. U kurcu sam. Ne nazire se kraj. Ne bih mogla niti biti operirana u Beču da sam ostavila termin. Nemam riječi. Ne znam kako, ne znam zašto. Ni doktor ne kuži. Jednostavno. Ne znam.
O jooooooj vise 🙆♀️🙆♀️🙆♀️ Ja sam mislila da ti je dosad vec trebalo sve polako zarastat i oporavljat se 🙆♀️🙆♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nikitta zao mi je stvarno. Bas je grozno kako se zakompliciralo i ta kolicina antibiotika. Drzi se lavice.
NadimakMTB hahah, onda neka je Bozma promijenila. Nisam to pohvatala. Haha.
Ljutopile je je, svima gratis daju ljepilo. Jesi u cito u prirodnjaku?
Ivanaxx drzim ti fige.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
MilaST mislim da bi za to trebale otvoriti novi topic 😂 odnos sa svekrvama (kako ukrotiti zmaja?) Moja je tvrd orah, al ide… pronašla sam taktiku 😉 ona jedno, ja drugo i napravim po svom 😂 jednom smo se popickale i od tada vise ne prigovara. A kad mi malo stane na žulj, onda cekam da mm bude ljut na nju pa ja samo dolijem ulje na vatru ☺️ Mene mislila zajebavat, a ne ne… Mislim da je skuzila da joj je bolje da bude dobra sa mnom…
MTB ne mogu u novu stimulaciju dok imam smrzlica. Tako da (ružno za rec), al ovo sad idem odradit da mogu u novu stimulaciju. Stvarno se ne nadam ni 5%. Tražit cu druge lijekove (gonal me vise nece vidjet), nek nesto izmisle al ovo vise nema smisla. Sve super, a plus na testu sam vidjela jedino na internetu 😂. 7 transfera a niti biokemijske! Joj kad se samo sjetim onog, ah vas cemo lako 🤮 a sad se i oni hvataju za glave.
Bez obzira na sve, ja ti želim da ti se baš ovaj zadnji izbelji i uhvati i da te onda zajebava cijeli život
Meni je Gonal bio dobitan, očito tebi ne paše pa je onda vrijeme da ga promijeniš.
💔💔💔
Jesi dobila kakav feedback od embriologa? Od dr. Romca konkretno? I da li si uzimala akupunkturu? Vjerojatno si bila letrozol i menopur ili pergoveris? Satrala sam te s pitanjima🤣🤣
Hahah rečeno je da su odlični, jedan da je savršen, drugi za nijansu manje, al oba super.
A bila sam na Letrozolu pa onda gonal i cetrotide skupa i štoperica neka s 2 injekcije, nisam ni pogledala na kutiju, ubola bi se i puževom sluzi da mi kažu, tolko sam se prepustila 😂😂
Nez zašto su radili potpomognuto izlijeganje, reka je dr samo da smatra da će povećati šanse. Dobila sam uz andol, utriće i folnu i estrofem pa mislim da nije bia dovoljno zadebljan endometrij, al nez. I brevactide 1500 na dan transfera i još jedan ću u pon. A šta se testova tiče, imam tolku fobiju da mislim da moj ne bi ni nakon boostera bia lažno poz nego neg 😂😂😂😂
Tako da samo beta u mene dolazi u obzir. I to na taj dan obavezno naručit se na mani pedi masažu i sve živo pa ako je neg pravim se da je to svejedno Day of my life 😂
Nikitta zao mi je stvarno. Bas je grozno kako se zakompliciralo i ta kolicina antibiotika. Drzi se lavice.
NadimakMTB hahah, onda neka je Bozma promijenila. Nisam to pohvatala. Haha.
Ljutopile je je, svima gratis daju ljepilo. Jesi u cito u prirodnjaku?
Ivanaxx drzim ti fige.
Dosla sam se dogovoriti s njim za sljedeći ciklus za stimulirani i na kraju mi bila dva folikula po jedan na svakom jajniku, pa kao da ih iskoristimo. Nekako mi se ne da ni pričati o tome jer mi je sve nešto nemam pojma........
Blacky hvala, ja baš vjerujem u tvog Posljednjeg Mohikanca. 🙏🏼
Nadalica zgrožena sam ponašanjem tvoje svekrve. Vidim da ne živite zajedno, vrijeme je za granice. Nečuveno! Uopće ne znam kako bih se postavila u tvojoj situaciji 🥵 Ja sam prošla horor sa svojom svekrvom, od prvog dana me nije prihvaćala, nije došla na vjenčanje, pazi - a nikad me nije ni upoznala. Šest i pol godina je nisam upoznala. Meni je to odgovaralo, svekar super, redovno nas posjećivao, bio na svadbi. Prije dvije godine za Božić, sama od sebe je nadošla, pozvala nas na ručak, ispričala se za sve, plakala je kao kiša, rekla da se kaje. Sad je druga priča. Mislim da je to samo čudo Božje. 🤷🏼♀️
Cure meni se palac upalio, 4 tjedna od operacije. Moram opet, po peti put na antibiotike. Pakao je mala riječ kako se osjećam. Ne spavam. Plačem. Molim. U kurcu sam. Ne nazire se kraj. Ne bih mogla niti biti operirana u Beču da sam ostavila termin. Nemam riječi. Ne znam kako, ne znam zašto. Ni doktor ne kuži. Jednostavno. Ne znam.
Nikitta, užas. Koja komplikacija od takve naizgled banalne stvari.
Dobro je na kraju ispalo da se odgodila operacija, ali radije bih da si tu odgodu provela pripremajući se za Božić nego opet pod bolovima i antibioticima,
💔💔💔
MilaST mislim da bi za to trebale otvoriti novi topic 😂 odnos sa svekrvama (kako ukrotiti zmaja?) Moja je tvrd orah, al ide… pronašla sam taktiku 😉 ona jedno, ja drugo i napravim po svom 😂 jednom smo se popickale i od tada vise ne prigovara. A kad mi malo stane na žulj, onda cekam da mm bude ljut na nju pa ja samo dolijem ulje na vatru ☺️ Mene mislila zajebavat, a ne ne… Mislim da je skuzila da joj je bolje da bude dobra sa mnom…
MTB ne mogu u novu stimulaciju dok imam smrzlica. Tako da (ružno za rec), al ovo sad idem odradit da mogu u novu stimulaciju. Stvarno se ne nadam ni 5%. Tražit cu druge lijekove (gonal me vise nece vidjet), nek nesto izmisle al ovo vise nema smisla. Sve super, a plus na testu sam vidjela jedino na internetu 😂. 7 transfera a niti biokemijske! Joj kad se samo sjetim onog, ah vas cemo lako 🤮 a sad se i oni hvataju za glave.
Hahahahahh volim ovakve zene 😂😂 valjda smo u istom sr*njima 😂 pa se razumimo. Zna me zvat kad je njena guzica u pitanju, zna zena cak i lagat i to lipo 😂😂
U pocetku sam trpila iz postovanja al kad sam rekla dosta dosta je
MTB slazem se, mene je takoder vise razocarala moja rodbina nego "svekrva" jer ona mi je prakticki nista. Samo eto, neke stvari su ruzne i pogode covika, ne mozes ostat imun
🤍
Hahah rečeno je da su odlični, jedan da je savršen, drugi za nijansu manje, al oba super.
A bila sam na Letrozolu pa onda gonal i cetrotide skupa i štoperica neka s 2 injekcije, nisam ni pogledala na kutiju, ubola bi se i puževom sluzi da mi kažu, tolko sam se prepustila 😂😂
Nez zašto su radili potpomognuto izlijeganje, reka je dr samo da smatra da će povećati šanse. Dobila sam uz andol, utriće i folnu i estrofem pa mislim da nije bia dovoljno zadebljan endometrij, al nez. I brevactide 1500 na dan transfera i još jedan ću u pon. A šta se testova tiče, imam tolku fobiju da mislim da moj ne bi ni nakon boostera bia lažno poz nego neg 😂😂😂😂
Tako da samo beta u mene dolazi u obzir. I to na taj dan obavezno naručit se na mani pedi masažu i sve živo pa ako je neg pravim se da je to svejedno Day of my life 😂
Sretno!! Nadam se da će biti dobitno!
Jutro svima,odmorite jer je vikend😀
Women_name molim te reci mi da li piješ dhuphaston,decortin,folacin,Andol ili aspirin 100,utrogestan,u mom slučaju crinone gel uzima se do 12tt.do kada ti je doktor rekao da piješ tablete?
Ja ne pijem duphaston. Decortin mi je izbačen nakon prvog pregleda odma, smanjila sam ga na jednu dnevno i još pila do 8tt tako i prestala. Folacin i aspirin pijem i dalje, utrogestan takoder. Sad idem na pregled sljedeći ponedjeljak, bit ću 11.tt pa ću vidjet, nadam se da će mi ukinut bar utrogestan.
Zbog čega su ti dali sve te terapije? Decortin, folacin i aspirin?
Skvorc uvijek daje tu terapiju. Decortin daje kako tijelo nebi odbacili plod, zapravo ne preporuča ni korištenje nekih prepareata za dizanje imuniteta jer naše tijelo prepoznaje bebicu kao strano tijelo. I zbog različitih eventualno autoimunih bolesti. Folacin za dobar razvoj bebice, a aspirin za prokvrljenost, odnosno i kao "profilaksa" u slučaju eventualne hemofilije
Ja uz sve to vec duze vrijeme uzimam magnezij,cink,kalcij i vitamin d.Nije mi bilo rečeno da uz decortin nesmijem nista uzimati od dodataka prehrani.ti nista ne uzimaš?
Bas si me sada zabrinula,sta da prestanem uzimati magnezij solgar i vitamin d u kapima?nemogu nigdje naci nista
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Sortiraj odgovore
Najstariji