Cure, znam da sam padobranac, no pitanje, dal je itko imao terapiju gonal pregoveris? Ja nikad jos nisam bila u stimulaciji, uvijek neka polustimulacija, letrozol 2-6dc, pa menopur i cetrotide? Koliko sam skuzila, pregoveris bi trebao pomoci da sazriju js… ali bas nisam naisla na iskustvo ovakvom stimulacijom, pa eto ako netko vise zna?
Inace mi aspiracija bude 11dc, kako je vama bila? I ako popijem malo pivo je to ok za endometrij?
Gonal ti je simulacija kao i menopur. Dakle sad neces ici u polustimulirani vec stimulirani..
Dobivat ces vjerojatno Gonal i cetrotide od 2 ili 3 dana ciklusa(zavisi koju dozu na dan ja, sam sad dobivala 300iu na dan)… Aspiracija ti bude kao i inace, na cca 18 mm dobit ces stopericu sad koji dan vise manje to je tesko znati koliko ce ti rasti na dan folikuli.
Ja sam sad na njemu imala 12 stanica, 8 zrelih svih 8 se oplodilo a do 4 dana(tako su htjeli nesto novo pokusati cetvrti dan jer smo i treci dan vracali i peti) ostalo 6…2 vratili oba se primila i od primila 🙄🙉.. I jos 4 imamo za fet…
*cetrotide ce ti kasnije uvesti no ti vec i znas sigurno..
MTB i Nikitta hvala vam sto vjerujete u mog smrzlica kad je vec njegova majka nevjerna 🙈
Mm sam jucer rekla da sam se cula sestrom na odjelu, pa je on rekao: jesi joj rekla da ode provjerit onog našeg? 😂 naravno 🤦🏻♀️
Nikitta opet palac zaj....? Ajme pa ne mogu vjerovat! Nadam se da ce biti bolje nakon antibiotika... Jel smijes mazat s jodom?
Vuky ja sam ti u prvom postupku imala cisti gonal, pa su mi folikuli bili jaaaako šareni (mala mi bila doza😏 a prvi postupak, prof se bojao dati vecu radi AFC-a i AMH da ne bih otišla u hiper), pa sam tamo negdje 9dc dobila uz gonal i pergoveris. Folikuli su se ujednačili (ne svi, al značajno se popravilo stanje). Uglavnom pokazalo se dobro. Bila sam na pocetku na 200iu gonala, pa 225iu, pa na kraju 150iu gonala i pergoveris (150/75). Uglavnom, kad ideš s novom terapijom nikad oni ne znaju kako ces ti odreagirati na nju, nekom je ta super, a nekom ne uspije. Nadam se da ce ti ova biti dobitna 🍀🤞
Cure, znam da sam padobranac, no pitanje, dal je itko imao terapiju gonal pregoveris? Ja nikad jos nisam bila u stimulaciji, uvijek neka polustimulacija, letrozol 2-6dc, pa menopur i cetrotide? Koliko sam skuzila, pregoveris bi trebao pomoci da sazriju js… ali bas nisam naisla na iskustvo ovakvom stimulacijom, pa eto ako netko vise zna?
Inace mi aspiracija bude 11dc, kako je vama bila? I ako popijem malo pivo je to ok za endometrij?
Koliko se dobro sjećam ti si jedna od starijih forumašica ovdje,jel tako?napisi u potpis koliko postupaka si imala i terapiju koju si uzimala.cure uvele neka nova pravila😀,a i lakše je komunicirati.meni je aspiracija isto cesto bila 10,11 dan.pivo za endometrij?nisam cula za to,ali uz sve ove doze,jos i pivo,neznam bas da li je to pametno.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Ma ova moja mene lize niz dlaku kad joj sta treba, a sjeca li se neka od vas kada sam prije postupka pisala da je zvala kliniku i pitala da li moj svekar tj. njen muz moze nama biti donor jer zeli da se geni zadrze u porodici ne bi ona "tudje".. to je bio pocetak, a do tada je bila extra zena.. vidim da nisam ja jedina koja ima probleme sa divljim mackama, ja je eto trpim zbog muza 😀
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Ma ova moja mene lize niz dlaku kad joj sta treba, a sjeca li se neka od vas kada sam prije postupka pisala da je zvala kliniku i pitala da li moj svekar tj. njen muz moze nama biti donor jer zeli da se geni zadrze u porodici ne bi ona "tudje".. to je bio pocetak, a do tada je bila extra zena.. vidim da nisam ja jedina koja ima probleme sa divljim mackama, ja je eto trpim zbog muza 😀
Ajmeee 🤦♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jesam, prije sam bila redovitija, pa sam se prebacila na face, no onda tamo neke situacije, pa nebi bas tamo puno pisala!
pa citala sam da pivo isto dobro djeluje na endo, pa sam si mislila od 2dcl mi nista ne bude, ciklu sam probavala, nikako ne mogu, popijem na silu dec/dva i imam onda problema sa probavom ...
Valjda ce ovo biti ok kombinacija, ja imal ono losiji AMH ali jos je gore stp ima malo antralnih....
Jbt imati dijete sa svekrom 😂😂😂 ja ludju ideju u zivotu nisam cula 😂
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Ajoj
Ovaj dio sad stvarno već jest previše.
Ono, tvoj muž bi svom djetetu bio brat, a djed bi mu bio otac? Kako to objasniti djetetu?
💔💔💔
MTB to ti dodje ko ono trik pitanje za milion kuna 😂 jos da kazem da je svekar bio pristao na to 😂 ko sojic ja sam iznenadjen i uvredjen 😥
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Nadalica isuse moj boze. Ja nisam ovo vidjela jer nisam dugo tu na forumu. I prije ovoga sam pomislila da nije zdrava žena a sad se pitam zapravo kako to nije nitko prije uočio i stavio ju pod kontrolu. Ovo je nesto najluđe sta sam čula u zadnjih JAKO dugo!!! Svaka ti čast sta ju podnosis i to čini mi se dobro!! Od nje se mogu čuda ocekivat!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Sortiraj odgovore
Najstariji