Nadalica ja bi po ludila odavno. Svaka čast užas!! Žena valjda ima psihičkih problema. Nadam se da vas ostavit na miru
I hvala na savjetu 😁😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Meto hvala🥰
Vickivalezao mi je, ali dobro je da se barem nesto dogada, to je uvijej dobar znak…
Nina cestitam!!🥰🥰🥰
Women_name ja koristim Q10 kremu za tijelo, bademovo ulje i ulje za bebe😊
Nadalica ja sam se nazivcirala dok ovo slusam!! Pa zadavila bih ju!! Ne daj joj da ti se mijesa i da bude bezobrazna. Stavi ju di joj je mjesto koliko god puta se trebala postaviti. Ako budes dosljedna i cvrsta trebala bi se povuci i odustati. Samo joj nemoj popustati! Jooj😤
Hvalaa 🥰
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nadalica u soku sam sta ovo citam! Aa ja mislila da je moja uvrnuta 😒😂😂
Ps cure stvarno kako ste zadovoljne svekrvama 😅😂😂
Od svih mojih prija samo je jedna zadovoljna, ostalo katastorfa 😅😂
Pa jeli mozda do nas ili do njih 😂😂😅🤭🤭
🤍
Nadalica, ma nije žena bolesna, nego je dvogodišnjak i treba je kao takvog tretirati.
Sa ljubavlju, ali sa čvrstim i konzistentnim granicama. Ovo ti je dobra vježba za blizance.
Blacky89, dobro nam došla nazad. Nisi imala opciju pustiti smrzlića za idući put a sad ići u svježi postupak? To je nešto o čemu bih ja bila razmišljala da sam imala smrzlića, a da mi ovaj postupak nije uspio. Doduše, meni je to radi godina, radije bih hvatala jaja dok ih još imam, a smrzliće "čuvala" za iduću djecu (pogotovo ako bih ih imala malo).
MilaSt, ja sam sa svojom svekrvom zadovoljna. Doduše, vidjet ćemo kako će biti kad saznaju za bebu / i kad dođe beba. Ali mi smo od početka krenuli graditi odnos kakav nam je odgovarao, s puno poštovanja i ljubavi ali i zdravom distancom. Muž i ja smo složna fronta, mi smo uvijek bili na istoj valnoj duljini oko toga kakav odnos želimo, tako da je to puno olakšalo stvari. S druge strane, nikad nisam dozvolila da ni moji ni njegovi nama nešto pomažu, kad nam nešto treba radije to platimo nego tražimo usluge, tako da su nam odnosi stvarno jako čisti i nije bilo prilike da itko osjeti zamjeranje radi nekih dugova ili podzemnih voda.
💔💔💔
Ja sam isto sa svojom svkerkvom super. Čak živimo u istoj kući. Imaju oboje moderno neko razmišljanje na svijet, ne petljaju se u ništa. Zasad 🤔😅
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Čitam par sati, nikako sve pohvatat 😂
Jel jeremija bozma, ako nije soriii, ne mogu popratit, ima novih, minjanja nickova..
Nadalice svekrva je bože sačuvaj, šta dalje tim bolje. Moja je stvarno divna i nemam šta reć, a opet ne volim previše visit kod nje i obratno, mir je mir.
Meni je 3dpt 2 trodnevna, nisam se uspila logirat i javit od obveza. Pokušavam šta manje mislit o svemu, zabavljam se čime stignem. I tako.. Hahah
Nemam šta ni reć, više me zanima šta je s vama svima jer nisam sve uspila pročitat, svako par dana random str listam.
Čitam par sati, nikako sve pohvatat 😂
Jel jeremija bozma, ako nije soriii, ne mogu popratit, ima novih, minjanja nickova..
Nadalice svekrva je bože sačuvaj, šta dalje tim bolje. Moja je stvarno divna i nemam šta reć, a opet ne volim previše visit kod nje i obratno, mir je mir.
Meni je 3dpt 2 trodnevna, nisam se uspila logirat i javit od obveza. Pokušavam šta manje mislit o svemu, zabavljam se čime stignem. I tako.. Hahah
Nemam šta ni reć, više me zanima šta je s vama svima jer nisam sve uspila pročitat, svako par dana random str listam.
Ola, dobro nam se vratila! Je, Jeremija je Bozma
Kad ti je beta u planu?
💔💔💔
Mtb i Womem
Blago vam se. Moja je mene u par navrata razocarala s izjavama i postupcima pa joj ja vise uopce nedajem prostora. Vidimo se svako dva miseca i to ja odem kod njih cisto radi muza. Aa ne pamtim kad je bila kod nas. Ubiti 3puta od kad smo se vjencali. Mozda sam zlocesta ali...
🤍
Moja svekrva je san snova svake zene! Nit se petlja nit ista, a sta god da trebamo, tu je uvijek! Bas se s njom mogu lijepo i ispricati i sve .. Tetosi me otkad je saznala da sam trudna kao kraljicu! 🙂 I tip je zene da ce ti dat savjet ako ga trazis, a ako ne, nikad se ne gura i ne pametuje. Stvarno divna zena!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bozma isti plan kao neki dan za sada.
Ivanaxx jesi ono ti u splitu, gdje si isla ovaj put?
A što se tiče svekrva evo jedna pričica:😅😅😅
Priča jedna starija gospođa drugoj:
"Moja kćer ima tako divnog muža, sve joj pomaže, kuha, čisti, pere, pazi na djecu i na nju.
A sin, on ima takvu groznu rospiju, sve mora umjesto nje raditi, kuhati, čistiti i prati. "
Sortiraj odgovore
Najstariji