Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadalica
    21. Studeni 2020. 11:55

Stavit cu joj onu elektricnu ogradu ko onaj mali u filmu sam kod kuce 😂😂😂 a ne sumnjam da ce te me i vi potkrijepiti idejama, ne zna ona da sam ja KITAODPOMFRITA 😂😂😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 11:57

Nadalica

Kupila je nadalica bravu sto se okrene unutra i samo iz stana se moze otkljucati, dzaba ti kljuc ako ja ne otvorim to.. pa nek se sad teleportira ako moze dosta je bilo.. btw.doticna rafi u kripe sa bebama kao odgajacica. Koja jebena ironija.

Pametno. Idući korak - kad zvoni, a nije se najavila, ne otvaraš. Čitala si da provaljuju ženama u kuće, ti se bojiš otvarati. Neka izvoli nazvati prije i provjeriti jesi li doma i odgovara li ti da ona dođe 
    I naravno da nećeš biti bezobrazna, želiš da baka ima dobar odnos sa unucima... ali u vremena koja tebi i vašem dnevnom ritmu odgovaraju.
    Svakakve sam ja priče čula, npr kako ljudi bude bebe jer su im dosadne što sad spavaju kad su eto oni tu. To bi meni izletilo iz stana naglavačke i ne bi se vratilo dok se ne bi iskupilo. Drugi put - crveni karton. 
    Nisi ti svoje bebe na ulici našla pa da se sad svako igra s njima kako im se sprdne.

💔💔💔

Nada 🍀

Vickivale žao mi je, odmori se od svega i hrabro dalje, mi te čekamo ❤️
    Manemoj 🙏🤞 da FET bude uspiješan
    Nadalica tu smo za sve teme i svako može reci ako ga nešto muči, lakše je kad se podijeli. Ja sam isto imala problema sa svekrvom, nikad im nisam bila dobra i svega sam se naslušala, često završavala dan plačući. Muž je bio stalno na mojoj strani ali ja mu nisam dala da se svadja sa roditeljima zbog mene. Jednom kada je dobro eskaliralo, muž je pukao i posvađao se sa njima, nismo pričali šest mjeseci. Najbolja reakcija koja nam se mogla desiti. Prepali se da neće vidjeti sina, nakon toga svekrva se skroz preobratila, ne smije mi više ništa reci, sve joj super šta napravim 😂 sa svekrom još ne pričam, taj je tvrdji orah a ja čuvam zube 😂
    Čuvaj svoje živce, pazi dječicu i ne daj na sebe, to je žena koja vjerovatno nije imala vremena za svoje dijete kad je bio mali pa to sada pokušava sa unucima ispraviti i zaliječiti svoje komplekse.. 
    Sretni cure svima, u kojoj god fazi bile 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nadalica

Stavit cu joj onu elektricnu ogradu ko onaj mali u filmu sam kod kuce 😂😂😂 a ne sumnjam da ce te me i vi potkrijepiti idejama, ne zna ona da sam ja KITAODPOMFRITA 😂😂😂

💔💔💔

Marinela87
    21. Studeni 2020. 11:58

Nadalica pametno si napravila. Ajme, ja sam ostala bez teksta na ovo. Ma ta zena definitivno nije jadna dobro u glavi, stvarno bez ironije, netko bi se stručan trebao brinut za nju, a ne ona i to još za bebe! Grozan je ovo stres, pa ti nju ne možeš ostavit samu s bebama mirno.. Kako njoj ista objasnit razumno kad razuma nema.. Morat ces oštro i sta vise na distancu, i puno strpljenja! I naravno muž je glavni koji bi to trebao još i vise

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

• Blacky89
    21. Studeni 2020. 11:59

Nadalice a jesam se nasekirala sad kad sam pročitala... posalji ju idući put u 3 pm!!! S takvim osobama ne ide fino... moras bit bezobrazan. Glupaca! Ona ce tebi nesto govorit?!? Ti nisi dobra majka? Teškom mukom si zatrudnila, nema pojma koje ste patnje prosli, iznijela si DVOJE djece i hendlas s njima. A jedna stara kokos se nasla solit ti pamet? Joooj kako bih ju ja zgromila, ne bi mi vise ušla u kuću... da je jos 100 puta mater mome muzu. Njegova je, nije tvoja i ti ju ne moras trpit... A taj krastavac bih joj nabila u gu.... 
    čini mi se da si ti “sretnica” sa svekrvom iz noćne more! Al ne sumnjam ja da ces ti nać rješenje za nju 😉

Curke čestitam na pozitivnim betama, srcekima, oplođenih jajcima ❤️, curama sa neuspješnim postupcima zelim naaajvise srece u iducem pokušaju, bit ce dobitni 🤞. Nije me bilo neko vrijeme pa sam preletila stranice... 
    Nikitta zao mi je radi odgode operacije i nadam se da ce sto prije ovo korona ludilo završiti i da se riješiš bola ❤️
    Meto i Sunshine evo me 😉
    Jeremija 😂😂😂😂😂😂😂 nemam komentara, plačem jos uvijek na tvoj nick! Sretnooooo ❤️❤️❤️❤️❤️
    Ljutopile 🍀🍀 
    Uglavnom meni jucer dosla menga, testirala se odmah, rekli su da ce zvat ako nesto bude (puj puj puj), a nalaz dolazi kod liječnika. Od sutra krecem s estrofemom i idem po tog posljednjeg mohikanca. Iskreno, nisam optimistična, radje bih u novu stimulaciju i probala s nekim drugim lijekom. 

• *.Women_name.*
    21. Studeni 2020. 12:04

Ruska1986

Samara

Meni je frendica koja je rodila sad neki dan preporucila mlijeko za tijelo nivea q10. Ona se tim mazala cijelu trudnocu i nije dobila ni jednu striju ni nist. Taj q10 je za elasticnost koze ali pise da i ucvrscuje kozu. Tak da sam to kupila i zadovoljna sam za sad

Ma mislim sa to ovisi dosta i kakvu ko kozu ima… Neko se ne maze ni sa cim pa ne dobije strije, a netko se tracka pa nist.. moja sogorica je dobila preko 30 kila u trudnoci(zatrudnila sa 47 kila) pa se mazala obicnom nekom kremom i nema niti jednu striju. A frendica se mazala sa najskupljim uljima i sa svacim, dobila 12 ak kila i hrpu strija 🤷‍♀️

Moja šogorica se isto mazala a hrpu ih ima 🤷‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    21. Studeni 2020. 12:12

ruška

*.Women_name.*

NadimakMTB

*.Women_name.*

ruška

Jutro svima,odmorite jer je vikend😀
    Women_name molim te reci mi da li piješ dhuphaston,decortin,folacin,Andol ili aspirin 100,utrogestan,u mom slučaju crinone gel uzima se do 12tt.do kada ti je doktor rekao da piješ tablete?

Ja ne pijem duphaston. Decortin mi je izbačen nakon prvog pregleda odma, smanjila sam ga na jednu dnevno i još pila do 8tt tako i prestala. Folacin i aspirin pijem i dalje, utrogestan takoder. Sad idem na pregled sljedeći ponedjeljak, bit ću 11.tt pa ću vidjet, nadam se da će mi ukinut bar utrogestan.

Zbog čega su ti dali sve te terapije? Decortin, folacin i aspirin?

Skvorc uvijek daje tu terapiju. Decortin daje kako tijelo nebi odbacili plod, zapravo ne preporuča ni korištenje nekih prepareata za dizanje imuniteta jer naše tijelo prepoznaje bebicu kao strano tijelo. I zbog različitih eventualno autoimunih bolesti. Folacin za dobar razvoj bebice, a aspirin za prokvrljenost, odnosno i kao "profilaksa" u slučaju eventualne hemofilije

Ja uz sve to vec duze vrijeme uzimam magnezij,cink,kalcij i vitamin d.Nije mi bilo rečeno da uz decortin nesmijem nista uzimati od dodataka prehrani.ti nista ne uzimaš?

Ne uzimam, kad sam pitala doktoricu Lanu rekla mi je da uzimam ono što mi propisu, ja sam se držala toga 🤷‍♀️ ali ima tu hrpa cura kj su uzimali, zatrudnile i sve je ok 👍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nadalica
    21. Studeni 2020. 12:15

Hvala Bogu na vama cure moje ❤️ ma gadjat cu ne s usranim pampersom sljedeci put 😂 mm joj se nagovorio, nisam ja tu imala nista puno da dodam, on je profi u svadjanju s njom kako god sad mi je lakse, pao mi je kamen sa srca nakon vasih komentara i idemo samo pozitivno.. sad moram procitati opet proslih 50 stranica jer sam sve zaboravila u ovom bijesu 😥

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Tuma
    21. Studeni 2020. 12:16

Meto hvala🥰
    Vickivale zao mi je, ali dobro je da se barem nesto dogada, to je uvijej dobar znak...
    Nina cestitam!!🥰🥰🥰
    Women_name ja koristim Q10 kremu za tijelo, bademovo ulje i ulje za bebe😊
    Nadalica ja sam se nazivcirala dok ovo slusam!! Pa zadavila bih ju!! Ne daj joj da ti se mijesa i da bude bezobrazna. Stavi ju di joj je mjesto  koliko god puta se trebala postaviti. Ako budes dosljedna i cvrsta trebala bi se povuci i odustati. Samo joj nemoj popustati! Jooj😤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.