Vickivale slazem se sa MTB , moze to sve bit dobro, samo miruj, da se ne pojaca smeđarenje i ponovi betu u subotu
Sretno!!
Di su druge cure sa betama?
Antitram hahaha objasnila si extra detaljno,ako sad ne uspije ne znam kad ce
Cure, ja se danas osjecam extra cudno, cila sam smantana, srce ka da ce mi explodirat od nekog uzbudenja, boze sacuvaj ..znam da je rano za simptome ali eto ja se bas cudno cudno osjecam.
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Moji rezultati bete nikako da dodju 🥺
Cekam mail ko ozeblo sunce. Nadam se da ce brzo.
U utorak je vec u 11 stigao
Moji rezultati bete nikako da dodju 🥺
Cekam mail ko ozeblo sunce. Nadam se da ce brzo.
U utorak je vec u 11 stigao
Zovi ih
Tanja79, ista stvar, pivo koje sam uvijek mogla i popila bi čašu nakon večere ne mogu više ni primirisat.Pijem čaj od đumbira i kamilice. Šta piješ od suplemenata? Dobro kažeš, i ovi moji suplementi očito dižu iz mrtvih. 20 dana proljeva i 3 dana povraćanja, smršavila, izgledam kao sušeni bakalar, izvadim krvnu sliku a ono sve odlično, feritin i vitamin d iznad svih granica
Evo, brze mi bilo slikati. To je to otprilike, s tim što ujutro prije svega popijem Controloc da lakse ovo sve sedne na stomak. I taj proljev i glavobolja i dobijem jos i urinarni priblem, onaj bol kad piskiš. Tako da i antibiotik sad plus panadol za glavu. Znaci subjektivni osecaj je - BABA i to kljakava
A mislila sam, ok, sad nema terapije hormona, do sledece stimulacije blud i razvrat 🤣, a ja nisam ni za……..
Sta ti pijes, dal mozda izvadis sadrzaj iz kapsule pa stavis u sok npr.? Ja od danas probam tako
https://ibb.co/ZH3jR81
https://ibb.co/Sr3MqNY
Jos je bila i maticna, nju sam prestala sad pred postupak. Ako sad stanice ne budu valjale, k vragu sve, idem trazit grobno mjesto, a ne kliniku za novi postupak 🙈
E, ovo sto vidim obećava.... Ima vremena za grobno mesto, a i skupo je. Bolje uloziti u suplemete i doktore 🙃🙃🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ja bi probala i akupunkturu, recimo
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Plavimak, javljaš se taman na vrijeme, nimalo prerano!
Čestitam na prvoj bebi, vjerujem da je ipak drukčije kad kraj sebe imaš to dijete koje te podsjeća zašto se sve ovo na kraju isplati. Držim fige da što prije dobije bracu ili seku.
Ako se u međuvremenu ne dogodi prirodno, ja na tvom mjestu ne bih odugovlačila sa postupkom. Da, možda zatrudniš i ovako, ali jednostavno nemaš vremena pokušavati godinu dana. I meni su svi specijalisti rekli da su nam nalazi dobri, da vjerojatno možemo uspjeti prirodno, ali da nema smisla da se trudimo. I bili su u pravu, evo me sa bebom u stomaku
Predlažem ti da briseve napraviš čim prije jer papa ne pokazuje sve. A ako nešto nađu na brisevima, morat ćeš to par mjeseci rješavati.
Sumnjam da će tebi raditi ikakve pomake u vremenu, sa nama gerijatrijom obično odmah idu u pravi postupak. Osim bolnica, na raspolaganju su i ti privatne klinike koje imaju ugovor sa HZZO, samo što one neće imati otvorene termine prije iduće godine. Cure ovdje su iskusnije sa tim, mogu ti dati preporuke. Ja sam sve napravila privatno da budem sigurna da nigdje neću čekati.
Hvala puno na podršci..! I Čestitke na bebici, želim lijepu i laganu trudnoću!
Briseve sam napravila, mislim da su OK, jer nisu zvali (što su rekli da hoće u slučaju nekog problema), no točno ću čuti kod ginekologa sutra.. Hvala što si potvrdia moje mišljenje, nisam htjela skakati pred rudo, a opet, objektivno, koliko vremena uistinu imam na raspolaganju..
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Hej curke, 10 dnt dvije blastice beta 74, ne zvuci optimisticno u kombonaciji sa smedarenjem ali sto je tu je… u subotu ponavljam
Da si pozorno čitala postove na prvoj stranici, našla bi da je prosječna vrijednost bete 15 dana nakon aspiracije 59. Što znači da si iznad prosjeka
Je malo manja od ovih ovdje po forumu, ali i moja je bila malo manja pa se super duplala (pa i troduplala) i za sad beba super raste. Beta ovisi o dosta faktora, ne trebamo gledati jedna drugu nego gledati otprilike prosjeke i pratiti kako raste
Apsolutno si u pravu… panicarim jer mi je brutalno stalo 😞😘😘😘
Ma beta je supeeèer! Sad samo cekamo pravilno duplanje 🙏🏻💜🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tanja79, ista stvar, pivo koje sam uvijek mogla i popila bi čašu nakon večere ne mogu više ni primirisat.Pijem čaj od đumbira i kamilice. Šta piješ od suplemenata? Dobro kažeš, i ovi moji suplementi očito dižu iz mrtvih. 20 dana proljeva i 3 dana povraćanja, smršavila, izgledam kao sušeni bakalar, izvadim krvnu sliku a ono sve odlično, feritin i vitamin d iznad svih granica
Evo, brze mi bilo slikati. To je to otprilike, s tim što ujutro prije svega popijem Controloc da lakse ovo sve sedne na stomak. I taj proljev i glavobolja i dobijem jos i urinarni priblem, onaj bol kad piskiš. Tako da i antibiotik sad plus panadol za glavu. Znaci subjektivni osecaj je - BABA i to kljakava
A mislila sam, ok, sad nema terapije hormona, do sledece stimulacije blud i razvrat 🤣, a ja nisam ni za……..
Sta ti pijes, dal mozda izvadis sadrzaj iz kapsule pa stavis u sok npr.? Ja od danas probam tako
https://ibb.co/ZH3jR81
https://ibb.co/Sr3MqNY
Jos je bila i maticna, nju sam prestala sad pred postupak. Ako sad stanice ne budu valjale, k vragu sve, idem trazit grobno mjesto, a ne kliniku za novi postupak 🙈
E, a da nije Chron? Jako slicne simptome je imala jedna moja poznanica.. Sto prije idi doktoru!!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Došli nalazi progesterona, 13,61 ug/L (1,83-23,9 ref. vr.) a prošli put bio je 20,5 (21DC). Mislim da je ˝problem˝ što mi je ovaj mjesec ovulacija uranila i bila 12 DC a vadila 22 DC progesteron. Ili se malo poremetilo Koliko je uopće njima prihvatljiv nalaz? Kad sutra dođem sa svojim spisima i popisom pitanja
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Vickivale puj puj crne misli.. Imas lijepu betu!!
Miruj, mazi bušu i samo opušteno mama ;)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Hvala vam puno na podrsci!!!! Divne ste sve od reda 🥰
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore