Znam al slika neće i točka jesam smotana
Jao kako nece 🙈🙈🙈nemoj tako.. nemremo mi to strpiti da nece. Ja sam evo malo prije stavila sliku.
Znaci ibb.co
Stisnes start uploading - odaberes sliku iz mobitela
Stisnes upload
Pokaze se neki link
Stisnes pored copy
Dodes ovdje
Stisnes u komentar da kopira (znaci kad ti se pojavi ona tockica za tekst na nju stisne i bit ce ti zaljepi ili paste)
I stavit ce ti taj link
I stisnes dolje posalji
Dada31, nema određeno koliko ćeš se bockati, sve ovisi o tome kako će ti se situacija razvijati. Ideš na folikulometrije manje više svaka dva dana, nekad i svaki dan, i prate situaciju. Kad su dovoljno veliki i kad ih procijene zrelima, ide štoperica. I da, meni je isto kao i Tiki92 počelp bockanje 4 dana nakon zadnje pilule. Ne zanima te u tom slučaju kad će doći menstruacija.
tera_, meni je isto papa bila uredna, a na brisu je bila ureaplazma (za koju kažu da može izazvati spontane) pa mi je trebalo dva mjeseca da je se riješim. Better safe than sorry.
Anitram1982, ne moraš ići kod njih na UZV, ali meni je bilo draže ići kod doktorice koja me vodila jer naše trudnoće ipak nisu uobičajene i računam da je ona stručnjak. Ona sama mi je rekla da nakon što srce prokuca, želi da odem kod specijalista fetalne medicine jer je moja trudnoća (radi godina) visoko rizična i bolje da me vodi specijalist nego ona ili "obični ginekolog".
Nikitta, ja sam svojom zubarkom jako zadovoljna, nalazi se na Krugama ako ti to odgovara.
Tanja79, Bozma, vi se već pripremate na trudnoće sa svojim skidanjem sa kave
💔💔💔
Plavimak, javljaš se taman na vrijeme, nimalo prerano!
Čestitam na prvoj bebi, vjerujem da je ipak drukčije kad kraj sebe imaš to dijete koje te podsjeća zašto se sve ovo na kraju isplati. Držim fige da što prije dobije bracu ili seku.
Ako se u međuvremenu ne dogodi prirodno, ja na tvom mjestu ne bih odugovlačila sa postupkom. Da, možda zatrudniš i ovako, ali jednostavno nemaš vremena pokušavati godinu dana. I meni su svi specijalisti rekli da su nam nalazi dobri, da vjerojatno možemo uspjeti prirodno, ali da nema smisla da se trudimo. I bili su u pravu, evo me sa bebom u stomaku
Predlažem ti da briseve napraviš čim prije jer papa ne pokazuje sve. A ako nešto nađu na brisevima, morat ćeš to par mjeseci rješavati.
Sumnjam da će tebi raditi ikakve pomake u vremenu, sa nama gerijatrijom obično odmah idu u pravi postupak. Osim bolnica, na raspolaganju su i ti privatne klinike koje imaju ugovor sa HZZO, samo što one neće imati otvorene termine prije iduće godine. Cure ovdje su iskusnije sa tim, mogu ti dati preporuke. Ja sam sve napravila privatno da budem sigurna da nigdje neću čekati.
💔💔💔
Dada31, nema određeno koliko ćeš se bockati, sve ovisi o tome kako će ti se situacija razvijati. Ideš na folikulometrije manje više svaka dva dana, nekad i svaki dan, i prate situaciju. Kad su dovoljno veliki i kad ih procijene zrelima, ide štoperica. I da, meni je isto kao i Tiki92 počelp bockanje 4 dana nakon zadnje pilule. Ne zanima te u tom slučaju kad će doći menstruacija.
tera_, meni je isto papa bila uredna, a na brisu je bila ureaplazma (za koju kažu da može izazvati spontane) pa mi je trebalo dva mjeseca da je se riješim. Better safe than sorry.
Anitram1982, ne moraš ići kod njih na UZV, ali meni je bilo draže ići kod doktorice koja me vodila jer naše trudnoće ipak nisu uobičajene i računam da je ona stručnjak. Ona sama mi je rekla da nakon što srce prokuca, želi da odem kod specijalista fetalne medicine jer je moja trudnoća (radi godina) visoko rizična i bolje da me vodi specijalist nego ona ili "obični ginekolog".
Nikitta, ja sam svojom zubarkom jako zadovoljna, nalazi se na Krugama ako ti to odgovara.
Znam da. Hvala. Evo dogovorila sam u pon kod svog ginica termin (sto ne znaci da mozda ne odem i do svog MPO) sam je reko uradit cemo Betu i ultrazvuk iako nam je to rano al vidit cemo. Tako da mijenjaj opet na 23.11.hahahha sa mnom nije lako 🤣
Hej curke, 10 dnt dvije blastice beta 74, ne zvuci optimisticno u kombonaciji sa smedarenjem ali sto je tu je... u subotu ponavljam
Dvojajcane blizanke 🍒
Znam da. Hvala. Evo dogovorila sam u pon kod svog ginica termin (sto ne znaci da mozda ne odem i do svog MPO) sam je reko uradit cemo Betu i ultrazvuk iako nam je to rano al vidit cemo. Tako da mijenjaj opet na 23.11.hahahha sa mnom nije lako 🤣
A zašto ne bi napravila betu sutra? Pa da u ponedjeljak napraviš drugu betu i vidiš da li dobro raste?
UZV je puno puno prerano, tad ćeš biti samo oko 4 tjedna, ništa ti tu još ne može vidjeti. Kažu da ako je beta ispod 1000 da se ništa ne vidi, a ja ne bih previše kopala dole dok nisam sigurna da sam trudna i da se barem nešto može vidjeti.
💔💔💔
Hej curke, 10 dnt dvije blastice beta 74, ne zvuci optimisticno u kombonaciji sa smedarenjem ali sto je tu je… u subotu ponavljam
Da si pozorno čitala postove na prvoj stranici, našla bi da je prosječna vrijednost bete 15 dana nakon aspiracije 59. Što znači da si iznad prosjeka
Je malo manja od ovih ovdje po forumu, ali i moja je bila malo manja pa se super duplala (pa i troduplala) i za sad beba super raste. Beta ovisi o dosta faktora, ne trebamo gledati jedna drugu nego gledati otprilike prosjeke i pratiti kako raste
💔💔💔
Tanja79, ista stvar, pivo koje sam uvijek mogla i popila bi čašu nakon večere ne mogu više ni primirisat.Pijem čaj od đumbira i kamilice. Šta piješ od suplemenata? Dobro kažeš, i ovi moji suplementi očito dižu iz mrtvih. 20 dana proljeva i 3 dana povraćanja, smršavila, izgledam kao sušeni bakalar, izvadim krvnu sliku a ono sve odlično, feritin i vitamin d iznad svih granica
Evo, brze mi bilo slikati. To je to otprilike, s tim što ujutro prije svega popijem Controloc da lakse ovo sve sedne na stomak. I taj proljev i glavobolja i dobijem jos i urinarni priblem, onaj bol kad piskiš. Tako da i antibiotik sad plus panadol za glavu. Znaci subjektivni osecaj je - BABA i to kljakava
A mislila sam, ok, sad nema terapije hormona, do sledece stimulacije blud i razvrat 🤣, a ja nisam ni za……..
Sta ti pijes, dal mozda izvadis sadrzaj iz kapsule pa stavis u sok npr.? Ja od danas probam tako
https://ibb.co/ZH3jR81
https://ibb.co/Sr3MqNY
Jos je bila i maticna, nju sam prestala sad pred postupak. Ako sad stanice ne budu valjale, k vragu sve, idem trazit grobno mjesto, a ne kliniku za novi postupak 🙈
Hej curke, 10 dnt dvije blastice beta 74, ne zvuci optimisticno u kombonaciji sa smedarenjem ali sto je tu je… u subotu ponavljam
Da si pozorno čitala postove na prvoj stranici, našla bi da je prosječna vrijednost bete 15 dana nakon aspiracije 59. Što znači da si iznad prosjeka
Je malo manja od ovih ovdje po forumu, ali i moja je bila malo manja pa se super duplala (pa i troduplala) i za sad beba super raste. Beta ovisi o dosta faktora, ne trebamo gledati jedna drugu nego gledati otprilike prosjeke i pratiti kako raste
Apsolutno si u pravu... panicarim jer mi je brutalno stalo 😞😘😘😘
Dvojajcane blizanke 🍒
A zašto ne bi napravila betu sutra? Pa da u ponedjeljak napraviš drugu betu i vidiš da li dobro raste?
UZV je puno puno prerano, tad ćeš biti samo oko 4 tjedna, ništa ti tu još ne može vidjeti. Kažu da ako je beta ispod 1000 da se ništa ne vidi, a ja ne bih previše kopala dole dok nisam sigurna da sam trudna i da se barem nešto može vidjeti.
Iskreno necu. Ne da mi se vise. Izivcirali su me. A tako i tako ono sta bude bit ce. Bila beta velika ili mala. Do ponedjeljka cu se strpiti. Znam da se nemre nis vidit. Reko je i on da je rano al kao ajd uraditi cemo. Nije mi prva trudnoca znam kako stvari funkcioniraju 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji