Dobro jutro, svima!
Danas nam je dan odmora i punjenja baterija. Čekalice čekaju, bockalice se bockaju, trudnice trudničare, a svi skupa se družimo i provodimo ugodno vrijeme skupa
💔💔💔
Nikitta, predivno te je čitati i drago mi je da ostaješ s nama. Rekla bih da je naš čopor ipak prerastao okvire MPOa i više je primjer ženske podrške, bez obzira u kojem se stadiju nalazili.
Razumna, ne znam zašto bi bilo glupo nadati se da će ti uspjeti iz prve ili druge. Vjerovati u najbolji ishod, i biti spreman i na loše - to je tajna preživljavanja ove priče. Okruži se pozitivcima, a tzv realistima koji se treniraju na tvojoj koži ograniči pristup. Možda ne misle loše, ali ne pomažu.
Ana26, da baš to, neki ljudi te šokiraju. Mene šokiraju ljudi koji imaju potrebu trudnicama pričati svaku moguću horor priču koje se mogu sjetiti, pogotovo kad se radi o mladim trudnicama koje se ne znaju obraniti. Drago mi je da ste pobijedili bolest, znam kako je to proći kroz tumor sa bliskim članom obitelji.
ruška, predivan početak dana!!! A slikica?
💔💔💔
Dobro jutro cure, maloprije su me zvali iz labosa, transfer će biti danas u 11:30. Malo sam nervozna, uvijek do sada sam imala transfere blastica, ovo će biti prvi trodnevni koji će mi vratiti 😬 ali sve nade polažem u njega i želim da se za 9 mjeseci upoznamo u zdravlju i sreći 🥰
Želim svima lijep dan ❤️🍀
Nikitta, predivno te je čitati i drago mi je da ostaješ s nama.Rekla bih da je naš čopor ipak prerastao okvire MPOa i više je primjer ženske podrške, bez obzira u kojem se stadiju nalazili.
Razumna, ne znam zašto bi bilo glupo nadati se da će ti uspjeti iz prve ili druge. Vjerovati u najbolji ishod, i biti spreman i na loše - to je tajna preživljavanja ove priče. Okruži se pozitivcima, a tzv realistima koji se treniraju na tvojoj koži ograniči pristup. Možda ne misle loše, ali ne pomažu.Ana26, da baš to, neki ljudi te šokiraju. Mene šokiraju ljudi koji imaju potrebu trudnicama pričati svaku moguću horor priču koje se mogu sjetiti, pogotovo kad se radi o mladim trudnicama koje se ne znaju obraniti. Drago mi je da ste pobijedili bolest, znam kako je to proći kroz tumor sa bliskim članom obitelji.
ruška, predivan početak dana!!!
A slikica?
Evo slikica
https://ibb.co/4ZXH4D4
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Dobro jutro cure, maloprije su me zvali iz labosa, transfer će biti danas u 11:30. Malo sam nervozna, uvijek do sada sam imala transfere blastica, ovo će biti prvi trodnevni koji će mi vratiti 😬 ali sve nade polažem u njega i želim da se za 9 mjeseci upoznamo u zdravlju i sreći 🥰
Želim svima lijep dan ❤️🍀
nada86, neka je trodnevni, ali je dobitni!! I moj mali pobjednik je trodnevni
Još 3 i po sata si jednina, a nakon toga si majka
💔💔💔
Nikitta, predivno te je čitati i drago mi je da ostaješ s nama.Rekla bih da je naš čopor ipak prerastao okvire MPOa i više je primjer ženske podrške, bez obzira u kojem se stadiju nalazili.
Razumna, ne znam zašto bi bilo glupo nadati se da će ti uspjeti iz prve ili druge. Vjerovati u najbolji ishod, i biti spreman i na loše - to je tajna preživljavanja ove priče. Okruži se pozitivcima, a tzv realistima koji se treniraju na tvojoj koži ograniči pristup. Možda ne misle loše, ali ne pomažu.Ana26, da baš to, neki ljudi te šokiraju. Mene šokiraju ljudi koji imaju potrebu trudnicama pričati svaku moguću horor priču koje se mogu sjetiti, pogotovo kad se radi o mladim trudnicama koje se ne znaju obraniti. Drago mi je da ste pobijedili bolest, znam kako je to proći kroz tumor sa bliskim članom obitelji.
A slikica?
Evo slikica
Prekrasnoooo...cestitam i nek bude dosadna i skolska 🤞
ruška, ovdje se ne vidi koja je kontrolna a koja trudnička, toliko su debele crte
To će biti predivna beta sutra
Samo pokušaj naći laboratorij koji radi i sutra i u subotu da odmah u subotu možeš vaditi i kontrolni.
💔💔💔
A slikica?
Evo slikica
Prekrasnoooo…cestitam i nek bude dosadna i skolska 🤞
Hvala i tebi isto zelim😘
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
MTB biti će to mali pobjednik sigurno 🙏
Našla sam na YouTube hormon yogu za period oko ovulacije, jutros samo doručak, opuštanje i yoga da se spremim za malog pobjednika ❤️
ruška, ovdje se ne vidi koja je kontrolna a koja trudnička, toliko su debele crte
To će biti predivna beta sutra
Samo pokušaj naći laboratorij koji radi i sutra i u subotu da odmah u subotu možeš vaditi i kontrolni.
Morat cu vaditi betu 20.11.jer mi sutra ginekolog radi popodne,zbog uputnice.a privatnici ne rade subotom tako da cu lako vaditi kontrolnu betu u pon.
Poliklinika Škvorc
1.Beta 14dnt 1042
Sortiraj odgovore
Najstariji