Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jana85
    16. Studeni 2020. 21:36

NadimakMTB

Žene, meni kako vrijeme prolazi, to mi se nervoza pojačava, tako da sam se zatrpala poslom. Na TVu se vrti serija, na računalu rješavam neke važne projekte i ne stajem dok premorena ne padnem u krevet jer ne želim razmišljati, analizirati, istraživati.

Pregled je sutra u 12.30, biram vjerovati u dobre vijesti. Hvala vam svima na brizi, tipkam ujutro listu i nakon pregleda stanje

❤️❤️❤️❤️❤️ Sretno na pregledu!

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Teja1408
    16. Studeni 2020. 21:41

NadimakMTB

Žene, meni kako vrijeme prolazi, to mi se nervoza pojačava, tako da sam se zatrpala poslom. Na TVu se vrti serija, na računalu rješavam neke važne projekte i ne stajem dok premorena ne padnem u krevet jer ne želim razmišljati, analizirati, istraživati.

Pregled je sutra u 12.30, biram vjerovati u dobre vijesti. Hvala vam svima na brizi, tipkam ujutro listu i nakon pregleda stanje

Bit ce super!
    Sretno 💕😘

16. Studeni 2020. 21:46

Milast, jesi ti prije toga u kbc isla u cito? Ili sam krivo upamtila

16. Studeni 2020. 21:46

MilaST, ja sutra idem na prvi UZV, pa ću valjda saznat, ako ih ti ne nazoveš prije
    Valjda će mi nadodat nešto na ovu Femaru? Je li tko bio u postupku kad ne nadodaju ništa, kad ide samo Femara? Kako to ide?

🍀🐞MISS🐞🍀
    16. Studeni 2020. 21:49

Bozma

MilaST, ja sutra idem na prvi UZV, pa ću valjda saznat, ako ih ti ne nazoveš prije
    Valjda će mi nadodat nešto na ovu Femaru? Je li tko bio u postupku kad ne nadodaju ništa, kad ide samo Femara? Kako to ide?

Ja sam bila samo s Femarom ali u inseminaciji, ne vjerujem da ce bit samo Femara kod IVFa...Sretno sutra da ti ne bude moj XY 😂😂 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• *.Women_name.*
    16. Studeni 2020. 21:52

MTB ti naša pozitivo, da mi je bar malkoc tvoje pozitive, baš mi se to sviđa kod tebe. I zato sam sigurna da će sve bit super i jedva čekam da nam javiš 🥰
    Arwen87 hvala ti ❤️🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Sreca ♥
    16. Studeni 2020. 21:54

Ljuto pile bila sam i jedno i drugo 😂😂
    Bozma ja sam bila, femara i stoperica samo. 😒  i s njom jedna stanica, s tim da se s bemfolom i pergovarisem  1oplodila,2nezrele aa s femarom 1stanica neoplodena. Nez jesi ti ikako bila u postupku s njom? 
    Miss pucat cu doli za kutiju ljekova 😂😂

🤍

16. Studeni 2020. 21:55

MilaSt

Bozmaja sam bila, femara i stoperica samo. 😒 i s njom jedna stanica, s tim da se s bemfolom i pergovarisem 1oplodila,2nezrele aa s femarom 1stanica neoplodena. Nez jesi ti ikako bila u postupku s njom?

Ma ja još vagam cito, sto tebi nije odgovaralo? A ti imas jedan neuspjesna u cita i jedan kbc jel?

🍀🐞MISS🐞🍀
    16. Studeni 2020. 21:58

MilaSt reci rekla mi je Miss da je ćirila u frizidere i da imate ljekova !!! Ne se**te nego daj !!!! 😂😂😂😂

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Sreca ♥
    16. Studeni 2020. 22:00

Ljutopile🐥

MilaSt

Bozmaja sam bila, femara i stoperica samo. 😒 i s njom jedna stanica, s tim da se s bemfolom i pergovarisem 1oplodila,2nezrele aa s femarom 1stanica neoplodena. Nez jesi ti ikako bila u postupku s njom?

Ma ja još vagam cito, sto tebi nije odgovaralo? A ti imas jedan neuspjesna u cita i jedan kbc jel?

Ja sam u cita bila na femari. Iskreno, niko mi nista nije reka ni kakve su stanice ni zasto se nije oplodila...
    Ja sam osobno zadovoljnija "tretmanom" u kbc iako je za nevirovat. 
    Za cito sam cula masu dobrih prica, znan par cura koje su kod njih ostale trudne iz prve, imale ili sad imaju urednu trudnocu. Tako da amo rec isla sam i ja "bit te srice". Nakon sta nije uspilo. Sad sam odlucila ispucat sve u kbc sta imam, oa ako ne bude nista, razmisljat sta i kako dalje. Nez koja je tvoja dijagnoza. Jesi bila na konzultacije u njih?

🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.